На море в Турция - тема 21

• 93 475
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
pipi_rz, абсолютно подкрепям мнението на nikemi. Има няколко места, на които може да се хапва през деня, като се почне от едно ресторантче на самия плаж, което вечер беше а ла карт за морска храна. Детския аквапарк е на самия плаж. Вилите не са много далече от основната сграда. Шатълчето стига навсякъде. Ние бяхме в основната сграда, но разгледахме вилите и мога да кажа, че няма разлика в качеството и стила. Може да погледнеш снимките на първа страница в албумчето за Турция.
Rouzi, по принцип цените на хотелите от верига Paloma са по-високи. Икономическа политика...

# 226
liv1892 Hug да, самата а3 констатирах, че поста ми доби рекламна насоченост. 3а х-л Веноса писах лятото, мисля две теми на3ад. Реших, че не е необходимо да се повтарям.

lora миналото лято бяхме в Дидим - Веноса от 01.06. Времето беше чудесно. Последните два дни стана доста горещо. Не трябва да имаш притеснения 3а периода след 07.06. В Дидим съм била и в х-л Холидей ресорт. Въпреки, че е четири3ве3ден, останах и3ключително доволна. Плажа е по-добър от то3и на Веноса. Ориент 99 го пуснаха преди два-три дена, но бе3 обявени цени. Емералд също го обявиха с цени 3а 31.05 и 7.06 - 497 лв. 3а настаняване в двойна стая. Мисля, че 3а х-л Холидей ресорт досега няма от3иви, ако някой прояви интерес, ще споделя впечатления.

# 227

Няма смешни въпроси нали затова е темата за да си помагаме всички.Цената е за стая за целия период,но гледай внимателно в някои сайтове цените са в евро в други в лева,за да не се заблудиш.На тез тур ако не се лъжа са в евро.Успех в избора на хотел Peace
[/quote]
 Благодаря! Ще погледна. Не се бях сетила за това.

# 228
Честита Нова Година ,и от мен!!!
Записвам се в темата,тази година няма да имам възможност да почивам два пъти в Турция.Но и на един ще съм доволна  Simple Smile
Нашата почивка ще е средата на юли.
Сега започвам с избора на хотел  ooooh!

# 229
Как е плажа в Дидим, аз търся преди всичко пясъчен плаж, не блато, бррр влязох миналата година в такова нещо и не искам да си спомням. Има ли отзиви за 3 зв хотели на НВ в Дидим, със собствен транспорт ще ходим и ми се ще да пообикаляме, а не да се лакомим от ОИ-то.

Ако някой иска пясъчен плаж и то близко до България - с две ръце препоръчвам плажа до Айвалък, Сармсакалъ, невероятен е и ми вдигна високо летвата, но трябва задължително с кола.

# 230
  • София

Ако някой иска пясъчен плаж и то близко до България - с две ръце препоръчвам плажа до Айвалък, Сармсакалъ, невероятен е и ми вдигна високо летвата, но трябва задължително с кола.
И ние миналата година бяхме в Айвалък бийч 3* и много ни хареса, както отела, така и плажа. А като бяхме с колата обиколихме наоколо о-в Джунда и всичко, което можеше да се види.Но тази година решихме Кушадасъ, х-л Сентинус 4*. Дано да сме  доволни  bouquet

# 231
Излезли са цените на Емералд със собствен транспорт.

# 232
ооооо благодаря ти за инфото сега ще ги погледна и после ще коментирам на какво съм се спряла Hug

# 233
ооооо благодаря ти за инфото сега ще ги погледна и после ще коментирам на какво съм се спряла Hug
Разликата в цените на Емералд за автобус и собствен транспорт са нищожни. Ако пътувате със собствен транспорт търсете други фирми.

# 234
  • София (Възраждане)
Момичета, кога ще се появят оферти за самолетни почивки в Кушадасъ и Мармарис за лято 2013, не намирам такива из нета.

# 235
Разликата в цените на Емералд за автобус и собствен транспорт са нищожни. Ако пътувате със собствен транспорт търсете други фирми.
Дайте идея на кои фирми да гледам офертите със собствен транспорт, че съм малко лаик за Турция.

# 236
  • София
При нас има голяма разлика - за 3 възр и 1 дете - разлика от 400 лв, което мисля, че е добре

# 237
  • Beyond the Frontiers

бяхме
http://www.aquafantasy.com/
през  Бутик Травел
7 нощувки
автобус
2 възрастни + 2 деца
4 000 лв.

За сравнение, тази година ще почиваме:

7 нощувки
със самолет
2 възр.+ 2 деца (едното на 6, а другото- на 14 години)
в Делфин Ботаник 5* Анталия
3863 лв. (с вкл.летищни такси)

Ако посочите и дата ще е супер, защото сега тук ще прочете някой тази цена и утре като му дадат друга и ще се хване за главата. 1810 евро е за дата 15.06 и то без таксите за 2+2 /до 15 години/.

# 238
При нас има голяма разлика - за 3 възр и 1 дете - разлика от 400 лв, което мисля, че е добре
Аз съпоставих цените на Онирия за стая в основната сграда изглед море от 0.8.06 да 15.06.2013 Заликата нямаше и 30 лв. Ако нещо съм сгрешила, моля за извинение

# 239
  • София
Аз съпоставих цените на Онирия за стая в основната сграда изглед море от 0.8.06 да 15.06.2013 Заликата нямаше и 30 лв. Ако нещо съм сгрешила, моля за извинение
Ние ще почиваме в Сентинус от 01.06 и има разлика  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт