Коледа на вратата чука, а след година СЕПТЕМВРИйче в креватче ще гука!

• 24 664
  • 707
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Айде и аз да се отчета. Днес като се събудих и нямах грам гадене, гърдите не ме боляха нищо  Shocked И аз както свикнах да ми е зле, се паникьосах, че нещо не е наред, отидох на работа и 2 часа звънях по всевъзможни клиники и кабинети за спешен час и никъде не можеха да ме приемат днес. Аз вече бях стигнала до сълзи и мъжът ми се сети, че има клиентка гинеколожка с частен кабинет и тя се съгласи след работа да ме види. Сега се връщаме - имаме си тупкащо сърчице и ембриончето е с една седмица по-малко. Аз затова и тук се отчитам - имах късна овулация, и ми отчете положителен тест на 6-ти ден след закъснението. По календар съм 24.08, но най-вероятно, живи и здрави края на август , началото на септември Laughing Камък ми падна от сърцето  ooooh!

# 211
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Елито, мила, не се притеснявай! Изобщо даже! Аз така предната бременност я изкарах по разни частни кабинети, в Шейново в спешното и то щото много се шашкам и много чета в тъпия нет кой какво защо пише. Всичко е наред - ние безсимптомните какво да правиме  Laughing Айде хубава вечер   bouquet
Ама звука на сърчицето е най-якия звук на света, а  Hug

# 212
  • До морето :)
Аз на дъщеря ми сърцето ѝ го чух чак в 9-тия месец, като ходих на запис на тоновете. Преди това само го виждах на монитора....

# 213
Стига бе  Rolling Eyes Аз пък само го чувах, видях за сефте на първата ФМ чертичките на пулса Simple Smile

# 214
  • София
Да и аз само го видях, даже по-скоро лекарката каза, че го вижда, аз нищо не различавам  Embarassed Надявам се на следващия преглед след 12 дни да се вижда/ чува така че и аз да разбера нещо  Mr. Green

# 215
Добро утро! newsm46.споко не се панирайте сичко ще е точно  Mr. Green

# 216
Ооооох, почнаха ме гадните киселини - всичко почва по-рано от предния път, дано само не е за по-дълго време Sick

# 217
  • София
И аз тази сутрин усетих първите позиви за гадене

# 218
  • София
Добро утро.Вече мога да се запиша официално при вас...тази сутрин си направих пак тест,този път втората черта е доста по видима и не е нужно въображение,за я видиш Simple Smile .По калкулатор термина ми ще е на 15.09.

# 219
antigona, добре дошла!

Аз пък все още си мия зъбите без проблеми. Като се сетя какво следва после.  Crazy

# 220
Добро утро, сладурки  Hug
възможно ли е да си въобразявам, че ми се ядът неща, които не съм яла много преди или си се навивам  newsm78 преди много рядко ядях сладко и по-специално шоколад, а вчера се бях побъркала-цял ден тъпчех шоколади  newsm78 не е ли много рано все още да ми се случват такива неща?
Иначе не ми се гади, корем не ме боли и съм супер днеска Simple Smile
Чудех се дали може да се боядисам?

# 221
Слънчоглед, аз се боядисвах с безамонячна боя, но по принцип не съм фен на боядисването. Имаше момичета от другата отчетна, които си се боядисваха.

# 222
Слънчоглед Simple Smile, не е рано - аз предния път по това, че ми се дояде чипс разбрах, че съм бременна Simple Smile
Може да се боядисаш - само си направи тест за алергия, дори от години да ползваш дадена боя - сега от хормоните може да се окаже, че няма да ти понесе.
Лече-Буболече............
antigona, добре дошла  Hug

# 223
Добро утро и от мен Hug

antigona-поздравления Simple Smile

Момичета и аз се боядисвам и предната бременност и сега,с боята която си ползвам винаги Simple Smile

Слънчоглед нормално е това храната,аз на петия ден разбрах,че съм бременна като се усетих че ям кекс с кисели краставички  Mr. Green,което в нормално състояние няма как да ми се случи Laughing

# 224
Момичета,вие казахте ли на близките,че сте бременни? Мен. Ме е страх да кажа преди третия месец да свърши,а така ми се иска да кажа на най-близките: (

Общи условия

Активация на акаунт