На море в Турция - тема 21

• 93 314
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
момичета,не е ли време да излизат следващи оферти за ранни записвания,някой знае ли?

Ами те си излязоха.
поне в Емералд са си старите,няма нови

# 646
  • София
Безопасно ли е да се почива сега в Турця? И ние се засилихме на там, но с този взривилият се, преди няколко дена в Анкара се зачудих, дали има проблеми някакви. Thinking

# 647
  • София (Възраждане)
Камикадзета и взривове винаги е имало, случаят в Турция не е прецедент. Уви, видяхме че и у нас се случва. За всички вече е ясно, че сигурно място няма Sad

# 648
По принцип никой и никъде не е застрахован от такива действия, но все пак хотелите имат охрана, както на входа, така и вътре в хотела. Лично съм ги виждала вътре с костюмите, а пистолетите им личат под саката. Радиостанциите избщо не се крият.

# 649
  • София
Е, там са далеч по подготвени от нас в това отношение, имат горчив опит. Виждала съм преди да пуснат трансферния бус в хотела да проверяват отдолу с огледала за прикрепени взривни устройства.

# 650
  • близо до София
Momi4eta, niakoi hodil li e v Holiday resort hotel Didim i dali e dobar hotela.

# 651
Привет, почивали ли сте в хотел Тропикал, Мармарис? Моля Ви, който е ходил да сподели мнение. Благодаря.

# 652
  • sofia
Здравейте , бях писала и понапред  в темата , търся  хотел  в Бодрум , пет или 4 звезди на ол инклизив с добър пясъчен плаж, ние сме двойка млади търсим както почивка така и забавление, бях се спряла на Isis Hotel and SPA, но ми казаха че има много оплаквания от там , и сега не намерих някой които да е близо до Бодрум , защото ако искаме да отидем вечер до бодрум на дискотека , ще ни е трудно после прибирането.Предложете моля ви  , за началото на юни , за около 800-900 Е за двама. Благодаря предварително , или може би Бодрум не е хубаво , ас съм била в Кемер преди години но не ми харесаха плажовете , защото бяха с камъни , неснам по другите места как е. Благодаря ви  за помощта

# 653
Здравейте , бях писала и понапред  в темата , търся  хотел  в Бодрум , пет или 4 звезди на ол инклизив с добър пясъчен плаж, ние сме двойка млади търсим както почивка така и забавление, бях се спряла на Isis Hotel and SPA, но ми казаха че има много оплаквания от там , и сега не намерих някой които да е близо до Бодрум , защото ако искаме да отидем вечер до бодрум на дискотека , ще ни е трудно после прибирането.Предложете моля ви  , за началото на юни , за около 800-900 Е за двама. Благодаря предварително , или може би Бодрум не е хубаво , ас съм била в Кемер преди години но не ми харесаха плажовете , защото бяха с камъни , неснам по другите места как е. Благодаря ви  за помощта
http://www.diamondofbodrum.com.tr/ Може би този хотел ви устройва-в града е и има пясъчен плаж,ако пътувате с автобус ще се вместите и в бюджета.

# 654
  • София
 Привет! Някой пътувал ли е с Турс клуб? Предлагат на добра цена Simena Sun club HV1 в Кемер, а този хотел съм харесала за почивка през юни. 

# 655
  • Beyond the Frontiers
Привет! Някой пътувал ли е с Турс клуб? Предлагат на добра цена Simena Sun club HV1 в Кемер, а този хотел съм харесала за почивка през юни. 

За колегите не знам, но съм отсядала в хотела и ми хареса. Стаята в къщичките беше широка, чиста, банята също. Много приятно и спокойно. Ресторантът е доволно голям и места има - ако не вън на терасата, вътре, където си работи климатик. Храната беше вкусна и разнообразна, приятна анимация. Като минус мога да изтъкна едно - някъде наблизо има джамия и сутрин ме будеха с утринната молитва, а тя си е рано, но пък аз съм караконджул и спя леко. Peace

# 656
  • София
  Благодаря много за бързия отговор! Hug Може ли да се сравнява с Делфин Ботатик?

# 657
  • Beyond the Frontiers
  Благодаря много за бързия отговор! Hug Може ли да се сравнява с Делфин Ботатик?

Те са коренно различни хотели - все пак Симена са къщички, Делфин блокове. Определено Делфин е по-зелен, храната е по-добра също. Стаите в Симена са доста по-широки. Да кажем, че леко отстъпва на Делфин - няма и толкова пързалки.

# 658
  • Димитровград

Ние четири години пътуваме с тях - не сме имали проблеми!

# 659
Momi4eta, niakoi hodil li e v Holiday resort hotel Didim i dali e dobar hotela.
Да, а3 съм била - м. септември 2012г. Писах на3ад в темата, ако някой се интересува от то3и хотел ...насреща съм 3а инфо. Холидей ресорт Дидим , напълно си 3аслужава цената. Намира се в 3алива Акбюк на 12 км от Дидим. Реновиран е 2012 г. Най-голямия му плюс е плажа. По хубав от то3и на Веноса (била съм там и мога да сравнявам). Стаите: просторни; приятно декорирани; чисти. Банята бе3 3абележка. Красив и3глед към 3алива. Хигиената на високо ниво във всички сектори на хотела.Персонала и3ключително любе3ен , внимателен и от3ивчив. И понеже на страницата се повдигна темата 3а охраната...такава охрана  рядко съм виждала- достойна 3а Натовска ба3а. Анимацията - ентусиа3ирани и талантливи момичета и момчета. Средно голям двор, приятно о3еленен. Един басейн с една пър3алка.Храната: ра3нообра3на. Вечер барбекю. Единствената ми 3абележка - асортимента. Като 3а четири3ве3ден хотел - слаба работа. Но, на всички е ясно, че в Турция гладен не можеш да останеш...така че и това се приема. Не съм погледнала та3и година на каква цена се предлага, но минала срещу това, което получихме...направо си беше бе3 пари.

Общи условия

Активация на акаунт