Краят на света отмина, нащо февруарче смело скача в новата година (48)

• 31 509
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • offshore & overseas
Честит рожден ден на Невината Дейка, както и на прекрасната Амели (със закъснение) - двете нежни душички нека бъдат здрави и щастливи и много обгрижвани!!

Честит рожден ден на Пухиното майче - нека е здрава и да ти бъде опора, Пух, но ако не е възможно - поне да те радва повече, отколкото да те дразни! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Много хубави колажи и произведения на сладкарското изкуство, Теди, браво на теб! Heart Eyes

Хареса ми идеята за тематично парти. И нашето уж беше такова, ама не съвсем. Не че това ме довежда до неописуеми страдания, де...

...както ме довежда невъзможността (и същевременно крещящата необходимост) да работя днес, поради наличието у дома на 1 бр. сополив дзвер, на който непрекъснато му е скучно. Crazy

Все си мислех, че сме пораснали и се разбираме добре, но... явно съм се лъгала... малко или много. ooooh!

П.П. Камбанчо, как си, гледам лентичката напредва - нали вс. е наред (аз дълго време не четях темата, но често си мислех за теб)? Вече знае ли се какъв ще бъде полът на бебчето?

# 586
Бравос!
Амели е такава сладурка!
А кексчетата са супер! newsm51

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 15:33 от Xcat

# 587
Мяуче благодаря ти че ме мислиш,много мило. Hug
Засега поне всичко е наред.Да вече се знае 100% пэла,нали ми правиха амниоцентеза-Даниел ще си има братче. Peace

# 588
  • offshore & overseas
Мяуче благодаря ти че ме мислиш,много мило. Hug
Засега поне всичко е наред.Да вече се знае 100% пэла,нали ми правиха амниоцентеза-Даниел ще си има братче. Peace

Е, супер новини (щото за мен са новини) - много се радвам за вас и разбира се съм сигурна, че вс. ще бъде наред!!

Амели е просто превъзходна и много артистична, аз я видях и във фб и я харесах, ама нямах време да изкоментирам колко е сладка. Embarassed

Слънчи, що така тежката артилерия подехте вий? Да оздравяват момите и всичко да си влиза пак в релси! Погал, погал и много гуш Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 16:26 от Мяуче

# 589
Благодаря за пожеланията за майка ми!

Днес при доки измерихме Сияна -на 3г мерките и са 102 см и 16кг Simple Smile
Изписа и 4 вида от шуслеровите соли,дано помогнат.Продължава да има Т,смъква от нурофена и после пак дига.Казах на доки за съмнението,че едното и оче на моменти се криви и ми каза,че след 8 март ще ми даде направление за очен.Стискайте палци да няма нищо Praynig

# 590
Честит 3-ти Рожден Ден на Дейка!Много здраве и радостни игри!
Пухи,да е жива и здрава майка ти!
Стискаме палци за предстоящия преглед на Сиянка Hug

# 591
ЧЕСТИТ ТРЕТИ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНАТА НИ СНАХИЧКА !
ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА ДА РАСТЕ И ВСЕ ТАКА ДА НЕ СЕ ДАВА НА СВАТЯТА  Twisted Evil

baloni baloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni baloni baloni

Много готини муцунки виждам  Heart Eyes

Камбанчо,много се радвам, Hug

# 592
Добро утро момичета-кокичета!

Благодарим с Дейка за прекрасните пожелания:

Скрит текст:

Имахме скромен, но пък щастлив и весел рожден ден според Деа, която цял ден категорично отказваше да стане на 3 години  Joy. Но пък след като си видя тортата промени мнението си  Mr. Green!

И в духа на нашия февруари:

Честит 3ти рожден ден на прекрасните Диди и Елия! Мили момичета, бъдете безкрайно щастливи и безгрижни в детството си, бъдете здрави, силни и настоятелни, бъдете обичани и все усмихнати, бъдете доволни и сбъдвайте мечтите си! Весел празник!

Пухче, на патеричка честит празник на майчето ти! Да е здрава още дълги години!

Съжалявам да чуя че има болнички, да оздравяват бързо, че не си е работа... Моят голям син май е малко по-добре, вече нямал температура и може би днес ще се завърнат от изгнание с баща си  Mr. Green.
Амели, страхотен празник сте спретнали, всичко изглежда невероятно!

Предлагам по кафе и да се заФащаме, какво съм се размотала тука  hahaha:

# 593
Неви, разписала си се по никое време. Simple Smile
Много пораснало това, тригодишното, дет' не ще да става на три. Mr. Green

Честит рожден ден на Андрей на Пеперудка и Елия на Балеринка! Да бъдат здрави и щастливи!  bouquet

На сладкото Дидче отправям специално пожелание, защото такова очарователно кротушанче е рядко чудо!Юхич, да ти е здрава и все така прекрасна малката принцеса!
Весел домашен празник, да не забравиш снимките!

# 594
  • София
Дюдю!  Crazy

Много ви благодаря за ранните поздрави, Неви и Коте, много мило ми стана!  Hug

Освен да ви почерпя с тортата, която Диди в крайна сметка си избра (щеше да е за яслата, ся ние ще си я дъвчем  Twisted Evil) Тортата, както забелязвате, е с великденска тематика, но малката така я хареса, че дни наред ми говореше за нея и в крайна сметка я поръчах.  Mr. Green

Честит рожден ден на Ели и на Андрей! Да са здрави и щастливи деца!

Неви, Дейката е голям сладкиш!  Heart Eyes

Амели също е много сладка, но нея я видях вече във фейсбук.  Crazy

... да не забравиш снимките!
Съмняваш ли се?  fiuuuuuu

# 595
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Юхуу
Да ти е здрава и щастлива порасналата ДИДИ!!!

Ние също сме болни и у дома  Mr. Green От миналата седмица се изредихме тати, кака и аз ... и нямаше как да се прескочи и Ирина Simple Smile В неделя и вчера имаше лека Т, но нощес и надявам се днес да няма, защото ако вдигне пак Т ще трябва да започвам АБ, а ми се ще да се мине без него ... Та така ... Дивеем в къщи и питаме: "Защо пак сме двечките?" А то е ясно - тати -> на работа; кака -> на училище Simple Smile
Лек ден!

# 596
честит рожден ден на сладкишчето ДИДИ! все така чаровна, мамината умица, щастлива и здрава!
Честит рожден ден и на Ели и Андрей, щастливо детство и безброй усмивки!

благодаря за милите думи за моето момиенце  Hug много сте мили  Heart Eyes

Дея и тортата са страхотни!  Heart Eyes

# 597
Честито на днешите ни рожденници-Диди,Ели и Андрей.Много усмивки и късмет.Весел празник и много подаръци. newsm59  bigdance2  Gift
Дано всички болни дечица бързо да оздравяват. Praynig
Вчера лелката от яслата ми каза,че Дани кашлял и много хъркал наобяд,а като го взех понакашляше ама лекичко и нямаше сополи,но иначе нослето му е позапушено.Аз му слагам капки и пие сиропче,та дано да се размине.Че няма край.

# 598
Честит празник на Диди, Ели и Андрей! Вълшебно детство им желая и весел празник!

baloni baloni baloni hbday baloni baloni baloni

Сватя, много пораснало това хубаво дете бе  Heart Eyes

# 599
Честит Рожден Ден на Диди,Ели и Андрей!Да са много здрави,щастливи и лъчезарни!

Общи условия

Активация на акаунт