ама важен е жеста, подсеща се, че нещо, видиш ли, се иска от него.
Вярвам, че децата са си добри по природа и обикновено лоши и невъзпитание сме ние родителите/възпитателите. т.е. тези, от които децата вземат понякога наистина лош пример. 

Мисля, че за никой родител не е приятно това. Не е редно, според мен, още повече за акане в памперса. Ако не могат да си сдържат нервите, просто не са за тази работа 
Вярвам, че децата са си добри по природа и обикновено лоши и невъзпитание сме ние родителите/възпитателите. т.е. тези, от които децата вземат понякога наистина лош пример.
Какво стана с работата ти, че съм изпуснала? Мярнах някъде по назад в темата, че си питала нещо във връзка с лъжите при децата. Все още ли е на дневен ред?
. Но все си мисля, че проблема може да е друг при младежа. В дебелите книги пише, че заради позицията си, второто дете е най-ощетено. В смисъл - само не може да се определи голямо ли е, малко ли е. От една страна му е ясно, че не може да се мери с по-голямото, а му се иска да се конкурира с него и да го настигне по умения и да го задмине. От друга - опитите да го направи, в повечето случаи, са неуспешни. Поради това се обезсърчава и предпочита да пасува. Като погледне към по-малкото му е ясно, че то не е от неговата категория, но някак му е по-лесно да се приобщи към него. Та затова предпочита да се прави на по-малко, за да не е толкова фрустриращо за психиката му. Като добавим,че и по цял ден е само с теб (от възрастните) и ти си го усещаш и разбираш - за какво да си дава много зор 

.
Той успя и да се разболее,та съвсем усложни нещата с анестезиолога. Сега е на 2 вида антибиотик с вливане,система и инхалации
Ако всичко върви нормално в понеделник ще го изпишат. 
Препоръчани теми