СЕДМИ клас - първи срок - 6 тема

• 35 212
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София и там където не се пуши
Съветите, с които засипваме Раник ми напомнят, така по интернет, симптоми и аз подсказвам на личната. Тя веднага ми пусна изследвания и каза, че ако тя лично не взела резултата, нямало да повярва, че съм си поставила правилната диагноза  Joy Joy Joy Joy Joy.

Та важното е да се разбере какво е. Всичко се оправя.

# 631
Андариел, цитираш мен с призива ми към Раник да не чете, като се поогледах- всички това са писали.
Аз самата минах през един  кошмарен период, не искам на врага си да пожелая да премине през такъв ад от много четене. Уврежда психиката ти  за цял живот, до такава степен, че на лекари не вярваш, като ти кажат, че няма нищо фатално  Peace

Дороти, сега ми е смешно и на мен като те прочетох, но преди 2 години аз така си поставих диагнозата максиларен синузит. Докторът се вцепени за кратко, да се смее ли, да плаче ли, ама такова излезе верно  Laughing

# 632
По повод отличната девойка в класа на Галка защо никой тук не допуска,че може пък наистина да си трябва детето да е на Областен кръг,ако наистина проблема е бил в заграждането.?! Rolling EyesМакар да не виждам защо на всяка цена трябва да се иде на тоз Областен?! CrazyПо тоз въпрос на детето си винаги казвам да си гледа в неговото канче и да не се вълнува толкоз много от успеха/неуспеха на другите,а от неговия собствен. Peace

И аз му казвам за канчето, но защо пък наистина трябва да е задължително да мине напред на тази оломпиада, макар и талантливо дете? Ама детето не е виновно, родителите му.

Съветите, с които засипваме Раник ми напомнят....
И аз имам пресен случай, след изследванията се колебаех между две диагнози и зачаках любопитно при лекарката . Тя потвърди и двете Laughing
Раник, извини ни всичките, наистина бихме желали да се реши бързо диагнозата, това е най-важното!
Иначе е вярно, че колкотоповече четем , толкова повече се плашим. Ама кой не го прави? Зависими сме..

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 10:30 от камъче

# 633
Ние се връщаме от поликлиниката.Пуснахме кръв и урина за изследване.Девойката се събуди нощес с болка в корема и след малко припадна.После крайниците и трепереха доста време.Викнахме бърза помощ но лекарката не можа да каже от какво е.Нормално кръвно ,кръвна захар,без температура Rolling EyesАйде оплаках се ама нещо се стресирах Sad

# 634
Мила, какво ви стана пък на вас?
Сега как сте?
Апандисит, перитонит? Какво ви казаха от поликлиниката?

# 635
Ние се връщаме от поликлиниката.Пуснахме кръв и урина за изследване.Девойката се събуди нощес с болка в корема и след малко припадна.После крайниците и трепереха доста време.Викнахме бърза помощ но лекарката не можа да каже от какво е.Нормално кръвно ,кръвна захар,без температура Rolling EyesАйде оплаках се ама нещо се стресирах Sad

Ох Боже....какво става, всичко това от стрес ли е???
Бързо да се оправяте всички, ей  Heart Eyes
Стискам по един палец и на двете ни притеснени мамички тук  Praynig

# 636
  • София
Рая, цитирах твоя пост, просто защото беше най-близо, а не че нещо лично!

Мен ме е страх да чета, направо кръвното ми се качва, обаче страх лозе пази, и понякога го правя, защото докторът може да направи грешка, никой няма да го удуши за това, че е сбъркал една на сто диагнози, ама за мен това са 100 процента грешка, защото засяга "мойто си мене". Лекарите, както и другите специалисти в най-различни области, карат по преки пътища, защото през 80% от времето и количеството пациенти, работят с неповече от 10% от диагнозите по своята специалност. Това е опитът, рутината, и могат да пропуснат някои подробности. Затова често се налага ние като родители да си напишем домашното, за да можем най-малкото да зададем важните за нас въпроси.

Да, може да е от стрес, случва им се на пуберите, може кръвното им да падне бързо и затова да е треперенето и студените крайници. На мен миналата година след ужаса, който преживях с детето преди изпита по математика (дето замалко да не успее да се яви), ми се случи няколко дни по-късно, явно тогава съм се отпуснала и всичко ме е заляло. Чак не припаднах, но бях на косъм.

# 637
И от мен! Цикъл има ли девойката вече? Hug

# 638
  • София и там където не се пуши
some madness има такъв вирус и ако има нисък праг на болка, може да се случи. Оф разпитвай, какво е консумирала, какво е правила в училище. Че с тези боклуци, които ги ядат по лавките направо ужас.

# 639

Ох Боже....какво става, всичко това от стрес ли е???
Бързо да се оправяте всички, ей  Heart Eyes
  fingerscrossed Дано не е нищо сериозно.

# 640
  • Вече на светло в София
some madness, и при вас звучи много сериозно Sad Сега добре ли сте? Вирус?

По повод отличната девойка в класа на Галка защо никой тук не допуска,че може пък наистина да си трябва детето да е на Областен кръг,ако наистина проблема е бил в заграждането.?! Rolling EyesМакар да не виждам защо на всяка цена трябва да се иде на тоз Областен?! CrazyПо тоз въпрос на детето си винаги казвам да си гледа в неговото канче и да не се вълнува толкоз много от успеха/неуспеха на другите,а от неговия собствен. Peace

И аз му казвам за канчето, но защо пък наистина трябва да е задължително да мине напред на тази оломпиада, макар и талантливо дете? Ама детето не е виновно, родителите му.

Съветите, с които засипваме Раник ми напомнят....
И аз имам пресен случай, след изследванията се колебаех между две диагнози и зачаках любопитно при лекарката . Тя потвърди и двете Laughing
Раник, извини ни всичките, наистина бихме желали да се реши бързо диагнозата, това е най-важното!
Иначе е вярно, че колкотоповече четем , толкова повече се плашим. Ама кой не го прави? Зависими сме..
Защо да мине напред? newsm78 Нямаше ли някаква привелегия ако си се класирал на първите три места на трети кръг?  И още една причина - попълване на CV за кандидатстване в утиверситет. Те там нали гледат извънкласните постижения

# 641
  • Варна

Е,какво няма да се стресираш!? Дано е от умора или пубертета всичко това и да не се повтаря никога вече! Peace HugПиши после как са изследванията и девойката ти как е.

# 642
Сега е добре но трябва да се види защо се случва Sad
Цикъл има вече 2 години.С него няма проблем...досега.
Дано са и ок изследванията.

# 643
Рая, цитирах твоя пост, просто защото беше най-близо, а не че нещо лично!

Мен ме е страх да чета, направо кръвното ми се качва

Peace

Направо и сега си спомням усещането, сковаващият ужас, бумтенето в ушите.....сърцето, което ще изхвръкне, ужасно е......

# 644
  • София
Мад, трябва родителите да са доста уверени в качествата на детето си, че отсега да мислят за националния кръг! Чак националното се брои, и то ако детето е на някое от първите три места. Областният кръг има значение за кандидатстващите в НПМГ, защото могат да трансформират точките в оценка.

Общи условия

Активация на акаунт