Краят на света отмина, нащо февруарче смело скача в новата година (48)

• 31 510
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Привет дами   bouquet!

Честит рожден ден на всички пораснали момичета и момчета - на Анетка, Акулчо, Андреа, Алис и Амели! Бъдете смели и любознателни, искайте и постигайте, смейте се и се забавлявайте на воля, растете безгрижни, обичани и щастливи!

Така, подаръка на Деа е купен, тортата поръчана (днес си я избра сама), категорично отказва да пее на рождения си ден  Mr. Green, остава само да сме всички на линия...

Големия и баща му ги командировах на село от вчера, щото Константин нещо сдаде фронта, с температура, имал хрипове, дано се съвземе бързо  fingerscrossed. Само Деа да не прихване...
Като ми е празна къщата, хем ми е спокойно, хем ми е мъчно, успях и да поошетам, и да наготвя и да поспя половин час и да се епилирам, чак ми е чудно как успях Simple Smile

Днес нещо ми е много студено вкъщи, та съм засилила отоплението, напук на сметката ми за ток  Mr. Green, кат плащам, няма да студувам я  Naughty!
А навън е едно влажно и мрачно, дрехите ми по три дни не съхнат, а ние бълваме пране като от един футболен отбор, всеки ден включвам поне по една пералня, и все нямам празни кошове...

Засега толкова, пожелавам ви прекрасен остатък от почивните дни!

# 571
  • Burgas
ДВ!

Да са много здрави порасналите дечица, да радват всички около тях!

И при нас е едно мрачно, дъждовно, влажно.....цял ден сме вкъщи.....

# 572
  • София
Честит рожден ден на прелестната Амели! Да е здрава, лъчезарна и весела!
 hbday

Ние днес сме с плътна програма - по обед рожден ден, следобед пак излизане. Аз съм изтощена, нооо се заемам с работа.

Диди е със зверски конюнктивит (появи се между днешните ангажименти, горе-долу  Crazy ), тааа по анкетата май ще гласувам с "вкъщи". Вероятно няма да я пускам на ясла понеделник и вторник, че и сряда ще отиде, но тя пак ще е доволна на рождения си ден - торта, свещички, подаръци, иху-аху.

# 573
# 574
Добрютро неделно!
Честит трети рожден ден на сладката Амели! Heart Eyes

Юхич, що така таз' Диди напоследък? Sad
Шарка-марка, сега и конюктивит... Бързичко да се оправя за духането на свещичките! Hug

Едно поздравче от тригодишен Алекс:
Скрит текст:

# 575
  • София
Юхич, що така таз' Диди напоследък? Sad

Ем... рисковете на яслата.  Rolling Eyes За шарката се радвам, че сега я мина, защото само аз ще имам спомени от това боледуване.  Mr. Green За другото... съвсем нормално ми се струва, даже се радвам, че ми носи такива неща от яслата, а не страховити вируси с температури, разстройство и повръщане. Не си спомням последния път, когато съм давала някакво по-сериозно лекарство.  Praynig Ей я, днес е пушка, окото не сълзи, само е зачервено. Капане на капки - това е разликата с обикновеното ежедневие. Но няма да я пускам до сряда поне, дори да е ок видимо. Няма кой да ѝ капе там капките, а и не е редно, нали ще е заразна още.  Rolling Eyes Днес я разпитах - няма нищо против ние с баща ѝ да ѝ пеем песнички, важното е тортата да е налице, както и свещичките и големите подаръци.  Crazy

Едно поздравче от тригодишен Алекс:

Диди 'лесва новата прическа.  thumbsup

# 576
  • София
Честито на всички рожденници, които пропуснах!
Бъдете много здрави и щастливи дечица и постигнете всичко, за което мечтаете!

При нас положението се сговни - Калина е на антибиотик, кака ѝ на Бисептол и двете бухат в хор... Аз имам работа за целия китайски, индийски и братския съветски народи и не мога да си взема болничен, за да ги гледам...

Бързо оздравяване и на останалите болнички. От мен хубав ден!

# 577
Честит рожден ден на очарованието Деа!Да е здрава и винаги да се гордетет с нея!Весел празник,Неви!

Моята майка днес има рожден ден ,та се почерпете за нейно здраве

Сияна буха като магаре,та после отиваме при доки  Confused

# 578
Неви, честит трети рожден ден на очарователната Дейка-Змейка!
Да ти е здрава, весела и щастлива!
 bouquet

Пухче, честит празник на майчето!  bouquet

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 12:59 от Xcat

# 579
Честит Рожден Ден на Деа.Много здраве и весели детски игри.
Пухич да ти е живо и здраво майчето.  bouquet
Слънчи дано поне да се оправят вече куклите,та да минава този зор при теб. Hug

# 580
  • София

Честит рожден ден на сладката Дейка! Неви, да ти носи много радост! Здраве и късмет за цялото семейство!

Слънчи, оздравявайте!  Hug

Пух, да е жива и здрава майка ти!  Hug

Искам още кафе.

# 581
благодаря ви момичета за пожеланията за малкото ми момиченце!  Hug страхотни сте и е толкова хубаво, че ви има!  Hug
ние си прекарахме добре. Амели беше щастлива, почти всички нейни приятелчета бяха здрави и дойдоха и си играха на воля.
партито беше на балериснка тема, тоалетът го скалъпихме лесно, поръчах от интернет баннери и топери за къпкаейкс с такива мотиви, тортата беше кич, но следваме зададената тема, няма как, поне беше вкусна. с удоволствие бих споделила снимки, но колкото и да опитвам тук във форума не мога да приложа снимков материал. ако има някоя любезна дама желание да ме светне и аз разбера, щото може и да съм изглупяла - с удоволствие ще кача.
аз се поизморих, понеже бях решила сама да майсторя къпкейкчетата и едни други кексчета на клечка, които наистина са атрактивни и децата полудяха по тях, но отнемат ужасно много време за приготвяне и декорация, добре че мама е тук, а и свекървата се включи с други части по менюто, та справихме се с дружни усилия. Амели от вълнения и игри нищо не пожела да яде и от вчера й правят впечатление остатъците от тортата и някое забравено кексче с декорация  hahaha. тя получи много подаръци. ние й купихме колело червено, сама си го избра и му се кефи много.
с две думи това беше. това парти беше най-веселото до сега, понеже децата вече разбират, имат идеи, претенции, участват в избора на различни части от подготовката и някак си, аз поне се чувствах удовлетворена, че е разбрала, че всичко това е заради нея и мисля, че се чувстваше специална рожденичка  Flutter, щастлива беше със сигурност.

Честит рожден ден и на днешното прекрасно февруарче. всичко най-приятно, хубаво и добро за нея! весело празнуване и много подаръци!
радвам се, че Диди се подобрява, до РД ще е бомба, сигурна съм!  Hug
бързо оздравяване и на принцесите на Слънчо!  Hug

# 582
ако има някоя любезна дама желание да ме светне и аз разбера, щото може и да съм изглупяла - с удоволствие ще кача.
1. Качваш снимката някъде в публичното пространство.
2. Копираш линка на снимката (за споделяне или горе от адрес бара). Има и други начини, но тези ще са ти най-лесни.
3. В мнението пишеш ръчно този код
Код:
[img]линк на снимката[/img]
и в него пастираш адреса на снимката или натискаш бутона за публикуване на снимка , който вкарва кода автоматично.
Това е. Wink

# 583

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 15:22 от amelie

# 584
еййййййй, Коте страшна си! много ти благодаря!

още една

Общи условия

Активация на акаунт