Краят на света отмина, нащо февруарче смело скача в новата година (48)

• 31 849
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Любезна, честит рожден ден на Марти!
Прекрасно детство му желая!

Да си изкарате чудесно, а ти му хвърли един рев, к'во пък... Joy

# 526
  • София
Честит рожден ден на любезния Мартин! Да е здрав, весел и доволен порасналия младеж!

Балеринке, как се развива шарката? Да се оправя баткото, дребното да се взима в ръце и ти да събереш сили за твоето боледуване.  Crazy Знам, че никак не ти е леко, ма в такива моменти ако не го обърнем на шега, трябва да се фърляме.  newsm19

Неви, чуден подарък си получила!  Twisted Evil

# 527
Честит Рожден Ден на Мартин-Тин!Да бъде много здрав и щастлив!

# 528
  • София
ДД!

Любезна, да ви е здрав и щастлив порасналия Тин!   bouquet

Балеринке, мъчно ми стана като те прочетох, явно не ти е леко!  Hug Дано всичко бързо отшуми!  Praynig

Аз бях днес профилактично на мамолог /дето трябваше да ида преди 7-8 месеца  Embarassed/, и всичко ми е наред, ще ме бъде. Мъчи ме една шибана дископатия, ама там оправия няма, тъй че стискам зъби и вървя напред.  Whistling

Чудим се къде да заведем децата довечера.  Rolling Eyes Писна ми да ги "разхождам" по моловете.  Rolling Eyes

# 529
  • Плевен
Айде Честит рожден ден и на Марти. Да е жив, здрав, игрив, щастлив, див и ухилен Simple Smile

# 530

Честит празник, Любезна! Здраво и винаги усмихнато детенце да е Тино!

# 531
  • София
Котич, я ме светни мол ти съ, миналата година помня, че си организира почивка на море на прилична цена - кажи какво и що беше, че не помня.  Praynig Много ми е важно в цялата картинка да има включено готово ядене, а не да чакаме някъде по ресторантите. Децата са лесни, но мъжо е непреклонен по тоз въпрос.

# 532
Никич, прилична-прилична, излезе 100 лв. на ден за всички без обяд, ей тук.
Ако те устройва, ще ти пиша на ЛС какви са ми забележките.
За тази година съм заплюла ей това и ей това (второто с приоритет) пак на същата цена, но пълен пансион.
Ние, 'щот сме глезени (държим хем да е близо до плажа, хем храна да има, хем климатик, ако може и евтино Mr. Green), общо взето установих, че 100 лв. е добра оферта на ден за всички, пълен пансион и на плажа. Wink

# 533
  • Плевен
Оф, стискайте ми палци. Утре тръгваме за Пампорово целия катун. Тино със сополи, ама ще го учи баща му да кара ски, Радина с 2 долни зъба и почти избили 2 горни - понакашля и със сополи...Но няма как - всичките тръгваме. Надявам се да не се влошат нещата и аз да не откача тотално...Ще седим там до неделя. Дано оживея.

# 534
  • София
Ехее, Коте, 100лв. за всички на пълен пансион си е направо чудно! А миналата година хотела по името ли го избира?  smile3533 Ние не държим на 'рънътъ, ма тряа имаме стабилен интернет, че ще се бачка. Евентуално. bowuu

Мери, стискаме палци! Ама ако е сополив Тино не го качвайте на ски, стойте си там на топло.  Mr. Green

# 535
  • Burgas
И тук да кажа Честит рожден ден на Мартин! Много здраве и много усмивки! Весел празник!

Мери дано всичко е наред  Peace

Коте ако е удобно да напомниш къде се качват снимките за колажа  Embarassed

# 536
Честит рожден ден на Тино!Здраве,много щастливо детство и весели игри му желаем със Сиянка!

Трябва и аз да кача снимки за колажчето.

# 537
Честит Рожден Ден на Тино и от нас,нека е жив и здрав,обичан и безгрижен!!

# 538
А миналата година хотела по името ли го избира?
Не бях аз, случайно се получи. Mr. Green

тряа имаме стабилен интернет, че ще се бачка. Евентуално. bowuu
Стига си ми бачкането и интернета, от който няма отърване вкъщи, та и на почивка да си го нося - не, мерси. Naughty

Коте ако е удобно да напомниш къде се качват снимките за колажа  Embarassed
Ми, да напомня ли, к'во ли... Simple Smile

Доста рождени дни минаха (май повече от половината), а нещо много малко снимки виждам. Crossing Arms

# 539
Честит Рожден Ден на Марти.Да бъде много здравичък и да има щуро детство изпълнено с много игри и усмивки. newsm59
Мери хубаво да си изкрарате и дано всичко да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт