Не обичам празниците.......

• 28 971
  • 529
  •   1
Отговори
# 300
Просто се усмихнете-живи сме!Това стига,нищо,че не на всеки животът не  е това,което е мечтал-просто сме избрали да се родим тук и сега..
Коледа е рождеството на нашия Бог!Кой какъвто бог носи в себе си!
Просто се усмихнете на света-а иначе-всеки ден би трябвало да е Коледа,ако сами решим това!

# 301
  • София
О, хепи мама, всичко е по темата.....Всъщност точно тя ме накара да добия един стръвен стимул и да сготвя сума ти страхотни неща....Те пък и станаха... Laughing

# 302
  • София
Сори, ама точно такива лигави стихоплетства са ми много неприятни! Сладникави, та чак депресиращи. Като баклава, в която сякаш са изсипали всичката захар на планетата, и след една хапка ти се стяга гърлото. Точно по такива си падат пуберите по лексиконите.

Форчън, какво ти е? Държиш се като горещо - някаква войнстваща еуфоричност те е обхванала. още малко и ще стане "кой не скача е червен".

# 303
Не обичам празниците и аз като мнозина. Но вчерашният първи ден на Коледа надмина всичките ми очаквания по тъпота, бруталност и лични драми. И в същото време ми донесе такова облекчение и ме освободи от така дълбоко пазени тайни, че се чувствам лека и способна да полетя. Благодаря ти, Дядо Коледа!

# 304
Сори, ама точно такива лигави стихоплетства са ми много неприятни! Сладникави, та чак депресиращи. Като баклава, в която сякаш са изсипали всичката захар на планетата, и след една хапка ти се стяга гърлото. Точно по такива си падат пуберите по лексиконите.

Форчън, какво ти е? Държиш се като горещо - някаква войнстваща еуфоричност те е обхванала. още малко и ще стане "кой не скача е червен".
Ех,хубаво щеше да съм още пубер,но не би вече...
Захар,казваш..
Да не си болна от диабет,че те е страх от захарта?
Аз я обичам!Колкото повече,толкова повече...

# 305
  • София
Слава Богу не съм! И дори много обичам баклава и всякакви сладкарски изделия. Но като ям нещо, искам да мога да изям едно парче, а не от една хапка и втората да ми е отврат от сладост. Твърде сладкото е като твърде соленото - иска ти се да го изплюеш, защото всичко ти се свива от отвращение. съвсем нормална физиологична реакция.

Между другото, пубертетът продължава някъде докъм двайстата, двайсет и първата година, защото тогава става окончателното оформяне на организма и спира растежа на костите, както и хоронално всичко се орегулира като при възрастен индивид.

Последна редакция: ср, 26 дек 2012, 19:41 от Andariel

# 306
еее, захар ли е, баклава ли е, важно е,че свърши ужасът и суматохата Laughing. последният смс беше среднощ с пожелания за весела коледа Mr. Green Mr. Green, вече не се налага на всеки да казвам - весели празници Twisted Evil Mr. Green, и да благодаря  Twisted Evil Mr. Green Mr. Green за дежурните пожелания/толкова унифицирани, блудкави, че са точно като сироп за кашлица, засядат на гърлото , едва ги преглъщаш, и никога не се сбъдват/

# 307
Нарочно, съвсем осъзнато не влизам във Фейсбук. Тази Коледа пропуснах лайк-ването на картички, пожелания и т.н. Затова стихотворението на усмивката ми дойде добре.

# 308
Всяко нещо в повече е липса на лош вкус..
И Коледата също!
Но всяко нарочно отрицание е признак на осакатяване-духовно,или физическо!
Дано да не съм права!
Радвам се,че сте вече извън пуберския растеж!
Дано в душите ни да е светло!
Тогава празникът идва сам!

Зорничке,няма причина да се оправдаваш!

# 309
  • София
Извинявай, ама имаш ли още клишета да изръсиш? Ако исках да чета такива, щях да си направя профил във фейсбук или да си прочета лексикона отпреди трийсет години!

# 310
  • София
А какво ще кажете, да не получите нищо от приятелите си?
Само един човек, най-добрата ми приятелка, която пише тук, беше около мен, като същински коледен дух, въпреки, че е в друга държава.....Сичкото приятел изчезнА.....
Може да е много вероятно точно хора като тях в живота ми, да са ме накарали да намразя празниците....

На радостните воини, които с милост и меч искат да ни обогатят осакатения духовен свят ще кажа само едно: от подобно "духовно богатство" не съм видяла нищо мъдро, смислено и добро....Най-мрачните хора, с най-малко усмихващите се лица и най-отегчените от всичко, са правили най-невероятните и ако щете вълшебни неща , на които съм ставала свидетел както в собствения си, така и в чуждите животи....
Захаросаната тъпотия по празниците няма общо с това какво става в душата на един мразещ празниците човек - по-възможно е там да се крие тишината на истинския празник и да виреят сензорите за истински духовното....
Ако идеята на усмивките тук е да ни усмихнат - чудесно! Ако обаче кацат, за да ни покажат колко сме антидуховни - пак ще се посмеем.... Laughing

Последна редакция: ср, 26 дек 2012, 20:03 от GENTIL

# 311
С една дума-исках да кажа,че когато животът изтече достатъчно,когато започнат да ни напускат един по един любимите ни хора,когато средствата не ни стигат за най-елементарни неща,тогава е редно да сме мрачни и необичащи празници и веселие!
Това,което прочетох е зорлем работа!
Не го правете!Живейте щастливо!

# 312
Извинявай, ама имаш ли още клишета да изръсиш? Ако исках да чета такива, щях да си направя профил във фейсбук или да си прочета лексикона отпреди трийсет години!
Тази злоба я скрий-не е на хубаво!

# 313
  • София
Чакай сега, Джентил, не можеш да очакваш да си център за другите хора! Всеки си има семейство, а повечето празници са фокусирани върху семейството, а не върху приятелите. Хората имат право да пътуват и да празнуват както намерят за добре. Нищо не ти пречи ти да се обадиш, понякога в суматохата се забравя. Винаги си личи кой изпраща сърдечно, и кой по задължение.
Не обичам просто да пращам СМС-и като циркулярни поздравления. На когото мога, се обаждам лично да му честитя определен празник, ако ли не пращам по скайп и др. канали.

# 314
А какво ще кажете, да не получите нищо от приятелите си?
Само един човек, най-добрата ми приятелка, която пише тук, беше около мен, като същински коледен дух, въпреки, че е в друга държава.....Сичкото приятел изчезнА.....
Може да е много вероятно точно хора като тях в живота ми, да са ме накарали да намразя празниците....

На радостните воини, които с милост и меч искат да ни обогатят осакатения духовен свят ще кажа само едно: от подобно "духовно богатство" не съм видяла нищо мъдро, смислено и добро....Най-мрачните хора, с най-малко усмихващите се лица и най-отегчените от всичко, са правили най-невероятните и ако щете вълшебни неща , на които съм ставала свидетел както в собствения си, така и в чуждите животи....
Захаросаната тъпотия по празниците няма общо с това какво става в душата на един мразещ празниците човек - по-възможно е там да се крие тишината на истинския празник и да виреят сензорите за истински духовното....
Ако идеята на усмивките тук е да ни усмихнат - чудесно! Ако обаче кацат, за да ни покажат колко сме антидуховни - пак ще се посмеем.... Laughing

Жалко..Спомних си великия Калоянчев-и той докарваше усмивки на лицата ни!

Общи условия

Активация на акаунт