Краят на света отмина, нащо февруарче смело скача в новата година (48)

• 31 850
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • Плевен
Днес моят син става на 3 години! Да ни е жив и здрав! Да си остане все така ведър и игрив, да е безгрижен, да е щастлив, да е спокоен, да е обичан и все така да топли сърцата ни и усмихва лицата ни!
Честит рожден ден, прекрасен мой Тино!
Снимките от празника са във фейса. Изкарахме страхотно, Тино беше безумно щастлив. Доволен е от подаръците...изобщо перфектният рожден ден!
Надявам се всички сте добре. Пожелавам ви и вашите бъдещи празници да са такива като нашия вчера.

# 511
Привет и мерси за кафето.  Hug
Честит празник на всички порастващи дечица!  bouquet
Мери, дай Боже всекиму такъв празник. Simple Smile
Аз нашия не го мисля вече, не очаквам кой знае какво.
Поръчах торта, напоръчвах подаръци, измислих менюто (скромно и вкусно) и толкоз. Crazy
Покрай толкова рождени дни и споменаване на свещената Тройка, ентусиазмът ми за празнуване леко избледня. hahaha

# 512
Добър Ден  Grinning ! Успешна седмица на всички !

Моята ще е такава , с повода днес  Heart Eyes !

Минавам да почерпя  Flutter !

Честито със закъснение на Далчиния Бо   bouquet !

Честито и на астралните ни близнаци, и по - специално на Ивчето на Аксиния  Hug !

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 09:17 от star

# 513
Стели, прекрасни са и двамата! Heart Eyes
Да са ти живи и здрави! Hug

# 514
Честит Рожден Ден на Тино,Стас,Стели и Ивчето!Да бъдат много здрави,усмихнати и безгрижни!

# 515
Честити празници на Стас, Августин, Ивайла и Стелиян! Здраве и безгрижие да има в дните им!  nbirthday

# 516
Честит Рожден Ден на днешните ни рожденници-Стас,Тино,Ивайла и Стели.Много здраве и усмихнато детство.  bouquet

# 517
  • До Балкана
Честит да е празника на Тино, Стас и Стели! Да са здрави, весели дечица и да имат прекрасно детство!
Благодаря на всички ви за пожеланията! Hug

# 518
Честит Рожден Ден на всички празнуващи днес,а и на тези които сме пропуснали тези дни...!Нека са живи и здрави,засмяни и обградени с много любов!Весел Празник им желаеем ние с Аленцето ми! Simple Smile)

# 519
Честит рожден ден на Стас,Тино,Стели и Ивка!Да са здравички и много да радват близките си!

Стели изключително красиви деца имаш! Heart Eyes

# 520
  • София
ДВ!  Crazy

ЧРД на Стас, Тино и Стели! Да са здрави, весели и щастливи малчугани!    bouquet

Стар, прекрасни са ти децата, Стас ти е одрал кожата, а Рая е цялата на татко си!  Crazy

Hug

# 521
 Да са им честити рождените дни на Далчиния Бо, Стас на Стар, Тино на Мери! Да са живи и здрави дечицата, радостни и щастливи да растат и само хубави неща да им се случват! newsm59 Tada

Ние в наш`та къща ако оцелеем ще видим рожден ден ooooh! Tired, ако нееее...догодина Mr. Green. Изчезна ми се`къв мерак за празнуване. Ей го кое време е, аз не спя. Допреди малко се борих с болно ревящо почти тригодишно, а седемгодишния стана втора седмица откак кашля и не се оправя и това е Tired. За себе си няма да ви разправям Crazy. По принцип не исках да се оплаквам и да нарушавам празничния дух в темата, ама ей го- седнах да пиша и...

Вече е 19-ти и днес празнува Мартин. Любезна, да ти е живо и здраво момчето, да расте любопитно и любознателно и само радостни мигове с него да имате! Весел празник!  bigdance2 Tada

# 522
Добро утро момичета!

Бързам да поздравя малките рожденици, които пропуснах - Бо, Стас, Тин и Стели! Нека бъдат здрави, щастливи и доволни  baloni !

Специални поздравления на нашия прекрасен зетко - Мартин! Расти здраво и щуро, бъди все весело и доволно, мечтай и сбъдвай мечтите си, откривай света по свой начин мило дете! Радвай и обичай близките си, бъди заобиколен от любов! Любезна, весел празник на цялото семейство!  bouquet

Едно силно кафе за начало на сутринта:

Вече може да скачаме по задачките...
Аз пък все повече се навивам да празнувам на Деа РД-то навън, вместо у дома... Но още не съм си променила мнението. Просто като гледам снимките, колко са весели и усмихнати всички малчовци започвам и аз да се зареждам с енергия да организирам празник  Mr. Green... Поживем, увидим... Все пак първо трябва да започна поне от тортата и подаръка!

Моят РД мина неусетно и между капките, както си му е реда, но истината е че излязохме с кумците (1вите Mr. Green) и се наприказвахме на воля! Нещо което не ми се беше случвало много отдавна, шегувахме се, смяхме се и си тръгнах толкова удовлетворена, колкото рядко ми се случва напоследък! Подаръци - сметката за ток  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.

Така, дами, очертават ми се поредните две седмици без дъх, обедна почивка и сън... Та тръгвам аз, че още не съм сресана, гримирана и облечена  4470, но пък манджата ми е готова   food002.

Хубав ден ви пожелавам!  Hug

# 523
  • София
Добро утро!

Честит рожден ден на всички дечица, които пропуснах! Да растат здрави и много щастливи! newsm59

Честит рожден ден на Мартин!
Пожелавам му здраве, усмивки, весели игри и безгрижно детство!
Много целувки от мен и Андреа!
[/color] Heart Eyes

# 524
Здравейте, дами ,
днес моят Мартин празнува третата си година, дано да ми расте все така здрав,позитивен,безгрижен и щастлив... (днес ми е едно ревливо, от щастие разбира се )
Почерпете се за негово здраве, нека са ни здрави дечицата, другото е в наши ръце  Hug

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт