Онзи ден взехме пъзел с Маугли от Русе и сега е на вълна Книга за Джунглата. И филмчето й хареса. Книжарниците са ни любимо място за разходка. Все иска да й купувам "приказки на братя Грим". 
Нямам търпение утре да подновя танците. Утре ще слагаме и последната ваксина на Ния- стискайте палци всичко да е ок

И тази, както и миналата година се очертава доста интензивна в служебно отношение, да видим. 

И така на кончета рисува трева да има, на котета - топки да си играят и между другото пооцветява нещо.
Обяснява, че някои книжки не е хубаво да се оцветяват с флумастери, щото стават дупки - там се рисува с моливи и пастели.
В тази връзка горещо препоръчвам този комплект - цък. Аз самия органайзер не го харесвам и го почупих при местенето, но се събира всичко в някакъв моливник. Всичко - пастели, моливи, флумастри - са страшно качествени и издръжливи.
Другото страхотно средство за рисуване са ей тия боички - цък. Големи са, удобни са за малки деца и нямат свършване. А могат да се смесват лесно - така децата виждат как се променят цветовете.
Има и много хубави комплекти за декориране - например това или това. Хареса ми също и това и особено идеята детето само да си декорира касичка за спестявания, но аз мисля, че специално Диди е малка за такива неща (идеята за спестяването като цяло). Е, знае, че нещата се купуват с парички и не може винаги да купим това, което искаме, но едва ли ще схване, че трябва да чака и да се откаже от други неща евентуално с цел спестяване.
Иначе ще хареса прасето и с кеф ще го омаже, естествено.
Хубавото на такива комплекти е, че си имат всичко и някои от нещата може и после да се използват - маркерите за керамика, четките за рисуване, остатък от боички.

), та допълваме творчеството. 

Много ме хвана яд. Мисля, че пак на Джеко имаше едни по-малки, но с повече цветове - бяха под 10 лв. 
Препоръчани теми