Краят на света отмина, нащо февруарче смело скача в новата година (48)

• 31 813
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • София
дано утре да нямате драми сутринта  Praynig

То си е абсолютна драма, особено за мен, щото тя не реве и не се противи от ходенето на ясла. Знае, че трябва да отиде и от вкъщи до яслата е една тъжна, разстроена. Държи да я уверя, че ще кажа на госпожите, че въпросните деца не слушат и че ще я взема първа следобед. Confused Аз много тежко го приемам.  Blush

# 211
  • Burgas
Нормално е да го приемаш тежко, аз ако съм също много ще се притеснявам, при условие, че детето си е ходило без да плаче и с желание, а в един момент не иска да ходи   Tired добре че поне знаеш причината. Според мен кажи на госпожите за този проблем, ако не си го споделила вече.

# 212
  • София
Да, естествено, че съм казала на госпожите. Те самите са наясно - познават си децата. Просто има едни маймунки, да са живи и здрави, страхотни са момчетата, дето са по-палави. Аз ги гледам - добри и незлобливи са, ама помитат като тазманийски дяволчета други деца. Crazy Тя Диди рядко го отнася, щото се пази сравнително успешно, ама страда и други деца като са потърпевши. Е, след 2 доста стабилни синини по крачетата и някакъв удар по главата миналата седмица се е наплашила.  Tired Госпожите разправят, че фалове стават докато обличат децата - само две се занимават с това и който е облечен си вилнее без надзор. Тъпо ми е не заради случката, даже не толкова, че Диди страда (щото не е чак за притеснение, че се е разревала и възмутила няколко пъти). Тъпо ми е, че трябва да я оставя да се оправя сама, въпреки желанието ми да си я оставя вкъщи, да я гушкам и да я уверя, че винаги ще я избавям от некомфортни ситуации.  Mr. Green

# 213
  • York
Е как така по никое време ги прехвърлят в 1-ва група?  Thinking
Юхич, сигурна съм, хубавото Ди скоро ще измисли как да се справи с диваците Simple Smile За съжаление моята е от тази групичка.... Взела им е страха на всичките деца - строява ги както си иска... ooooh!

# 214
Добро утро!

Сияна имаше такъв период,когато имаха една госпожа по заместване.Не я харесваше,но пък и тя доста ги е наказвала,та има защо да не я харесва.
Тази сутрин нещо и стана тъжничко и както беше влязла в групата излезе и почна да ме целува.Питах я защо и е мъчно,а тя ми каза,че за мен и било мъчно!Отдавам го на факта,че съм няколко дни втора смяна и тя не ме вижда,а сега до като бяхме вкъщи свикна да сме заедно.
Юхич и аз като теб ми се иска все да съм до нея и все да я защитавам,но за съжаление е невъзможно Confused Направо ме хваща страх за момента в който ще тръгне на училище,като знам колко лоши са повечето деца ooooh!

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 08:52 от puhich

# 215
Добро утро.
Юхче дано отмине по-скоро този ви лош период.Дано Диди отново да ходи с желание на ясла,че от това по-хубаво нещо няма.
При нас и днес имаше драми и писъци сутринта,ама то за нас е нормално де.Вече е научил пътя до яслата и все на едно и също място плаче,та днес мъжа ми смени маршрута и малчо се усети почти вече като бяхме стигнали,но това не попречи на плача му.Патенце ми е още. Simple Smile

# 216
  • някъде тук
Със закъснение ви благодаря за милите пожелания за моето пораснало момче Hug

# 217
Със закъснение ви благодаря за милите пожелания за моето пораснало момче Hug
Аз викам да благодариш като се вясваш по-често.  Mr. Green

# 218
Добър вечер, аз по късните часове да се разпиша.
ponqakoga, в наше село децата ги прехвърлят от яслата като направят 3 и на мен ми е странно, защото има в 1 група и почти четири годишни. Реших да не споря обаче, защото перспективата ми бе да го оставя в яслата до септември, а той вече не е за там защото не им ангаджират вниманието с нищо и той подивяваше. Сега ходи с огромно желание, обаче да ми е жив и здрав е много палав.

# 219
Ехо, добро утро, момичета   bouquet!

Предлагам да започнем деня подобаващо:

и закуска:

Юхуу, много миличка Диди   Hug. Кефи ме, колко е ангажирана, разбира се, жалко, че така силно го преживява, но чувствителните хора са по-щастливи, по моему  Hug! И  Flowers Four Leaf Clover

Приготвям се тези дни за командировка, дано са здрави моите, че да съм спокойна...

Коте, за колажа ще вдигна бройката с 1  Mr. Green.

Деа образува уртикария преди около седмица и беше на диета, но слава богу, не се повтори...Предполагам, че е от някои от лекарствата, които пиеше...

Много поводи, много нещо... Живи здрави девойчета, малки и големи палавници!

Мисля си за градината, ами Деа най-вероятно ще ходи последните две годи, които са задължителни... Не за друго, но нямам кой да я гледа, когато е болна, а аз болнични рядко мога да си позволя да ползвам, а годишния отпуск е само 20 дни...

Оставям ви, с пожелание за прекрасен зимен ден  Hug!

# 220
  • Бургас
Доброоо утро !  Hug

# 221
Добро утро!
Неви дано децата са здрави и заминеш на командировката спокойна  Hug

Сияна тази нощ не спа спокойно и като станахме тази сутрин забелязах,че едното и оче сълзи малко.Заведох я на ясла,но малко ми е притеснено.До сега не и се е случвало.

# 222
Добрютро и мерси за кафето!
Деа най-вероятно ще ходи последните две години, които са задължителни...
Не е ли задължителна само предучилищната? Simple Smile
Дано са ти здрави и всичко да върви по план! Praynig

Юхич, как е положението? Hug

# 223
  • София
И аз благодаря за кафето, чудно ме разсъни.  bowuu

Коте, май предучилищната вече е 2 години.  Thinking

Иначе положението е... международно, както се казва.  Mr. Green Диди заспива с "не искам ляса", буди се посред нощ и хленчи, явно си изживява нещата. Говорим иначе по въпроса, много ми харесва, че разграничава нещата - яслата всъщност ѝ харесва (музиката, игрите), но не ѝ харесват някои неща - като не е сънена не казва, че не иска да ходи на ясла, а казва, че не иска ония момчета да я удрят и да ѝ пречат на играта, както и че не иска да спи в яслата.  Rolling Eyes

Вчера нещо се беше развихрила и нареждаше как иска да играе, да се пуска по пързалки, да тича по краченца и сандалки, да е топло, да плува във водата и т.н. Аз първо ѝ обяснявах, че сега е студено и трябва да ходи на ясла, а ние с баща ѝ да работим, за да изкараме парички. Обаче по едно време почнах и аз: "Не ми се работиии, искам да е топло, да ходя по разходки, да плувам във водата..." Тя ме гледа, гледа, пък по някое време почна да ме успокоява: "Няма нисто, няма нисто... Искаш гияеш? Искаш пуваш водата? Се стане топло, сега тудено, тлябва ботиш, аз тлябва ляса... Няма нисто!" Още по-гадно ми е да я гледам, че понася стоически неприятната ситуация и си преглъща горчилката, ама поне успя да погледне и през моята гледна точка и сега и двете сме се вкопчили дружно в мечтата за обозримото светло (и топло!) бъдеще и се успокояваме взаимно.

# 224
Сладурки. newsm51

Общи условия

Активация на акаунт