Краят на света отмина, нащо февруарче смело скача в новата година (48)

• 31 502
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Честит рожден ден на прекрасната Диди, на чудната Елия и на Андрей!
Бъдете много здрави и щастливи, сбъдващи мечтите си дечица!

Всички, чиито снимки видях са прекрасни - и Акулчо, и Диди, и Амели и из фейса гледах още деца... ама то красота, то красиви и закачливи очички, то да ги хванеш наред и да ги гушкаш и целуваш до пълно изтощение.

Хубав ден!

# 601
  • София
Ексклузивен поздрав от вкъщи:  Flutter
Скрит текст:

Тъпо ми е, че Диди не е здрава - оченцето, лек сопол и кашлица, но пък егоистично се кефя, че сме вкъщи заедно.  Blush

# 602
Я се радвай на ексклузивната възможност без угризения. newsm51

# 603
  Вземете си, момичета, днес Елия черпи  Wink

Много ми се искаше почерпката да е реална, но толкова много ми се струпа, че е чудно как съм още жива. Ей т`ва майките не се даваме лесно, ей. Както и да е, все пак днес е празник в наш`та къща и нЕма лошо да мислиме.

От сърце поздрав на Андрю и прекрасната моя слабост Диди newsm51  love001! Да имат един прекрасен празник дечицата, родителите им да им отдадат полагащото се, а дребните да се отблагодаряват със здраве и много радост! Хубав празничен ден и на вас Юхуу и Пеперудке!

Аз снощи си припомних в детайли днешния ден преди три години и ми стана едно такова мило и хубаво.... Heart Eyes. Сега съм приготвила подаръка, тортата, украсила съм къщата и чакам баща й да я доведе от детската.

Хубава вечер на всички!

# 604
Честит рожден ден на Диди,Елия и Андрей!Желая им здраве и щастливо детство!
Неви много е хубава Деа Heart Eyes
Ирка прекрасна Диди,дори и болничка Heart Eyes Hug

Сиянка продължава да вдига Т  Confused

# 605
Честит рожден ден на днешните рожденици - Диди, Елия и Андрей, както и на всички празнуващи през последните дни! nbirthday Бъдете весели и здрави! nbirthday

# 606
Честит роден ден на всичките ни пораснали дечица  bouquet Прегръщам ги и им пожелавам да растат здрави и безгрижни Hug
 Простете ми, че рядко се разписвам в последно време, обаче този грип, довърши всичките ми сили, останали от преди да тръгна на работа. Изкарахме го по два пъти всички в къщи, като към момента се влачим още болни аз и таткото. Отделно работата ми ме изцежда емоционално и като гледам колко болни за винаги деца има, дори и в нашите малки градчета, не смея да се оплача от нищо.
Бързо оздравяване на всички болнички.
За протокола Преслав е 14кг. и 97 см., сега отивам да кача снимка, че вече съм за бой Embarassed

# 607
Добро утро!

Време е за поредната доза силно и ободряващо кафе:

Таничка, честит рожден ден, мила! Пожелавам ти да си все толкова слънчева и лъчезарна, позитивна и зареждаща с енергия! Бъди много щастлива, обичана и жадувана! Весел и незабравим празник ти пожелавам!

На малките ни рожденици днес - Преслава, Матей и Боряна пожелавам прекрасно и щастливо детсвто!

Момичета, не знам на какво мнение сте, но ми е трудно да си създам положителна нагласа към продължаващите протести. Имам нужда от спокойствие и сигурност, а тази обстановка никак не допринася за това. Мисля, че не малка част от хората се чувстват по този начин...

Всяка вечер Дейка ме посреща с думите"Мама како носи?", отговарям й "Много любов", а тя "Не мамо любов, а няка игачка носи!" Simple Smile Та така, мама следва да носи играчка, ама не... Mr. Green

Хубав ден ви пожелавам и доскоро!

# 608
  • София
Добро утро!

Таничка - честит рожден ден! Бъди много здрава и щастлива!   bouquet

Честито и на днешните рожденници Преслава, Матей и Боряна! Да са много здрави, щастливи и много свои мечти да сбъднат!

Неви... това с играчката го минаваме и ние. Сега е на вълна подарък - голям и розов - еми получи балон.  Mr. Green Колкото до протестите - в началото ги подкрепях, но вече и аз съм объркана отчасти какво да мисля. Даже вече и по ТВ като видя протести и сменям канала... ясно е, че исканията са справедливи, особено сещайки се за твоята сметка от 500 лв, ама все си мисля, че огромна част от проблема ни е и това, че сме адски невъзпитан и прост народ. Толкоз по темата.

Много хубав ден ви желая!  bouquet

# 609
Честит Рожден Ден на Боряна,Преслава и Матей.Много здраве и усмивки. baloni bdbaloni baloni
Честит Рожден Ден и на Танчето.Да е здрава,обичана и щастлива.

# 610
ДД, мацки!
Угадихте ме, ей!  Wink Благодаря ви! Почерпете се за мое здраве. Днес ставам на 19 и повече отказвам да пораствам.  Sunglasses

Най-хубавите подаръци вече си ги имам- Ники, Аля и Ния, затова си пожелавам да сме здрави, за да си се радваме и дано съумеем да си подредим нещата, както си ги искаме. Е, не отказваме и малко помощ от Провидението (включително и финансова).  Wink  Laughing
Честито на патеричка на Пухченото майче! Жива и здрава!   bouquet
Честито и на днес порастващите дечица- Матю, Преси и Борянка! Здрави, обичани и щастливи да бъдат!  newsm59

# 611
Честит трети рожден ден на Преслава, Матей и Боряна!
Здраве им желая най-вече!   bouquet

Танче, с теб се поздравихме вече. Heart Eyes
Да си починеш малко днес и да се поглезиш, ако може. Wink

Радост, да имаш нещо да споделиш с форумското сестринство (освен очевидното в подписа)? Mr. Green

Неви, така е... децата вече не щат любов и прегръдки, искат други доказателства за любовта, по възможност материални. hahaha

Относно простестите – аз съм твърдо "за". Положението в тази държава става все по–нетърпимо и е крайно време народът да се надигне и да си извоюва промяна към по–добро. Единственият проблем е, че в тоталното си отчаяние и озлобление хората просто не знаят какво да правят, нито към кого да се обърнат с конкретни искания и се лутат като мухи без глави в идеята да постигнат нещо, без дори да знаят какво, искат само да живеят по–добре, което само по себе си нищо не значи. Няма представители, няма единно мнение. Вчера гледах на един плакат призив да се разреши лова на еднорози. Crazy Laughing Та... конкретни искания трябват към конкретните институции: защо цената на тока, парното и водата са такива, как се стига от цената на едро до цената на дребно, увеличение на детски, пенсии, ей такива неща, не промени в конституцията и неясни искания за Велико народно събрание. Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 13:59 от Xcat

# 612
Радост, много се зарадвах.  Grinning Hug
Благодаря от сърце на всички ви, мадами! 
Hug Hug Hug

# 613
  • offshore & overseas
Честит рожден ден на всички днешни и вчерашни рожденници и техните родители!! Пожелавам им много подаръци, весели игри, здраве и обич Simple Smile

Пропуснали сме момента за щъркелчето, ама нищо - лека бременност и не спирай да споделяш (и) с нас, Радост!

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 12:04 от Мяуче

# 614
Танче,Честит Рожден Ден!Пожелавам ти много здраве,любов и сбъднати мечти!
Честит 3-ти Рожден Ден и на днешните рожденици!
Радост,страхотна новина Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт