Коледа на вратата чука, а след година СЕПТЕМВРИйче в креватче ще гука!

• 24 664
  • 707
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
аз забременях на 7ми (въпреки че тъпият ехограф каза 6та седмица , което означава че съм забременяла непорочно) и си направих тест някъде към 15ти-16ти и беше отрицателен. Тъй че по-добре кръвен

# 556
На мен по-скоро като ям и след това ми прилошава. За сега нямам позиви за  Sick

Didi_Bidi, и аз съм в болничен и се настройвам психически за лудницата, коята ме чака от понеделник. Аз карам на чай и мед, а вчера цял ден спах. Чувствам се малко по-добре, но покажа ли си носа навън и пак започвам да кашлям като магаре.  Tired

А за датите - като казах на доктора, че е станало на 15-ти той ми отговори, че щом сме правили  luvbed на тази дата не означава, че е станало тогава. Може и 3-4 дни след това да съм забременяла.

Аз бих могла да направя нова тема, ако към края на тази намеря някакво свободно време. Но не обещавам...

# 557
На мен калкулатора ми показа, че оплождането е станало на 24.12. Нали си имат път няколко дена сперматозоидите. Знам, че е относително това с калкулаторите, но ми харесва мисълта, че точно на Бъдни вечер съм забременяла  Simple Smile

# 558
  • До морето :)
То и моята О беше на 12.12, а точно тогава имах зацапване от имплантирането на яйцеклетката.  hahaha 5-6 дни по-рано ми е била О.

# 559
Момичета здравейте  Grinning
Има ли някой от Пловдив,който вече да си е избрал лекар за ЖК ?
И по мои сметки бебето е станало или на Бъдни Вечер или на Коледа  Grinning
Коледен подарък   Wink

# 560
nenimira, аз съм в Плд. За сега ходя при Тотев, в МЦ Сани, но не знам дали той ще ми следи бременността. Мисля, че малко се престарава и ще назначава ненужни изследвания. Писах за тези генетични, които не са ми нужни. Ще видя как ще се разберем с него, като му кажа, че няма да ги правя. Вчера чакахме с една мама в 7 м пред кабинета и каза, че постоянно и пускал изследвания. Тя е отрицателна кръвна група, но все пак май няма мярка. Ще следя мамите пловдивчанки кой ще препоръчат, аз съм в Тракия. Със сина ми бях в 5 ДКЦ при Калинов, ако ти говори нещо и ми беше много спокойно.

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 14:09 от lotos4e

# 561
Благодаря, момичета, вече ми е спокойно  Simple Smile На мен пък, слава богу, въобще не ми се гади - нито сутрин, нито вечер, нито от парфюма или козметиката, които сега ползвам, чак в един момент си викам бре, какво става, такава ли голяма късметлийка ще изляза  Wink Само от три миризми засега ми е ставало неприятно, като едната от тях е на печено кисело зеле, което толкова много обичах... но явно тази зима ще мина без такова  Grinning

# 562
  • До морето :)
От Бургас още никой ли няма?  Crossing Arms

# 563
Ощв един глас за спокойна дева  Mr. Green. Има си свойте бебешки периоди, но като цяло не е ревлива Heart Eyes.  И ние сме на 21.09 и много се радвам че не дочака термин (24.09). Щеше да е везни а от тях ми е писнало - майка, сестра, брат и мъж везни Crazy, щеше да е прекалено наказание  Mr. Green

# 564
nenimira, аз съм в Плд. За сега ходя при Тотев, в МЦ Сани, но не знам дали той ще ми следи бременността. Мисля, че малко се престарава и ще назначава ненужни изследвания. Писах за тези генетични, които не са ми нужни. Ще видя как ще се разберем с него, като му кажа, че няма да ги правя. Вчера чакахме с една мама в 7 м пред кабинета и каза, че постоянно и пускал изследвания. Тя е отрицателна кръвна група, но все пак май няма мярка. Ще следя мамите пловдивчанки кой ще препоръчат, аз съм в Тракия. Със сина ми бях в 25 ДКЦ при Калинов, ако ти говори нещо и ми беше много спокойно.

Аз съм в Кичука.Сега реших да ида при Росен Петров,той е в  МЦ Хипоталамус.
Много мои познати ходиха при него на ЖК и са доволни,но аз незнам още дали да остана при него.За сега само ще отида в петък, на 18.01 да ме види и после ще реша.
Дано скоро всички се радваме на нашите септемврийчета  Grinning

# 565
  • София
Ощв един глас за спокойна дева  Mr. Green. Има си свойте бебешки периоди, но като цяло не е ревлива Heart Eyes.  И ние сме на 21.09 и много се радвам че не дочака термин (24.09). Щеше да е везни а от тях ми е писнало - майка, сестра, брат и мъж везни Crazy, щеше да е прекалено наказание  Mr. Green
Ааааа не така Naughty Аз съм много доволна от моето 27.09.  - в пъти по кротко от кака си . То май си е до дете, но голямото от както се е родило е диво та диво, да ми е живо и здраво, метнало се е на майка си. И аз исках бебе Дева, таткото е Дева, но повяравйте като си гушнете малките съкровища ще ви е все тая коя зодия са.
Леко бременеене  Hug

# 566
Аз мисля, че девите са хубави хора! Имам няколко приятелки и смея да твърдя, че са много свестни хора - успели и стойностни! Шефа също е дева! Много готин човек и много успял! Роден е някъде там, където сега е моя термин.... За дечицата зодията не знам дали е важна?  newsm78 Всички са зодия "палавник"...Да са живи и здрави!

# 567
Здравейте на всички бъдещи майки Hug много се радвам, че ще можем да си споделяме вълненията, предизвикателствата и решенията, които сме взели през следващите интересни месеци  Simple Smile Аз съм бременна за първи път с термин 7ми септември и много се вълнувам. След няколко дни закъснение си направих тест и видях положителен резултат, отидох при лекаря, като се учудих, колко ясно се вижда дори толкова ранна бременност  Heart Eyes изписа ми утрогрстан за всеки случай за да се прикрепи по добре плодният сак. Някоя от вас взимала ли го е?
За съжаление по време на новогодишните празници малко настинах и започнах да кашлям после се оказа, че е ангина минах без налепи, но ме удари някакъв уретрит и генекологът ми на който имам пълно доверие от 12години ми изписа АБ Зинат за 5 дни и сега вече съм ОК. Обясни ми, че бактериите са вредни и опасни през първите месеци, защото още няма плацента. Като си помисля, че иначе не боледувам, а точно сега, когато трябва да съм най здрава се случи леко ми е кофти, но засега мисля положително и съм оптимист.

# 568
  • Варна
 аз съм била много глупава... или по-скоро дезинформирана  Embarassed чак сега след като от 3 дни ходя с календара и не мога да проумея как може да съм в 6 седмица , прочетох за проклетата гестационна седмица .Еми така е , бебчо стана случайно и вече започвам да разбирам колко съм неподготвена.А и не смеех да кажа или да питам някого , дори и майка ми ,че знам ли какво може да си помислят като не ми излизат сметките  Shocked вече всичко е точно  omm pregnant

# 569
Didi_Bidi, радвам се, че вече си по-спокойна. И аз се чувствам неподготвена като теб. Но ще имаме достатъчно време да наваксаме  hahaha

Judji
, добре дошла сред нас!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт