Нашите second hand находки- част 15!

• 79 016
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Виж тук за по - подробна информация - http://www.bultex.eu/

# 61
  • ride my bike...
На кой да му мине през акъла, че имат сайт...
Благодаря ти пак Simple Smile

# 62
Ако ми позволи авторката, да вметна, че Мъпет Маг имат магазин в София и на "Мария Луиза" вече- да го добави в инфото. Пада се по средата някъде между  Лъвов мост и  Халите, от дясната страна на булеварда в посока от Л.мост нагоре към Цум...(дано съм обяснила ясно)

# 63
Леле, нямаше ме 2-3 дни и вие сте направили нова тема, че и 5 страници сте изписали...

По празниците ще съм си по домашни дрехи май както се очертава .. никакво празнуване с никой..

# 64
Ако ми позволи авторката, да вметна, че Мъпет Маг имат магазин в София и на "Мария Луиза" вече- да го добави в инфото. Пада се по средата някъде между  Лъвов мост и  Халите, от дясната страна на булеварда в посока от Л.мост нагоре към Цум...(дано съм обяснила ясно)

Не ми излиза вече опцията за редакция на темата  Sad - най-вероятно не може да се допълва вече каквото и да е ...

# 65
  • Mediterraneo

По празниците ще съм си по домашни дрехи май както се очертава .. никакво празнуване с никой..

Те домашните не са ли пак от секънд хенд?  Mr. Green

Вчера в Мания имаше 23% намаление( процентите растат всеки ден до края на годината), но успях да харесам само една поличка на малката, беше доста обрано сякаш.

# 66
А пак са от там всъщност Wink Не се бях замисляла .. =)

# 67
А в сряда трябва да им е зареждането във Варна, с цена за ден сряда и намаление от 26%, заради датата, нали така?

# 68

Не ми излиза вече опцията за редакция на темата  Sad - най-вероятно не може да се допълва вече каквото и да е ...

Темата не е отчетна и за това редакция може да се прави само до 24 часа след като е пусната. Следваща редакция при новата тема  Mr. Green

Весели празници на всички  Hug Hug Hug

# 69
Момичета и момчета, весели празници на всички!

# 70
Да си покажа двата страхотни подаръка, които си направих днес от Манията в Люлин.

Нови ботуши Ecco
естествена кожа
отпред
Струват 13 лв бройката, но имам отстъпка от картата 20%, та излязоха около 10 лв.

И боти . Те са   Nine West срещу 3 лв от зала Б.

# 71
А в сряда трябва да им е зареждането във Варна, с цена за ден сряда и намаление от 26%, заради датата, нали така?

Да - 11.84 бройката на новото зареждане. Ще има и обувки - на тях намалението е само от Мания бонус кард.

# 72
# 73
  • Варна
Ще има обувки в Мания Варна ли ? В сряда в колко отварят ?
Момичета  по улицата на която е Манията и не се сещам преди или след Рощок зареждаха някакъв евро магазин за втора употреба ,дали са го отворили виждал ли е някой ? По принцип има същия от тази верига на място на Бонжура на центъра и има страхотни обувки  Thinking

# 74
Ще има обувки в Мания Варна ли ? В сряда в колко отварят ?
...

То по принцип има обувки и ги зареждат всяка сряда ... предполагам към 9ч пак ще отворят ...

Общи условия

Активация на акаунт