Коледа на вратата чука, а след година СЕПТЕМВРИйче в креватче ще гука!

• 24 664
  • 707
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро!Добре дошли на новите!  bouquet hut,много се радвам да те видя тук,чета те от друга тема,в която сте само уникални жени. Hug За ЖК,мен ме записаха вчера,днес кръводарих.

# 361
ани, благодаря за топлото посрещане  Hug ти къде се записа на ЖК и по ЗК ли си?

добре дошли и на новите бременелки Simple Smile

# 362
Добро утро, много благодаря за подкрепата  Hug аз днес мисля, че го нямам това зацапване, ако се появи веднага ще тичам при доки!
Да питам ЖК женска консултация ли значи? и какви точно са изследванията , за които говорите? хич не съм на ясно, ако обясните ще съм много благодарна Embarassed

# 363
Добро утро, мамита! Hug Как е самочувствието?  bouquet
Добре дошли на новите бремелинки, лека и безпроблемна бременност и здраво бебче на термин  bouquet
Слънчоглед, как си ти? Виждам те, докладвай Hug
Лимонче, ти как си, весела и жизнена както винаги Wink Аз сутринта се събудих с болки, но иначе се чувствам добре. Сега ще си спретна една закусчица и пак ще се поизлежавам.
Ани, постовете ти много ме кефят, бойно мамче си Wink Какви изследвания на кръв ти пуснаха, а изследвания на урина правеха ли ти? Аз нямма представа за изследванията. Четох на няколко места, но все различно пише newsm78
Диди, ти понеже си от Варна, при кого се записа на ЖК?
Анастасия, в точната тема си и добре дошла, лека бременност и здраво бебче на финала  bouquet
Добрева, много добре те разбирам за чакането на така желаното бебче, ние пробвахме година и 3 месеца, и вече си мислех, че няма да стане по естествения начин, но живота ми пказа че не съм права Wink
Хубав и слънчев ден на всички  bouquet

# 364
Слънчоглед, много се радвам, че вече си по добре и го няма зацапването  Hug
ЖК е женска консултация, а за другия въпрос и аз ще се радвам някой да обясни Simple Smile

# 365
  • София
Добро утро мил и мамита и упешен ден!Да ви споделя за ЖК.С първата ми бременност,на първата ми консултация ми пуснаха кръв,урина,васерман,кръвна група,хив.Също така си спомням,че гинеколожката ми ме прати на ехограф,за да ми видят и бъбреците.

# 366
Добро утро и от мен мамита Simple Smile пожелавам ви много хубав ден

# 367
Добре дошли на новите септемврийки  Hug

Ето ви линк с това какво поема ЗК по време на бременност  Heart Eyes

http://www.zdrave.net/document/institute/patient_rights/_03_Comp … htm#_Toc102377913

# 368
здравейте! Слънчоглед, дано всичко е наред  Praynig
На мен следващия път ще ми пускат изследванията - 06,02. Май малко по-късно , не мислите ли / Rolling Eyes

# 369
Антигона, Фейт, благодаря ви за отговорите.
Аз имам болки в единия бъбрек и май ще искам да ми ги видят и на мен на ехограф. От малка имам проблеми с тях, дано сега не ми създадат проблеми.
Креми, виждам, че и ти си от Варна, при кого си на ЖК?

# 370
В МЦ "д-р Цветкова"

# 371
Толкова сте мили всички и ми давате кураж и вярвам, че всичко ще е наред!
бях да пия кафенце с приятелки,но комп е включен та за това излиза, че съм на линия Simple Smile
Имам много да уча, имам кофти изпит на 14, а грам не ми е там мисълта, все за бебо си мисля, ужас...
Мисля да поседя около половин час тук да си допия кафето и после се захващам с четене, ако има някой на линия веднага да напише как е днес?  Hug

# 372
  • Варна

Диди, ти понеже си от Варна, при кого се записа на ЖК?
ами понеже от работа ни дават едни карти към ДЗИ , които ми покриват всякакви прегледи и изследвания без да ходя за направления и глупости ходя в Брегалница при Бочева .Записа ме сега за 22ри , но наистина не знам дали да остана при нея .При Цветкова съм ходила преди години и знам каква лудница е там винаги иначе е добра ама... Преди като се обадех за час ми даваха за след месец-два.Ти при нея ли си ?

# 373
Здравейте,мами Simple Smile
Нова съм тук,но ви чета и много ви се радвам Simple Smile
Преди два дни видях  EFP и сега съм много щастлива  newsm44
Другия петък ще ходя на лекар ,нямам търпение Simple Smile
По мои изчисления,дано всичко е наред,мисля,че бебчо ще се появи към средата на септември  Grinning
Успех на всички мами   ylinfant

# 374
Здравейте, бремелинки!
Днес си взех направление и утре при док да се гледаме. Момичета вие сега ходите на първичен преглед за установяване на бременност, а не на ЖК. Тя започва в 3 м.
Пиете ли кафе? Аз от 2.01 не съм пила кафе и не съм палила цигара. Още преди да ми закъснее цикъла цикъла знам, че съм бременна и със сина ми и с предната бременност (неуспешна). Организма ми отказва всякакви вредни навици. На НГ пих и пуших, като за последно, взех си дажбата за месеци напред  Laughing
Слънчоглед, дано всичко е наред!
Има ли мами пловдивчанки?
Добре дошли на новите чертички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт