Нашите second hand находки- част 15!

• 79 025
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Да се похваля със съботните находки: анорак Diesel за половинката и риза и сако за мен  Wink

Вече чакам пролетните зареждания  Mr. Green

# 556
На Стамболийски и Вардар са отворили нов магазин от верига Плюс. Не съм влизала, но цените бяха "от 0.50ст. до 3лв", което не мисля, че означава, че има хубави неща  Laughing

# 557
Да се похваля със съботните находки: анорак Diesel за половинката и риза и сако за мен  Wink

Вече чакам пролетните зареждания  Mr. Green

Много мой стил находки!!

Боже, кога стана време за пролетни зареждания newsm78

# 558

То не че е станало, просто вече нямам нужда от нищо зимно  Mr. Green Като видя пуловер и тръпки ме побиват  Laughing

# 559
  • София-в сърцата на моите деца

То не че е станало, просто вече нямам нужда от нищо зимно  Mr. Green Като видя пуловер и тръпки ме побиват  Laughing
А е пълно с пуловери и вместо да ги пуснат по 1-2лв и да ги разкарат по-бърже ,те трупат ли трупат ooooh!

# 560
  • София
Благодаря за инфото Simple Smile

Марийче, ще ида в събота непременно

# 561
Бихте ли паэарували дрехи ВУ не от реален ,а от електронен магаэин ?

Пак се почва.... red

Имам повод на 16ти да се поизтупам. Нещо някой скоро да е виждал из Софийските магазини. Не прекалено официално, но да хваща окото. Всъщност въпроса ми е : има ли вече по-пролетни неща? Признавам не съм ходила много много отдавна. Май в сряда вечерта след работа ще мина през мъпета на Стамболийски.
Не ми ли се полага първо един жълт картон,защо направо червен    Laughing Не разбрах с какво ви подразних толкова?!

# 562
  • София, България
Да  Ви кажа... днес минах по Пиротска и  Княз Борис и отварят Зиг Заг, беше магазин за булченски и абитуриентски рокли. Подреждаха му дрехите вече,
Мъжа ми влезнал сам отново в непознат за мен магазин и се обзавел с две симпатични блузи -  Lee Couper

Някой дали мина да го погледне? Ох, аз може би от месец ама нищо пък не мога да си намеря. Толкова да съм се напълнила с дрехи, че да съм станала много придирчива?
Все се каня да отскоча до Мъпета на Димитър Петков, че там има много интересни неща от време на време.

# 563
Аз миналата седмица се бях заблудила, тази седмица е намалението в ЗЗ, ходих естествено на 9 лева кг, нищо не ми хареса, голям боклуджийник.Не бих дала повече от 40-50 ст за дреха, според мен само за носене у дома стават, говоря за детските най-вече, дамски и мъжки не съм гледала, защото нямах време.

# 564
Да  Ви кажа... днес минах по Пиротска и  Княз Борис и отварят Зиг Заг, беше магазин за булченски и абитуриентски рокли. Подреждаха му дрехите вече,

Даааа беееее?! Shocked Това софийските Пиротска и Княз Борис ли?? #Crazy

# 565
  • София, България

Даааа беееее?! Shocked Това софийските Пиротска и Княз Борис ли?? #Crazy

Ами и аз това се чудя, ама Пиротска само в София знам, та предположих ....

# 566
  • София
Добро утро Simple Smile да попитам за Хумана /София /- има ли смисъл да ходя при цена около 1 лв.?, досега не съм влизала, дали ще има нещо интересно??

# 567
В Мъпет Маг изгодно ли е да се пазарува, защото четох, че за ВУ са им доста високи цените?!

Посетих 2-3 пъти Мания и то в деня на зареждане - е такава миризма и такива парцали не бях виждала. Не знам откъде в Мания намирате толкова хубави дрехи, но в зала А бяха ужасни, та не посмях в Б да вляза.

Това са глупости! В Мания винаги мирише супер хубаво и приятно,не знам къде си попаднала..

Ако обичаш, недей с такива определения като "глупости". Все още имам мирис, имам и зрение, за да видя и усетя. В 2 магазина Мания съм влизала, в един от които 2 пъти. Една и съща картинка, затова попитах къде ги намирате тези хубави неща, защото имам чувството, че най-големите парцали бяха събрани на едно място- с лекета, дупки, заваляни, раздърпани...

Глупости са,защото твоето определение ''е такава миризма'' кара хората да си мислят,че там не се диша,като в циганските магазини..а това въобще не е така,може да не ти е харесала миризмата,но не значи,че едва ли не вони и не се трае..а за ''парцалите'' пак не съм 100% съгласна,защото ако си отишла в последния ден преди новото зареждане-да,останали са възможно най-старите дрехи,но чак парцали.. спирам дотук,няма смисъл да се спорим повече! Simple Smile

# 568
  • София, България
Добро утро Simple Smile да попитам за Хумана /София /- има ли смисъл да ходя при цена около 1 лв.?, досега не съм влизала, дали ще има нещо интересно??
Според мен има смисъл, в Хумана постоянно вадят нови неща по няколко пъти на ден.

# 569
  • София
Аз пък да ви кажа в най-"циганските" магазини, както ги наричате съм намирала най-страхотните неща. Особено на Димитър Петков Simple Smile

Аз съм на следното мнение ; Не, че в мания е много боклучаво и т.н., но високите цени не са оправдани с онова качество на дрехите, които предлагаха преди. За сравнение взех на мъжа ми чисто ново яке от Димитър Петков за 9 лева на H&M,  в Мания за 9 лева не може да се купи яке в най-скъпия ден, а тогава фактически излизат повечето неща. Даже се чудя кой им ги купува... Аз 35-40 лева за яке оттам няма да дам... Не, че ме притеснява това, че е ВУ и не съответства на цената, но след като мога да намеря същото качество за 9 лева... Това ми е идеята.

Общи условия

Активация на акаунт