Не обичам празниците.......

• 29 268
  • 529
  •   1
Отговори
# 165
ммм чудно Simple Smile И ние се натръшкахме ама всички на куп  Joy
Хич няма и да ходя по лекари, щото им знам репертоара  Crossing Arms
Седим на топло вкъщи, пием чай и бършем сополи  Mr. Green Що пък да не ми е празнично  Laughing

Тук винаги се сещам за Щрек-бебетата... Всички бебета повръщат, а чудовищата бебета - още повече  Joy

# 166
  • София
Добро утро и от нас - бандата на сополивите и кашлящите..... Confused
Направо се чудя, защо този обичай никога не ни подминава....

# 167
  • Mediterraneo
Как да ми е празнично?! Малката е с пневмония, мъчим се вкъщи с АБ през устата, но вече 3 дни багажът ни е в саковете до вратата, готови сме да тръгнем към болницата, ако нещо се влоши... Какво да празнувам? Нито ще готвя, нито гости ще посрещам, само се моля детето да се оправи!!!

# 168
  • София
Как да ми е празнично?! Малката е с пневмония, мъчим се вкъщи с АБ през устата, но вече 3 дни багажът ни е в саковете до вратата, готови сме да тръгнем към болницата, ако нещо се влоши... Какво да празнувам? Нито ще готвя, нито гости ще посрещам, само се моля детето да се оправи!!!

Тарталетка, дано не стигате до болница  Hug

# 169
Морнинг хейтърки!
Съчувствам на всички, чиито дечица са болни и са много притеснени заради това.. Hug

Аз и от това съм лишена, защото малкият е с баща си през ваканциите. т.е - и сега.. Sad

Но смятам днес да си прекарам денят сравнително смислено - имам 2 работни срещи, после мисля на фитнес, а след това имам час за козметична процедура..
После ще се прибера и ще забъркам един хумус, с който ще отида  при родата за празнична вечеря..

# 170
  • в очите на дъщеря ми
Добро утро и от нас - бандата на сополивите и кашлящите..... Confused
Направо се чудя, защо този обичай никога не ни подминава....

Е кЪк защо, защото не споделяме общата лудост и истерия, щото  "коледния дух" ни дразни и не го  развяваме насам - натам, иначе онези с "коледния".....са самото здраве и щастие... Naughty :

# 171
Не обичам зимата......Не обичам датите с червено в календара.....

Обичам всички лични празници в семейството - това са моите дати и празници!!!! Та първи такъв предстоящ празник - 02.01. - рд на най-дребното......Купонът ще е тогава у нас!

Съчувствам за всички болни дечица в темата, бързо оздравяване и никакви болници!

# 172
Съчувствам за всички болни дечица в темата, бързо оздравяване и никакви болници!
А на болните им майки  Mr. Green Ама още не съм се натръшкала качествено де  Whistling
Чак не ми се ходи довечера в нашите  Rolling Eyes .. а всичко ще ми е наготово.. Само заради дребния, че ще се прави на Дядо Коледа и ще раздава подаръците  Crazy И без туй гласът му е автентичен в момента  Crazy

# 173
  • София
О, Цоци, имаш си Козирогче, като моето най-малко..... Hug

Дано бързо оздравяваме всички болничковци.....
Аз почвам да готвя.....Хубавото в днешното готвене, което е ежедневно и обичайно за пет човека е, че няма да се чудя кво да бъде..... Grinning

# 174
  • София
Магарчо, и аз така - след няколко часа сядам да работя.
Естествено, беше ми казано, че Господ щял да ме накаже - та сигурно и теб ще накаже, щом си уреждаш работни срещи  Mr. Green

Замесих едно тесто сега да направя кренвиршки, че мъжът ми отива да работи-  както се изсмя той - за 20 години работа по график бая пъти трябва да е наказван  hahaha

# 175
Уммм да, и в къщи болестната вълна е прекрасна....
Аз от цяла седмица се влача с хрема и кашлица, щерката олепи от мен този път (миналата година пропусна), та и тя само ходи и подсмърча...
Мъжо вчера се тръшна пак (сигурно за 3ти път в рамките на 2месеца) с кашлица, хрема и температура.
Сега заради него мисля да взема един антибиотик, поне той да пие, че ми омръзна да се разболява...
Свеки готви, ама нито ми се яде, нито нищо....пък да ми се празнува, хептен. Ще седнем да се наядем за 30мин. и после кой пред ТВто, кой пред компютъра...
Баси и празниците....

# 176
Магарчо, и аз така - след няколко часа сядам да работя.
Естествено, беше ми казано, че Господ щял да ме накаже - та сигурно и теб ще накаже, щом си уреждаш работни срещи  Mr. Green

Хаха..не се бях замисляла върху това..
Ами така е в частния бизнес и когато останалият свят не празнува..))

# 177
Джен... гледай по розово на нещата.  Hug
Празниците са чудесни... стига да има с кого да ги споделиш.  Peace

# 178
  • София
Някой назад писа, че му е болно детето. Винаги това ме е държало нащрек през празниците, особено като се съберат много почивни дни като сега - ЛЛ почива и той, има уж договор с център или нещо друго да му поема болните, обаче дежурният ни го знаеш, ни го  познаваш, а и баш тогава става навалица; всичко е затворени, включително и аптеките, и да се чудиш откъде да купиш лекарства като се наложи. И като се случи така, съвсем се обърква всичко, сякаш не е достатъчно, че някое дете се е разболяло!

Ние сме, ние Sadтака се кашля цяла нощ, че сега просто се чудя към кой МЦ да тръгвам....а като  ги знам дежурните. Rolling Eyes....и аз съм съм Т. и болки в бъбреците, а не знам какво ми е......бе все съм знаела, че са гадни тези празници, но тази година "надминават" себе си......а ТВ бълва призиви за всенародна радост и веселие, трапези и традиции Close..народни носии и ухилени баби направо ще ме удавят....... и после "бъдете щастливи и радостни", заразете се с "коледния дух"....айде нЕма нужда...

Ще ти се да ги взривиш, нали!  #2gunfire Аз затова мразя телевизия по празници, че ме влудяват с тези глупости, и ако изобщо гледам нещо, то са обичайните заподозрени - НГ, Хистори и подобни.

Хич не чакайте, а отивайте някъде на преглед,, особено ти с бъбреците! Може Т да е от вирус, ама може и да е бъбречно, а едва ли ти се влиза в болница. Колкото и да е, поне ще ти изпишат антибиотик, да се пресече инфекция. И детето ще видят. Иначче ще се пържиш още три дни в собствен сос от притеснения, че не знаеш какво става. Днес все още и аптеки има отворени, а утре ще е мъртвилка.   Hug

На мен "болести по време на дълги празници+ ми е един от най-голеите кошмари.

# 179
  • Ямбол
Я да си сложите някаква марля на клавиатурите, че сте заразни.
Дъщеря ми е с хрема от 3-4 дни, тази сутрин и мен ме подхвана. Лошо ми е, как ще се наслаждавам довечера на вкусотиите, които ще се приготвят там, където ще съм? А? Знаете ли колко се променят вкусовите ми възприятия при хрема? А така потривах ръце...

Общи условия

Активация на акаунт