Краят на света отмина, нащо февруарче смело скача в новата година (48)

• 31 844
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Добро утро!

Честито на всички рожденници, които пропуснах! Да са много здрави и щастливи деца и умерено да ядосват мама и тати! Моля да ме извините, че не мога да ги изредя поименно, но ме е страх, че ще пропусна някого!  Crazy
Честито и на днешните рожденници! Много здраве и щастливи мигове им желая!   bouquet

Коте, аз зат'ва исках дедлайна, че да се успокоявам, че има време  hahaha

Юху, за хотел със стабилен нет - най-якия хотелски нет, до който съм се докосвала беше на Несебър в Мелса кооп. Имахме си розетка, дадоха ни кабел и в стаята. Вечер, особено, беше страхотен. Цени не си спомням, но беше хубава почивка тогава...

Калина кашля и е у дома. Баща ми и свекърва ми ще я гледат днес. Не е кой знае колко зле, ама бая дълбока ми се видя кашлицата и викам аре...

Никич, ние имахме случайно път към Люлинския ви магазин, където твоя колежка направи всички възможни комбинации м/у рамки и матраци, та ме спечели. Въргалях се поне час, но се сдобих с най-яките рамки и най-удобните матраци на света. О, чудо, дископатията ми се закрепи мигновено и спя като на облаче. Ако решиш - ще ти кажа аз какво съм взела, препоръчвам с две думи  Hug Много благодаря иначе за отзивчивостта   bouquet
Оф, тази нощ ме тръшна някакъв вирус... стомашно - чревен, но понеже отново сме във финален зор, на тръстиката... Хубав ден ви желая, дано оцелея.

# 541
Здравейте на всички в този размирен ден. Sad
Късничко стана за кафе, та няма да слагам.

Искам да честитя третия рожден ден на Анета!   bouquet
Нека бъде здрава и щастлива! Heart Eyes

# 542
  • До Балкана
Честит рожден ден на Анетка! Да е много здрава, да расте щастливо и усмихнато детенце!

# 543
  • София
ЧРД на Анетка!    bouquet Да е здрава, умна и щастлива!

Кот, мерсаж за линковете, не ме грабна миналогодишния ви хотел, а и липсата на трикратно еденье ще е проблем за мъжо.  Mr. Green В края на краищата е прав де, щото една седмица годишно почиваме, поне да е като хората, па нека сме глезени.  Laughing На мен бюджета ми за 6 нощувки, храна и заедно с пътните е точно 1000 лв., така че 100 лв. на ден ми се вписва идеално в картинката.  Peace

Слънч, радвам се, че се чувстваш доволна от покупката и отпочинала, това е най-важното.  Peace Със здраве да си ги ползвате нещата! Бързо да закрепите Калинчита!

Мерка, приятно ви и безаварийно прекарване на почивката!  Hug

Божкеее, седя и за пръв път през живота си следя политическите новини.  Crazy Пожелавам си само да не се връщаме назад в мътните години, дето останаха зад гърба ни.  Mr. Green

# 544
Честит празник на Анетка и на цялото й семейство! Да ви е жива и здрава, Янче bouquet

И аз днес, след над 2 години НЕ гледане на ТВ, от сутринта съм пуснала телевизора и слушам какво се случва.
Слънчи, оздравявай бързо!  Hug

# 545
Честит 3-ти Рожден Ден на Анетка!Много здраве и прекрасно детство!

# 546
  • София
Честит трети рожден ден на Алекс! Коте, да е здрав, все така чаровен и удивителен сладура! Честит празник на цялото семейство!

Честит рожден ден със закъснение на сладката Анета! Да е здрава и да носи много радост вкъщи!
  Hug

Айде по едно бързо кафе и бегом към задачите!

И аз гледам новини онлайн. Вчера по едно време следобед пускам обичайните онлайн телевизии - по БНТ1 - Телешоп, по Нова и БТВ - турски сериали. Тя държавата нека да е в криза...  Rolling Eyes

# 547
Честит рожден ден на Алекс и с малко закъснение на Анета.Да са много здрави,палави и игриви деца.  bouquet

# 548
  • София
Честит рожден ден на Алекс!
Да расте здрав и щастлив за радост на всички!
Пожелавам му прекрасно детство, изпълнено с безгрижие и весели игри!
Весел празник, Коте! Simple Smile

# 549
Честит Рожден Ден на Алекс   bouquet !

# 550
Честит рожден ден на Алекс!

# 551
 Честит рожден ден на патерици на сладка Анетка и с днешна дата на чаровника Алекс! Живи и здрави да са дечица, весели игри и безгрижно детство да имат!

Юхич, много ти благодаря, мила душко, че питаш за нас Hug Hug Hug . Друг път ще отговоря и ще разказвам цветно как сме. Нарочно не искам да пиша сега. Hug

Поздрави и хубав ден!

# 552
Честит 3-ти Рожден Ден на Алекс!Много здраве и весели игри!

# 553
  • София
Добра вечер!

Коте, честит праник! Аклучо, честит рожден ден! Бъди много здрав и щастлив и дано всичките ти мечти винаги се сбъдват!

Хубава вечер Simple Smile

# 554
Честит рожден ден на Акулчето на малка патеричка! Здраве и сбъднати мечти му пожелаваме да има.  newsm59 Да ви е щастливо, безгрижно и обичано детенце, КотеHug

Общи условия

Активация на акаунт