Коте, точно за това мероприятие иде реч- национален фестивал "Русчуклиска среща". В събота ще играем там. Ние сме миналогодишните победители и не трЕбЕ да се излагаме.
Аз досега не съм ходила с клуба по изяви, само на една-две в Разград, та ми е развълнувано, стягам униформа, ходя по репетиции. Абе, готино е. А най-готиното е, че след надиграването ще има и банкет. 
Освен да ви поканя на вечеря. 

А снимка на прическата нямам нагледна (да видите кво хубуу каре напраих, с леко етажиране отзад
и модерна, но съвсем случайна и нетърсена асиметрия
), но пък ви черпя с едно снимчЕ от днес (с новата прическа е; добре, че малката е с чуплива коса като майка си
): 

Ама, аз от солидарност към щерката
Тя наистина пак наддаде доста и й е необходимо да смъкне ... Аз си бях 66 ... ВЕрно, че 62-63 се чувствам най-добре, но ако тя не беше решила да почваме пак нямаше да се навия и аз 
За протокола: Краси 3г. - 15кг, 101см.
Следващия преглед ще е чак на 19-ти април, та дотогава трябва само да се пазя и да си пия лекарствата. Толкова се зарадвах от новината, че като излязох от кабинета на доктора почнах да обикалям бебешките магазини и вече си имаме покупки за бебо
Искрено се надявам да имаме момиченце този път. 
Ще се похваля, ако има нещо ..., ама за сега ... няма 

Иначе аз ш'ти стискам палци, ама няма да е на 100%, щото имам и аз бая големи грижи и нужда от добро стечение на обстоятелствата. Ама да не ми стиска палци никой, че предния път се поизложихте.

Препоръчани теми