Не обичам празниците.......

• 28 969
  • 529
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Горещо, аз не мразя. Този глагол не съм го употребила. Употребих - дразня се. А дебелият чичко - не съм го написала, за да го обидя, защото той си беше дебел, а просто защото дори дебел чичко не може да изяде 7 кила месо, ако не е решил да се самоубие ритуално на Коледа с месо, ама ги купува, щото така трябвааааааа. Ама виж сега, то няма да ме разбереш, защото не става само с ядене....и други неща трябват Joy

# 361
  • Пловдив / София
Не обичам Коледа и НГ. Заради студа основно. Не обичам зимата.
Великден го обичам.

# 362
  • София
Хайде и аз в тази тема. Толкова са ми писнали тези празници, че започвам отсега да мисля къде да изчезнем другата година.

# 363
Вие хубаво не обичате Коледа и са ви писнали празниците, но това сигурно е защото не знаете, че това ви прави "бездънно тъпа тълпа".

Hug Погледни войнстващата злоба на бездънно тъпата тълпа с темата за мразенето на празниците.

# 364
  • София
е, те, сега й се вдигна рейтингът на темата!

# 365
  • София
Да, ще ни нападнат още войнстващи "коледари"  Mr. Green

# 366
  • София
Те дори не са коледари, а китайски джингълбелси! коледарите идват и пеят хубави неща за хората, а не дават акъл на домакините как да празнуват.

# 367
Аз пък нямам анцуг, баси несправедливото нещо!   

# 368
  • София
А аз установих, че дори леко съм отслабнала през последната семица, макар и с по-малко от кило.

# 369
  • Варна
Аз съм на диета. Категорично отказах да ям нещо различно от краставици, цвекло и сирене.

# 370
А аз установих, че дори леко съм отслабнала през последната семица, макар и с по-малко от кило.

Значи си слаб носорог, също като мене. Надявам се поне да имаш анцуг.

На онази пуйка ако продължават да не й обръщат внимание модераторите, дали мога аз да й обърна подобаващо внимание?  Confused

# 371
  • София
Имам, при това чисто нов, и ми държи топличто през зимата! Леко втален носорог в анцуг съм.

Мани я, и такива като нея трябва да има, дошла й е баклавата и коледните сладки много сладки. И Дядо Коледа вместо една чаша мляко, е изпил всичкото вино!

# 372
  • Варна
Пробвай. Явно пудингът й има нужда от малко захарен сироп, за да й стане още по-весело. Ако карамелът не помогне, опитай с люта чушка.

# 373
Ето я моята тема,от години мразя фалшивото приповдигнато настроение,роднинското лицемерие,купуването като за последно....вече не вървя против природата си  Stop бойкотирам празниците отрано и много,много не си показвам носа навън да не попадна на някое екзалтирано коледно джудже със стърчащи през комина крачета Sick 
 Joy

# 374
  • София
Темата ми е за хората, които не си падат по празниците....
Много моля червенобузките и разярените серафими и херувими да се изнесат от нея...Съвсем сериозно говоря - не вярвам с толкова богат дух да не разберете, че не сте желани тук.
Оставете ни да си кълнем и злобеем и се радвайте, че не сте като нас, но не тук - разказвайте на роднини и приятели.....

Христос не се е натрапвал на никой и не е сочил с пръст, упреквайки....Щом толкова уважавате Рождество - моля, оттеглете се от нашата компания, защото губите среброкрилатите си качества и се превръщате в групичка досадни навлеци.....

Точно поради хора като вас и вярата е опротивяла на маса народ....
Не се натрапвайте...
Никой не е дошъл у вас да плюе Коледа...Успокойте се....

Общи условия

Активация на акаунт