Нашите second hand находки- част 15!

• 79 023
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Момичета до колкото разбрах от една приятелка от тази година "Мъпет"-а на Мария Луиза е станал 'Бутик'!Някой да е ходил или да знае нещо повече? newsm78
А бе "бутик" е силно казано...но имаше хубави неща.Именно оттам си взех коженото яке и дънките.

# 166
Момичета до колкото разбрах от една приятелка от тази година "Мъпет"-а на Мария Луиза е станал 'Бутик'!Някой да е ходил или да знае нещо повече? newsm78
А бе "бутик" е силно казано...но имаше хубави неща.Именно оттам си взех коженото яке и дънките.

А цените как са, на кг?

# 167
  • Варна
Момичета ако някой го интересува пуснали са брошурки от Бултекс ,че на 8-ми ще имат зареждане на дрехи за едри хора размери от 2ХЛ нагоре.По принцип новото им зареждане е в понеделник,явно в вторник пък ще са тези дрехи.Дано съм полезна ,и да се оплача още нямам находка за новата година  ooooh!

# 168
Аз пък никога не мога да намеря обувки 36 номер  Crossing Arms

# 169
  • Варна
Аз пък никога не мога да намеря обувки 36 номер  Crossing Arms
Ох,аз като съм 38 номер,че често си намирам така се изкушавам имам толкова много обувки!Приятелките ми казват ,че в нас все едно живеят няколко жени LaughingТо и това не е работа Laughing

# 170
На брой за дрехите и на кг за обувките, чантите и бельото

# 171
Аз да покажа едни дънки от преди нова година, много исках такива по - широки и най - накрая намерих  Grinning шалът и блузката също са ВУ  Rolling Eyes http://joanakoleva.blogspot.com/2013/01/happy-new-year.html

# 172
  • Варна
Ей,до като кажа че нямам находка и днес си купих страхотни ботушки на Есприт личи си че са нови ,утре ще снимам на светло от мъпет маг на валентина в петък зареждали обувки.А малко по надолу от бившото мелиса си взех страхотно дебела жилетка с коланче само за 5 лв имали някакво намаление до 6-ти и после ново зареждане  Peace

# 173
  • София
Аз много доволно си купих грейка/долнище за сноуборд(не че ще карам де, но за разходки с детето) на онийл за 5,40 Simple Smile

# 174
Аз обмислям от понеделник да сменя маршрута си. Не устоявам и на всяко минаване край един магазин влизам в него и не излизам с празни ръце.
До кога?  newsm78
Днешните ми находки - бледо жълто поло-туника и бледо зелена блуза с голямо кръгло деколте. И двете са финна машинна плетка.

# 175
  • София
Момичета, къде на Мария Луиза е Мъпет Маг и работи ли в неделя?

# 176
  • София
Като тръгнеш от Халите към Лъвов Мост  по тротоара на халите, по средата някъде се пада. Трябва да работи неделя...

# 177
  • София
Като тръгнеш от Халите към Лъвов Мост  по тротоара на халите, по средата някъде се пада. Трябва да работи неделя...

Много благодаря!   bouquet

# 178
  • София-в сърцата на моите деца
Работи и в неделя.. Peace

# 179
  • Бг-мама
За момичетата от Пловдив ,които са ходили тези дни в ЗЗ - има ли стока , заслужава ли си да се ходи или е обрано? Питам защото не съм от града , да не се разхождам напразно , ако е много опоскано.

Общи условия

Активация на акаунт