СЕДМИ клас - първи срок - 6 тема

• 35 365
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Ranick дано да е от израстването.
Ето виж тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=676641.msg22874451#msg22874451

# 211
Ranick и при моето дете се е получавало но за малко.Стискам палци и дано бързо се изясни проблема Hug

# 212
Ranick, ако имаш нужда от още едно мнение от очен лекар, пиши ми на ЛС ще ти дам координати. Частна клиника е, но има нужната апаратура и работят специалисти по детски очни проблеми.

Стискам ви палци, представям си колко ви е тежко! Hug

G..D, при нашия батко също зачестиха вирусните и педиатърката тогава ни каза, че е от бушуващите хормони. Израстна го, наистина. 

# 213
  • София
Благодаря Ви на всички за подкрепата  Hug. Много е трудно в такива моменти...Приемам всякакви препоръки за очен лекар, защото със сигурност ще ни трябват още мнения. Не знам колко изчетох от събота досега и проблема, който споменава G..D.. е различен. Всичко, което тя описва, че вижда не се вписва много в стандартните симптоми и явно това обърква лекарите.
some madness, пиши ми ако искаш на лични някакви подробности( все ще ми е от полза). Днес имаше една жена от Варна с дете на около11 години и един голям куфар..пристигнали сутринта..разказа, че 3 месеца във Варна чакала за преглед при единствения специалист в града с направление. Толкова мъчно ми стана в каква държава живеем..така че, трябва да учат, за да имат повече възможности. Надявам се с вашата силна подкрепа и положителни мисли нещата да се изяснят. Ние не веднъж сме доказвали, че силата и подкрепата на форума са големи.
 G..D.. , да се оправяте и вие, че с тези хреми е голяма досада.

# 214
  • София и там където не се пуши
Ооо Ranick, както обясняваш, не сте за очен, макар че аз също имам кого да препоръчам.

Невролог - д-р Божинова в св Наум. Минахме от там, много съм доволна.

# 215
А моята футболна фенка, снощи ми сервира, че иска да стане спортен коментатор  Laughing
Толкова много ходели, на всички мачове  Joy Абе викам те и другите журналисти много ходят  Mr. Green
Grinning
ама са сладки децата! Heart Eyes

# 216
  • София
Днес бяхме точно в св Наум, но при другата доцентка Димова, защото Божинова е в отпуска до 14ти
Ако искате, за да не ставам досадна ми пишете на лични, приемам всякакви координати и мнения. Нали знаете като няма диагноза....

# 217
  • София
Може да не е от детето, ГД. Ние от един месец вкъщи си въртим някаква инфекция или букет от инфекции. За да ти е мирна главата, заведи го на УНГ, ако трябва да пие антибиотик или нещо антивирусно, ако трябва посявка направете, и без това го влачите толкова време, още три дни за посявката няма да бъдат фатални. Нищо чудно да има синузит и да не знаете. Аз бях така, както ти го описваш, ужким вирус, но ми предписаха някакъв странен антибиотик (не му помня името, но не е от обичайните), и въпреки това ми трябваше още седмица и нещо след това, докато се изчити съвсем.

Ужас е това ходене по лекари. Не зная при вас дали бащите водят или поне присъстват, но аз все сама се оправям, и като постоим поне половин час да чакаме, и всякакви неща чувам, разхлопва ми се сърцето от стреса. И все майките, като гледам, бащите тук-там, един на десет. Не знам, толкова ли са страхливи и стресиращи се мъжете, че избягват всячески ходенето на лекар за децата, че и за себе си, или просто се скатават.

# 218
  • София
Andariel, ние бяхме с таткото, дори се случи така, че той влезе с нея в кабинета, а аз бях на опашка да платя, а и по лекарско предписание НЕ трябва да се вълнувам. То и детето чак с събота каза за проблем, след като видяло, че не му минава и всичко това, за да не ме притеснява Cry

# 219
Здравейте! Извинявам се, че нахлувам в темата ви, но имам въпрос, по който ако някоя от вас може да ме насочи ще бъда много благодарна:Синът ми е седми клас, но ни се налага да напуснем страната през април/не можем да променим времето на заминаване, защото е обвързано със службата на съпруга ми и е за период от около година и половина.  Синът ми няма да може да се яви на датите за НВО и какво следва може ли да бъде оформен и да завърши годината по-рано или без оценки от НВО  губи целия седми клас.Разбира се очаквам отговор и от училището, в което учи сина ми, но все още очаквам.. Благодаря!  bouquet

# 220
  • София и там където не се пуши
Здравейте! Извинявам се, че нахлувам в темата ви, но имам въпрос, по който ако някоя от вас може да ме насочи ще бъда много благодарна:Синът ми е седми клас, но ни се налага да напуснем страната през април/не можем да променим времето на заминаване, защото е обвързано със службата на съпруга ми и е за период от около година и половина.  Синът ми няма да може да се яви на датите за НВО и какво следва може ли да бъде оформен и да завърши годината по-рано или без оценки от НВО  губи целия седми клас.Разбира се очаквам отговор и от училището, в което учи сина ми, но все още очаквам.. Благодаря!  bouquet

НВО, нямате проблеми без него. Получава си диплома. За по-ранното оформяне, има си определен минимум часове, които трябва да е присъствувал и ако е ок с това, няма проблем да го оформят.

Единствено дипломата може да му бъде издадена на по-късен етап.

# 221
Честито на всички именници с пожелание за много здраве и късмет!

# 222
Ranick, моля те дръж ни в течение, в момента вие сте най- важните, стискам палци и на краката  Heart Eyes, пращам ви всичката си положителна енергия, добре че сте в София поне

# 223
Късмет на детенцето на Ranick!!! Дано всичко да е от възrастта и от емоции.  Писах на lични

# 224
Ranick, много съжалявам за проблемте ви!  Hug
При моя син имаше силни болки в главата, отказваше да стане от леглото от болка, криеше се от светлината, пропускал е първи часове ...и така докато не сложи очила. После чак се кефеше, че вижда детайли в образа, дотогава всичко му било размазано и сме си карали така кой знае колко време.
Искрено се надявам бързо да ви поставят правилна диоагноза и да се излекувате.
В 3-та градска ходихме на очен, доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт