Краят на света отмина, нащо февруарче смело скача в новата година (48)

• 31 767
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • София

И аз се радвам, че празниците свършиха!

# 121
  • София
И аз, и аз...  Mr. Green Twisted Evil Mr. Green пораженията са доста - 3 кг. в плюс, свекърва у дома... бе не е за разправяне.  Mr. Green Twisted Evil Mr. Green

Решихме тая седмица децата да не ходят на градина, щото тъй или иначе гореспоменатата ще е тук, поне да се види с внуците.
Аз започвам малко режим на храненето и малко по малко да си влизат нещата в релси, че аман.  hahaha

# 122
  • До Балкана
Оф, за пръв път и на мен ми станаха омразни празнични и почивни дни! ooooh! Килограми, навалици, хора, претенции, изнервени хора, деца, манджи, чистене, пазаруване!  Praynig

# 123
Привееет!
Три дни не съм пускала компютър. bowuu
За много години, здраве и късмет пожелавам на всички (в това число на себе си)!
Честит трети рожден ден на Калоян и на Васко!
Да са палави и здрави!

При лукаво подпитване и изброяване на подаръци вчера Алекс заяви, че иска книжка с пъзел за рождения си ден.
Рече и отсече. Хич не можах да го насоча към конструктор, значи (ама пак ще му го купя, ще види той!). Crossing Arms hahaha
Много е добър с пъзелите и май-май се очертават като най-любимо занимание.
Дядо Коледа му донесе 2 от по 20 части и 1 от 35 - ами, вече ги реди със затворени очи. Crazy
На мен празниците никак не ми писнаха. Починах си малко, качих три кила и си видях децата. Laughing
Та, добре мина, доволна съм. От баницата ми се паднаха само два късмета, но пък не си ги давам - любов и пътуване. Party
Ей ся чакам да ме изненада с нещо работно новата година и всичко да влиза в релси. Twisted Evil

# 124
ДД!
Янче, много вярно това с очакванията. И аз гледам от нищо и никого нищо да не очаквам, че да не се разочаровам. За предстоящата година никога не съм си правила планове, както и равносметки за отминалата.
Коте, пъзели и книжки у нас са най-тачените занимавки. Вече година Аля реди пъзели без да й омръзва, постоянно попълваме колекцията и насърчаваме страстта й към приказки и пъзелчета. Дето викаш, това 35 части ги реди от втория път със затворени очи, а реди даже и с над 60 с малко повече упражнения. Страшно много й се кефя.  Heart Eyes Онзи ден взехме пъзел с Маугли от Русе и сега е на вълна Книга за Джунглата. И филмчето й хареса. Книжарниците са ни любимо място за разходка. Все иска да й купувам "приказки на братя Грим".  Mr. Green Вечер четем по 2 приказки за приспиване, а преди това- по още няколко. Моля се само и като порасне така да обича да чете, както сега.  Praynig
Празниците у нас минаха спокойно, без стълпотворения и преяждане. Радвам се, че не мръднах и грам.  Sunglasses Нямам търпение утре да подновя танците. Утре ще слагаме и последната ваксина на Ния- стискайте палци всичко да е ок  Praynig

# 125
  • София
Честита Нова година на всички ни! Нека да е здрава, мирна и много успешна за всички!
Честит рожден ден на Калоянчо! Да е жив и здрав и много щастлив!
Честито на всички именници в темата, да им се слави името и много поводи да им го споменават с хубаво Simple Smile

Аз съм отпуска до края на седмицата, ще мине неусетно, сигурна съм и хайде пак на пангара  Crazy И тази, както и миналата година се очертава доста интензивна в служебно отношение, да видим.

А на темата планове и разочарования: когато много бях яхнала метлата предпразнично, абсолютно с основание, една колежка ми разказа една приказка за едно ангелче. Ще ви я напиша:
Една жена си вървяла и си повтаряла - ух, какъв гадняр ми е шефа, леле, колко ме ядосват децата, ух и свекървата и тя ме трови и ох това, ох онова... Зад нея вървяло едно ангелче, което изпълнявало желания. Заучдило се то - леле, защо тази жена иска така да се съсипва?
Така че гледайте позитивно, мечтайте или планувайте, то разликата между двете е малка, според мен. Няма как да се избегнат всички разочарования, няма как и да живеем без никакви планове, но мисля си, че именно мечтите и желанията да постигнем нещо повече ни дърпат напред.

Пожелавам си и тази година форумския палцестис да е сила, както и миналата, всички да излязат от дупки, долчинки и прочее пропадания и всеки да сбъдне мечтите и плановете си Simple Smile

Хубав ден!

# 126
Честита Нова Година,момичета.Дано да бъде по-здрава и успешна от предната.Желая ви много любов и топлина.

# 127

Една жена си вървяла и си повтаряла - ух, какъв гадняр ми е шефа, леле, колко ме ядосват децата, ух и свекървата и тя ме трови и ох това, ох онова... Зад нея вървяло едно ангелче, което изпълнявало желания. Заучдило се то - леле, защо тази жена иска така да се съсипва?
Така че гледайте позитивно, мечтайте или планувайте, то разликата между двете е малка, според мен. Няма как да се избегнат всички разочарования, няма как и да живеем без никакви планове, но мисля си, че именно мечтите и желанията да постигнем нещо повече ни дърпат напред.

Пожелавам си и тази година форумския палцестис да е сила, както и миналата, всички да излязат от дупки, долчинки и прочее пропадания и всеки да сбъдне мечтите и плановете си Simple Smile

Хубав ден!

202uu  smile3501

# 128
  • София

Слънчи, и аз смятам, че мрънкането не помага, даже напротив. И както казва чичо ви Монти - Always Look on the Bright Side of Lifefiuuuuuu

# 129
  • Burgas
Цитат на: Юхуу

[b
Слънчи[/b], и аз смятам, че мрънкането не помага, даже напротив. И както казва чичо ви Монти - Always Look on the Bright Side of Lifefiuuuuuu

smile3521

# 130
  • София
 Hug

В суматохата пропуснах да поздравя малката Рая за ходещите крачета! Рали, да сте живи и здрави, леко и безаварийно!  Heart Eyes

Ние сме добре, децата са побеснели вкъщи  Mr. Green, сега ме чакат да ги къпя. Лека вечер!  Hug

# 131
  • Бургас
Добро утроо !

Ние всички вкъщи сме хремави, някакъв вирус се е лепнал, но се надявам Диманка да не го прихване.

Танче, и Диманка много обича книжки. С купища сме ги събрали, да не говорим за книжките за оцветяване, луда е по тях. Вече почти се е научила да не излиза от очертанията и даже някой друг като оцветява с нея, редовно казва :" внимавай, не излизай".  Mr. Green Сега се чудя за РД-то какво рисувателно да й взема, някой има ли от тия фулмастри, които се пълнят с вода - Aqua Doodle мисля че беше.  Rolling Eyes

Юхчее, съвет за хубав подарък? Ти винаги измисляш нещо красиво и оригиналноо.  Hug

Тук е студено, но сняг няма, до преди малко простирах и едва не замръзнах.

Та така, приятен петъчен ден на всичкии !  Hug

# 132
  • София
Здравейте! Аз съм леко болна от две седмици и повече сигурно и не мога още да се оправя. Ама и не съм се спряла. Сутринта се намръзнах доста и реанимирам с чайчета.

Браво на Диманка и Аля за влечението към книжките. И Диди се кефи много. Напоследък редовно изпразва рафта с нейните книжки, намества се на възглавница и "чете" - цък. Ей, тия възглавнички се оказаха голямо попадение, кой може да се похвали, че ползва още подаръка за 1-вия рожден ден.  hahaha

Съни, Диди също е фен на рисуването, на оцветяването не толкова. Ако има мечка на листа - оцветява с малко кафяво, после почва да рисува брада, опашка и да се хили - "баба Меца има буада" и т.н.  Crazy И така на кончета рисува трева да има, на котета - топки да си играят и между другото пооцветява нещо.  bowuu Обяснява, че някои книжки не е хубаво да се оцветяват с флумастери, щото стават дупки - там се рисува с моливи и пастели.  Crazy В тази връзка горещо препоръчвам този комплект - цък. Аз самия органайзер не го харесвам и го почупих при местенето, но се събира всичко в някакъв моливник. Всичко - пастели, моливи, флумастри - са страшно качествени и издръжливи.  Peace Другото страхотно средство за рисуване са ей тия боички - цък. Големи са, удобни са за малки деца и нямат свършване. А могат да се смесват лесно - така децата виждат как се променят цветовете.  Peace Има и много хубави комплекти за декориране - например това или това. Хареса ми също и това и особено идеята детето само да си декорира касичка за спестявания, но аз мисля, че специално Диди е малка за такива неща (идеята за спестяването като цяло). Е, знае, че нещата се купуват с парички и не може винаги да купим това, което искаме, но едва ли ще схване, че трябва да чака и да се откаже от други неща евентуално с цел спестяване.  Thinking Иначе ще хареса прасето и с кеф ще го омаже, естествено.  Joy Хубавото на такива комплекти е, че си имат всичко и някои от нещата може и после да се използват -  маркерите за керамика, четките за рисуване, остатък от боички.  Peace

Колкото до флумастрите Aqua Doodle, Диди имаше преди 1 година малка "дъска" с такова флумастерче. Скъса го от рисуване, но вече определено е голяма за това. Виж, има някакви килимчета с картинки и букви, пак от тоя тип, дето уж са за по-големи неща, но аз хич не искам да си вкарвам подобно нещо вкъщи. Дъската на Диди бързо се захаби, а и много време се чакаше, за да изсъхне съвсем и да е готова за рисуване. Е, оправда си 20-тината лева, дето струваше, ама стига толкоз. Stop

# 133
Юхич се изказа подготвена, както винаги. Smile
Танче, Алекс имаше килимче за рисуване с вода - кефеше му се, но действително след време се захаби. И нашето беше около 20 лв., та не ме е яд. thumbsup Вече не го ползва изобщо. От няколко месеца насам флумастрите са новата страст. Дядо Коледа пък освен другото му донесе и боички (и не за 16 лв., Юхич fiuuuuuu), та допълваме творчеството.   redecoration
Абе, определено голям художник ми се падна, да не остане по-назад от кака си. balloon

Дайте идея за нова анкета.  Rolling Eyes

# 134
  • София
Уф, Котич, Диди имаше едни боички с 10 ли, 12 цвята ли, от една проста книжарничка. Ама не смея да ги похваля хич - не бяха удобни за деца, фактически аз трябваше да асистирам всеки път на Диди, после пък засъхнаха много гадно и се нацепиха.  Close Много ме хвана яд. Мисля, че пак на Джеко имаше едни по-малки, но с повече цветове - бяха под 10 лв.  Peace

Анкетата може да е със същия въпрос, но да се пита за рождените дни на февруарчетата. Все пак те половината са родени през януари.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт