На море в Турция - тема 21

• 93 525
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, следя темата от доста време. Бях се насочила към Батихан за тазгодишната ни почивка, но след като вчера пуснаха Анталия с автобус и мисля да се пренасоча, тъй като не сме били там досега. Ще чакам да пуснат и другите райони на Анталия. Но имате ли впечатления от EFTALIA VILLAGE - 5*?

# 136
  • Plovdiv
Ние тази година се насочваме окончателно към моренце в Турция при тези цени в БГ.Ранните записвания като Ви чета и гледам май,че са до края на януари.Може ли да ми кажете освен Емералд кой други агенции са пуснали ранни записвания с повече от 7 нощувки?

# 137
pupi80  , видях,че Макси травел и Ориент 99 имат почивки с 9нощувки,нямам никакви отзиви за фирмите и затова се насочих към Емералд.

# 138
Здравейте, следя темата от доста време. Бях се насочила към Батихан за тазгодишната ни почивка, но след като вчера пуснаха Анталия с автобус и мисля да се пренасоча, тъй като не сме били там досега. Ще чакам да пуснат и другите райони на Анталия. Но имате ли впечатления от EFTALIA VILLAGE - 5*?

Абсолютно същата концепция като Eftalia Aqua само че по-стар.

# 139
  • София
Пуснаха оферти за ранно записване - автобусна програма в Алания:   EFTALIA AQUA HOTEL 5*  GRANADA LUXURY RESORT & SPA - 5*  DELPHIN BOTANIK - 5*

За мен си заслужават само тези хотели.
Подкрепям Теди,с известна резерва за Ефталия Акуа, но Делфин ботаник и Гранада-без забележки.
  bouquet Ама хилядарка си е множко за автобус и 24 часа пътуване.  Thinking

# 140
На Бг Черноморието е повече!

# 141
  • София
На човече? За 7дни? Еее, има и повече, ама ими и добри оферти за доста по-малко. Само че, искам навън да почивам.  Grinning

# 142
Целия съм в слух.

# 143
# 144
Това го пропускам...

# 145
  • София
Има въпрос, има и отговор, пък  макар и пропуснат!  Mr. Green Peace

# 146
Албена е далеч от представите ми за почивка...1000 на човек  или общо?

# 147

Абсолютно същата концепция като Eftalia Aqua само че по-стар.

Това добре ли е? Тъй като не съм запозната.

# 148
На човече? За 7дни? Еее, има и повече, ама ими и добри оферти за доста по-малко. Само че, искам навън да почивам.  Grinning

Да почиваш в Турция е много по добре.Пътя с автобус е около 18 часа.За хубавите хотели цените са такива,но може да отидете и в хотели по ниска категория където ще си скъсате нервите,а това не е почивка.Между 5* и 5* хотели има разлика.Избери най-доброто.Никога не сравнявай почивката в България и Турция.Изчакай ако тези цени не те удовлетворяват.Понякога пускат оферти в последната минута на много изгодни цени ,но в последните две години не се е случвало.

# 149
  • Plovdiv
Да Ви попитам къде има цени за хотел  Веноса Дидим,че нещо ни ги намирам?

Общи условия

Активация на акаунт