На море в Турция - тема 21

• 93 439
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета,

Имам въпрос към пътуващите с кола до Кушадасъ или Мармарис - спирате ли за междинно преспиване. И ако да - къде?? Търся възможно по-евтин хотел, че... #Crazy

Благодаря ви много.  bouquet
Спирали сме за преспиване само когато пътувахме до Бодрум. На отиване и връщане спахме в Айвалък. До Дидим и Кушадасъ сме пътували без преспиване. Ако сте двама шофьори, проблемът не е никакъв. Пътищата са много по-хубави от Българските. От Имир има магистрала, от която можете да слезете в Селчук за Кушадасъ или в Сьоке за Мармарис. От Сьоке към Бодрум пътят също е нов и се пътува прекрасно.

# 256
  • София
Откакто съм с 2 деца, вече не смея да резервирам предварително с плащане на 100%. Все някой е болен, точно когато трябва да пътуваме. Така изгоряхме с едни самолетни билети до Прага и една екскурзия до Франция. Предпочитам да резервирам при агенция, при която ще платя авансово, пък остатъка по нататък Peace

hris.g ние сме пътували с кола до Кушадасъ и Айвълък, без преспиване.  2 пъти сме били с дете и един път сами. Пътят е хубав и не натоварва много. 

# 257
Да подновя питането си за Какао Турс , Хотел Панорама Хил и Хотел Сентинус в Кушадасъ-мнения??? Crazy

# 258
Здравейте,някой бил ли е в Granada Luxury Resors 5, Lara,Antaliq.ako da molq spodelete mnenie,komentari Rolling Eyes

# 259
  • София
Здравейте момичета,

Имам въпрос към пътуващите с кола до Кушадасъ или Мармарис - спирате ли за междинно преспиване. И ако да - къде?? Търся възможно по-евтин хотел, че... #Crazy

Благодаря ви много.  bouquet
Спирали сме за преспиване само когато пътувахме до Бодрум. На отиване и връщане спахме в Айвалък. До Дидим и Кушадасъ сме пътували без преспиване. Ако сте двама шофьори, проблемът не е никакъв. Пътищата са много по-хубави от Българските. От Имир има магистрала, от която можете да слезете в Селчук за Кушадасъ или в Сьоке за Мармарис. От Сьоке към Бодрум пътят също е нов и се пътува прекрасно.

И ние миналата година пътувахме до Айвалък без приспиване, но бяхме само с голямото дете. А тази година ще сме с двамата, а  и още по надолу- още 3 часа ...не знам малкия как ще се държи... Затова обмислям вариант с приспиване.... newsm78

# 260
  • София
Здравейте,някой бил ли е в Granada Luxury Resors 5, Lara,Antaliq.ako da molq spodelete mnenie,komentari Rolling Eyes
Много хубав хотел с не голяма територия. Води се в Алания. На 1,5 - 2 часа от летището. Построен 2010 г. Доста пищно е декориран. Аз само го разглеждах, но говорих с българи, които почиваха там и бяха много доволни. Мисля, че е много добър избор.

# 261
Zdraveite, pak da pitam za hotel Majesty Club Tarhan Beach v Didim. Nqkoi bil li e tam? Kak e obslujvaneto i obstanovkata, 4e edno e da go gleda6 na kartinka, drugo e v deistvitelnost. Znam, 4e ne e do centara na Didim i dali naete s kakvo se stiga do tam i kakva e cenata na prevoza. Predvaritelno vi lagodarq  bouquet

# 262

Страхотен хотел.С малка територия е,почти няма плаж ,но има хубава платформа.Добра анимация през целия ден.Официално се намира в селището Окуджалар.Далече е от Алания въпреки че има долмуши до там.най-близкото по цивилизовано селище е Авсалар

# 263
Мацки днес ходих до Емералд ,че така по телефона нещо не ми вдъхнаха доверие беше явно същия сужител с които говорих по тел.много муден,но с повече въпроси от моя страна горе долу стигнахме до консенсус та да ви кажа аз се спрях на хотел

PALM GARDEN GUMBET - 4 *
www.palmgardengumbet.com
Бодрум, Турция

незнам никаде не намерих в темите отзиви за него,но ще  рискувам пък да видим току виж сме улучили плажа е на 250 м и не много добър така ми каза и служителя ,но пък хотела е близо до центъра на Гюмбет ще има каде да се разхождаме вечер ако някои има мнение за този хотел ще се радвам да го сподели.Цената е много приемлива според мен за двама човека с дете на 4 год.  64  евра на вечер от 27 август с собствен транспорт наумих си тази  година ,че ще е Бодрум и това си е била съм 2003 в Кушадаса останах доволна ,но да видим сега дали ще е така   bouquetтози хотел се капарира до 31.1 и до 31.4 трябва да се внесе цялата сума да ползваме ранните записвания.

# 264
  • София
Не бих препоръчала центъра на Гюмбет за почивка с дете на 4 г. Много е шумно. Денонощен купон. Незнам дали това няма да пречи на детето. Но нека и други да споделят... newsm78
В кой хотел сте били през 2003г. за да преценя какво ви харесва?
Аз бих препоръчала ISIS HOTEL & SPA (има една стръмнина при входа на хотела, но има и шатълки за да не се качва и слиза пеша). Той е в Бодрум. По-скъп е, но ако изместите датата за средата или края на септември може да се вместите в бюджета, още повече че дори и края на август температурите могат да стигнат 40 градуса.

# 265
hris.g, не познавам децата ти, но ако тръгнете вечер по-късно, може би през по-голяма част от пътуването ще спят. Неприятните места за събуждане евентуално са на границата и на ферибота.

# 266
Здравейте! Следя усърдно публикациите за почивка в Турция. Миналата година бяхме Батихан Кушадасъ, бяхме много доволни но тази година някак ни се иска да сменим хотела или курорта . Търся мнения за Дидим www.didimbeach.com по точно. Ще ви бъда благодарна ако ми дадете мнение за него или да залагаме на сигурното Батихан

# 267
SLYNCE.при този огромен избор от курорти и хотели в Турция ,никога не бих повторила,колкото и да ми е харесало някъде. Не ви ли гризе любопитството за нови места и преживявания  newsm78.Пък и така губиш половината удоволствие -да ровиш,четеш ,планираш и мечтаеш за почивката.Бъди сигурна ,че каквото и да избереш,с помощта на този форум-няма да съжаляваш  Laughing

# 268
  • София (Възраждане)
Предложете моля 5* в Кушадасъ с хубав пясъчен плаж и хубави забавления за деца.  Praynig  bouquet

# 269
  • sf
Ние пътувахме до Кушадасъ с автобус към 22 часа наотиване и 24 часа навръщане, малкия беше на 2г , а кака му на 8 . та оттогава няма пътуване с кола,което да ме уплаши  Mr. Green Mr. Green
Няколко пъти ходихме до Кушадасъ с колата. Но тръгваме от Сф предиобед, спираме в Одрин, мотаме се, после си избираме някой пуст плаж и се мотаем там до вечерта. После децата ядат и лягат да спят, а ние си пътуваме спокойно цяла нощ.
Ходили сме и до Анталия с една нощувка в Кушадасъ. Навръщане обаче така се случи,че тръгнахме вечерта към 21ч с идея да се спи някъде по пътя,но каката започна да повръща и отложихме. В 21ч на следващата вечер си бяхме в Сф, като имахме едно спиране от 4-5 часа на един плаж, та мъж ми да поспи.
Ние почти винаги гледаме да пътуваме предимно нощем, денем спираме по разни плажове, та всички да отморим и така по-лесно минава. Но всичко си зависи и от децата, мойте обичат да пътуват, не че не мрънкат, но поне не им става лошо и не повръщат, което е много важно.

Общи условия

Активация на акаунт