Краят на света отмина, нащо февруарче смело скача в новата година (48)

• 31 811
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
привет!

дано всичко се нареди при вас, Юхуу, както искаш  Hug

ние пък спахме до 10 часа  Flutter и сме бодри и доволни Wink

п.с. тук е задължително само посещението на предучилищна и то ако ако детето ще учи в държавно училище. така че няма ограничения дали ще стои в къщи, ще бъде с частна учителка или бавачка в къщи и т.н.

хубав ден за всички!  Hug

# 196
  • Бургас
Юхче, стискам палци и аз.  Hug

Котич, браво за инициативата за колажа. Аз скоро не съм й правила хубави снимки на Димана и умувам.  Crazy

# 197
  • София
Добра вечер!

Мен отново ме налегна служебен зор  Crazy, поради която причина се позатрих...
Коте, чудесна идея за колажа. Чакаме да мине рождения ден на Калина, за я заснема и да кача снимка.
Камбанчо, честити ти хубави резултати от амниоцентезата! Бях сигурна, че всичко ще е наред, просто звездтите ми го говореха  Laughing Новините са чудесни, така или иначе  Hug
Колкото до преучилищната - доколкото си спомням, имаше залегнала някаква европейска директива за задължително обучение след навършени 4 годинки. Ние изоставаме сериозно, тъй като няма как да бъдат обхванати всички деца - в детските градини особено в София, Пловдив и Варна е чудно.
Амели, верно е, че за тия пари в Кипър децата са на половин ден, ама цените в бг за цял ден - същите. Crazy
Юхи, стисках палци аз... дано да е помогнало. Hug
Хубава вечер ви желая и приятен уикенд!

# 198
  • София

Харесва ми идеята за колажа, всеки път ми става мило като видя дребните на една годинка.  Heart Eyes Само дето ся колажа ще е от десетина дечица.  hahaha

п.с. Днес Жорко на Бела става на три годинки. Да е здрав и все така очарователен! (скоро го гледах във фейсбук, страхотен е  Heart Eyes )

# 199
Здравейте, мили ми виртуални дружки!
Почерпете се за именния ми ден и останете със здраве! Честит празник и на съименичките! 
bouquet

Честит рожден ден на Жори! Здрав, безгрижен и обичан да расте! Весел семеен празник, Бела!   bouquet

# 200
  • София
Честит имен ден, Танюша! Да ти се чува и слави името!

# 201
Здравейте!

Котич, браво за инициативата за колажа. Аз скоро не съм й правила хубави снимки на Димана и умувам.  Crazy
Абе, нали затова подчертах дебело от рождения ден, щот' се предполага, че тогава децата са нагласени, накипрени, блестящи и въобще. Joy

Колкото до бройката, Юхич - малко, ама качествено.  Grinning
Пък и съм оптимист. Все си мисля, че ще ги сберем към 30. hahaha

Танче, честит имен ден!  bouquet
Честит рожден ден на Жорко! Жив и здрав!  bouquet

# 202
  • Burgas
Честит рожден ден на Жорко  nbirthday да е много здрав и щастлив!

Честит иман ден на всички Танчета, много здраве, весел празник!

За колажа  Peace идеята е супер с удоволствие ще се включим  Flutter

# 203
Честит имен ден на именничките ни днес.Бъдете здрави.
Честит Рожден Ден на Жорко.Да расте здраво и  умно дете.

# 204
  • Бургас
Абе, нали затова подчертах дебело от рождения ден, щот' се предполага, че тогава децата са нагласени, накипрени, блестящи и въобще. Joy

Ти хубаво си подчертала дебело, ама аз пак съм пропуснала.  Mr. Green Благодаря за разяснението.

# 205
Честит рожден ден на Жорко на патерички. Да е жив и здрав и умерено палав.
В последно време съм много застреляна, а време за форум никак не си намирам.
Камбанчо, много ме зарадваха добрите новини при теб. Сега ти пожелавам спокойствие до финала.
В колажа и ние ще се включим, само да открия читава снимка на Преслав белята, който вече е в първа група и за една седмица взе страха и на госпожите и на по-големите деца!
Хубав ден на всички, а аз сядам да пиша год. отчет.

# 206
  • София

Диди се е наплашила от някакво детенце в яслата (имат 2-3 буйни дечица). Веднъж нея били ударили, друг път друго детенце - и в двата случая нашата страда.  Tired В петък даже не спала в яслата, ми ревала по обед (даже ми се обадиха). Сега през уикенда непрекъснато се опитва да се увери, че няма да ходи на ясла (дори заспива с тая реплика - "Няма ляса") и показва колко е послушна. Ама направо фурия - стои мирно докато я обличам/събличам и къпя, яде прилично, помага ми в домакинството (учудващо бързо се справя със сортиране на пране и простиране), не ми пречи като работя, не мрънка, всички играчки си прибира, опитва се някак измъчено да е в добро настроение и ме пита дали искам вода, кафе, ядене, гушка ме непрекъснато и въобще голямо мазнене пада. Ако случайно иска нещо и аз ѝ откажа, с усмивка на уста ми казва: "Добле, утле".  Heart Eyes

# 207
Милото... Weary
Таз' чашчица ще е малко големичка дори за мен. newsm62

# 208
Ох, душичка!  Cry Hug

# 209
  • Burgas
Ивайла от утре тръгва и тя в 1ва група- нова градина, нова група, нови госпожи, абе всичко ново, добре че поне ще са с една нейна приятелка, дано да свикне бързо и нямаме проблеми.

Юхич гадна работа, дано утре да нямате драми сутринта  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт