Не обичам празниците.......

• 29 302
  • 529
  •   1
Отговори
# 105
  • Ямбол
Уютно мий на душата...като ви чета... Mr. Green
С помощта на голямата група сладки хейтъри, тази Коледа ще вземе пък да ми хареса Laughing
Нали е хубаво да знаеш, че не си някакво извънземно, а усещанията ти са напълно нормални, щом има толкова много хора като теб.

Весело изкарване, Пантерке Mr. Green

# 106
За тъжните гледки по улиците сте прави - това беше една от причините да си бия камшика и да напусна БГ. Тук на Коледа е светло и празнично и никой не рови по кофите.

# 107
  • София
За тъжните гледки по улиците сте прави - това беше една от причините да си бия камшика и да напусна БГ. Тук на Коледа е светло и празнично и никой не рови по кофите.

Това е много хубаво....Но нали не е, защото кофите при вас се почистват редовно и не се зариват с връх от боклуци, които при нас са налице поне три дни преди празника? Или защото просто има закони срещу просията?
Дано да няма такива гледки, защото наистина няма нещастници......

Пожеланието Весели празници или Весело изкарване /или вкарване/ ми излиза от устата, сякаш не приказвам аз....А как ме е яд, че се поддавам и да го кажа първа, и да не смея да не отговоря в този тон.... Laughing

# 108
Отпусни си сърцето - като го повториш много пъти може и да се заразиш от коледния дух. Heart Eyes
Камари с боклуци няма, защото само веднъж седмично си изкарваш боклука отвън и канионите го прибират. Но и да стоеше по улиците никой няма да отиде и да рови.
За бедните има н на брой организации - раздават им и храна, и топли дрехи и ги настаняват по разни спални, където могат да се изкъпят и спят на топло. Има специални банки за храна и големите вериги дават там нещата, на които им остават няколко дни до изтичане на срока на годност. Когато стане студено има кампании и тръгват по улиците да издирват бездомни и да ги прибират на топло, за да не загинат.
Повярвайте ми тези хора няма да отидат да ровят в кофа за боклук, защото просто не им се налага.

# 109
Спестени са ти  кошмарните  гледки  .
Това е хубаво  ,  но  не  навсякъде е така ,  за съжаление .
И въпреки това   аз не съм  щраус  , та  да си заровя главата   и да си спестя  гледките, които не ми понасят . Виждам или не виждам  , все тая .
 Има ги , това е важното за мен , нали разбираш какво  имам в предвид ?

# 110
Не можеш да страдаш за всички нещастни, бедни и онеправдани по света. Да, животът не е справедлив и ти не можеш да промениш този факт.
Под ястие, сготвено с любов на Коледа имам предвид времеотнемащи манджи, които не бих могла да сготвя , връщайки се в 17,30 от работа. То всъщност мъжа ми готви у нас, но образно казано.
Примерно сарми с кисело зеле, шкембе-чорба, бьоф строганов и .н Или храни, неподходящи за ядене в офис.

# 111
Аз много добре  зная , че  не мога  да  спася света  ,  нима  искам  да  съм  такава прекалено състрадателна? .  Ама  кво  да  направя  като съм.... Одеве  приготвих  шкеме чорба  ,  отне  ми точно 1 час ,  имайки в предвид , че  шкембето  беше обработено . какъв е проблема  с приготвянето  ,  аз готвя 5 от 7 вечери  ,  а  понякога  и по-често . Просто  обичам , не  ми  тежи  ,  вярно , че в почивните дни  избирам по-пипкави  ястия, въпрос на  организация.
Писала си  и за сърми ,  всяка седмица  е задължително  ястие  у дома ,  много  ги  обичаме .
Одеве  имах в предвид ,  че  постоянно  у дома  имаме домашно приготвена храна  ,   а  ти  написа , че за теб Коледата е свързана и  с приготвянето на  храна с любов за близките  и  обичани  хора . Аз написах , че  това на мен  ми е  ежедневие .Така , че Коледа  ми е  един обикновен ден  като  всички  останали  ,  само дето е почивен .

# 112
За всяко нещо си има причина, включително и за хейтването Simple Smile Много често е неприятни случки в детството или просто свързана с голямо готвене/чистене/посрещане на хора, което в повечето случаи ляга на плещите на жената. Погледнато от тази страна, наистина не предполага към празнично настроение.
Аз съм от щастливите нахилени идиоти, които са украсили къщата си с лампички малко след Деня на благодарността (втората украсена къща в махалата!), обикалят с шапка на дядо Коледа и желаят весели празници. Обичам си Новата година от дете, а след 89та и Коледата (преди това не я празнувахме, но започнаме по мое настояване). А пък и защо да не се радвам тази година? Имам си мама свекърва на гости, която да готви, подаръци бол, въобще la vie est belle. Само приятелите в България ми липсват, но човек не може да има всичко...

# 113
Ей значи, сега пък ни изкарахте, че нямаме готвено всеки ден в къщи.
За сармите трябва да отида до полския магазин за кисело зеле, всеки ден си носим храна в офиса и някак си не ми се струва редно да нося такива миризливи манджи.
Освен това ние и двамата работим. Ако клеча цял ден в къщи ествествено, че Коледата няма да ми е нищо особено.
Лаби сигурна съм, че разбираш за какво иде реч, странно е, че има хора, които се правят, че не вдяват.Както и да е!
Весело изкарване на тези, които обичат да празнуват! На хейтърките пожелавам да си променят мнението и да се радват на всеки ден от живота, пък бил той и Коледа.
Отивам да се метна на пъзела. newsm78

# 114
Кой те  изкарва  ,че нямаш готвено  всеки  ден   , да  му  дръпна  ухото ?

Цитирам твои думи :

Странно ми е как не ви харесва да празнувате, да се съберете с любимите си хора, да си размените хубави подаръци, да имате време да си помързелувате, да ходите по гости, да има вкусна и с любов приготвена храна.

На  които  аз отговорих , че  всеки  или почти всеки ден  приготвям с любов  вкусна  храна  за  семейството  си . И на Коледа няма  да е по-различно  .

Лаби сигурна съм, че разбираш за какво иде реч, странно е, че има хора, които се правят, че не вдяват.

Много  добре  си  вдянах , даже.
  А ти защо  се  обиждаш  така ? Върни  се  и прочети  постовете .

Последна редакция: сб, 22 дек 2012, 19:19 от черна пантера

# 115
Одеве  имах в предвид ,  че  постоянно  у дома  имаме домашно приготвена храна  ,   а  ти  написа , че за теб Коледата е свързана и  с приготвянето на  храна с любов за близките  и  обичани  хора . Аз написах , че  това на мен  ми е  ежедневие .Така , че Коледа  ми е  един обикновен ден  като  всички  останали  ,  само дето е почивен .

Пантерке, ето от този твой цитат излиза, че нямаме домашно приготвена храна , освен на Коледа.
Мъжът ми ще се вкисне, ако му кажа в какво го обвинваш. JoyТой готви абсолютно всеки ден. Аз пък съм хейтърка по отношение на готвенето. Sick

# 116
Изобщо не съм си  го намеквала , защо го разбираш така ?

Просто на думите  ти , че  ти  е кеф на Коледа  да приготвяш с любов храната  на семейството  ти  аз отговорих ,  че  това  го  правя  всяка вечер  , през цялата година  ,  защото просто  обичам да  готвя . така  ще е и тази година . Не съм писала или намеквала  , че  ти  го правиш  само  тогава   Peace

JoyТой готви абсолютно всеки ден

при това  положение разбирам защо  чакаш Коледата   и желанието  ти за приготвена  храна  от теб  Hug

Последна редакция: сб, 22 дек 2012, 19:56 от черна пантера

# 117
О, най-накрая да си намеря тема по сърце..)

Ненавиждам тези празници..
Толкова ми е болно, самотно и пусто всеки път, че.. #2gunfire
+сатурнова дупка и става страшно наистина..) ooooh!

# 118
Сатурновата дупка е друга бира! Лошото е като съвпадне с Коледа.

# 119
И аз не ги обичам кой знае колко много. Просто, когато ми е празнично, хич не ми дреме коя дата е. Въпросът е да има с кого да го отпразнувам.

Общи условия

Активация на акаунт