. Пия много вода (3 литра на ден), почивам си (жива и здрава да е майка ми), прилагам метода на компресия, когато кърмя... Какво още мога да направя така че да имам достатъчно кърма и да "събудя интереса" на Иван към активното сучене. Не ми се иска да прибягвам към АМ, поне не докато не опитам наистина всичко, но и не искам детето ми да стои гладно. Почнах да се цедя и да му давам кърмата с шише, за да знам точно колко изяжда. Знам, че ще ме посъветвате да оставя шишето, но когато е на гърда Иван не изяжда почти нищо. Лека полека увереността ми почва да изчезва, а много искам да си кърмя бебчето. Притеснявам се и че с цеденето кърмата може още повече да намалее. Така ли е?

А Зарчето прави така когато му е запушен носът, затова първо проверявам него
Можеш също така да прелееш вода, понякога помага 
), целуването на чуждо бебе и тем подобни е типично българска черта, която ме докарва до бяс

, много се изплаших, дори мислехме да викаме линейка, слава богу след няколко секунди отново взе да си порозовява. Нямам представа на какво се дължеше това пребледняване, дали от това, че доста дълго преди това рева
.

Тази година така, а за следващата ще видим. Тази година и гости не ми се посрещат, че като почнат гърмежите ще се чудя кой по напред да успокоявам Миши или кучетата
Нашият кокер се пресели в гардероба, откакто веднъж бяхме забравили вратата му отворена. Явно писъците, суетнята и светлината през деня му идват в повече и гледа всеки сгоден миг вечер, за да се навре в гардероба. Вече започнаха да посвикват (имаме и нещо като пинчер), даже се приближават да го душат, но като се разплаче, бягат.

и от тогава не й давам да я взима. Да се сеща и ако иска да се променя, аз на кьорава баба няма да си поверя детето, ако и да се цупи
И отсега говори как ще й гостуваме за Великден, ама не е познала - понеже е недоскиф и чистенето й е на едро, еми няма си закарам детето в мръсна и доста прашлясала къща.
Препоръчани теми