СЕДМИ клас - първи срок - 6 тема

• 35 184
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Даа,индийците винаги са били много добри в тази област. Peace

# 721
не им завях аз много, заради лошите новини напоследък от там...
Но на картинката в подписа ти.. много завидях! Simple Smile

# 722
не на 9, а на 19 няма да го видя това....

Аз и не искам да го виждам.Не ми се струва нормално на тази възраст.Със сигурност детето е много умно ама...Предпочитам нормалното детство.Ако на 9г работи там какво ще му се иска да прави на 29 newsm78

# 723

За мен олимпиадите не са 2 вида, те са си олимпиади, състезания, с еднакви правила за всички явяващи се. Те не са пробен изпит,  (въпреки, че в 7 клас са - не е правилно според мен). За целта ще си има изпити по дадени предмети, с обявени конспекти и изненади със взет или невзет материал няма да има.
 Не случайно са именовани така - Олимпиада, и явяването може да си става на олимпийски принцип, но...шампионите са си друго нещо.

И за мен е така.
И ако на детето не му е интересно, няма смисъл да ходи.
За областен кръг трябва да се готвят специално, задължителните часове в училище не са с такава цел. Който иска.

Аз и не искам да го виждам.Не ми се струва нормално на тази възраст.Със сигурност детето е много умно ама...Предпочитам нормалното детство.Ако на 9г работи там какво ще му се иска да прави на 29 newsm78
И аз- твърдо!

# 724

И аз- твърдо!
Aма споко де, няма такава опасност Mr. Green

# 725

Да не забравя да ви кажа за ипробните изпити на "Регалия" в София:

Пробни изпити за кандидатстване след 7. клас

Български език и литература - 3.03.2013 г.

Математика - 10.03.2013 г.

# 726

И аз- твърдо!
Aма споко де, няма такава опасност Mr. Green
Както няма опасност да коментирам и това  понеже няма да се разбере Mr. Green

# 727
Тази година при нас се получава така, че или трябва да избира олимпиада, или курс/пробен.
Само на математика се яви, съжалява единствено за историята, защото беше с един час седмично и не събра кураж да се яви така, нявмаше време дори да попрочете това-онова, защото в седмицата преди олимпиадата им бяха нагъчкали класно и всеки ден контролно по някоя от науките.
На мен ми се искаше да си тества знанията и училищните оценки на първите кръгове, но някак не се получи, щеше да изпусне от курсове или пробни.

Дали някой няма да пусне все пак задачите от олимпиадата по физика?

# 728
Момичета, влизам малко задъхано с  един често повтарян тук, но за съжаление забравен от мен отговор на въпрос: каква е формулата за превръщане на точки в оценка??????

Ако има значение- отнася се за оценка на преразказ.
Предварително благодаря на всеки който  пише по въпроса в този иначе прекрасен почивен ден.

# 729
Благодаря Ви за решенията на задачите. Особено тази с параметъра при движението беше много интересна. Симеонов винаги ги измисля едни завъртяни...
Поздрави и успех на пробните този уикенд.

# 730
  • София
(T+66)/28 за миналата година

(T+68)/28  за пО миналата година

# 731
Andariel - както винаги -  Hug Hug Hug
Апропо, гледам телевизия и ми се плаче  - защо точно в този цирк  трябва да отглеждам   децата си????? #Cussing out #Cussing out

# 732
Девойката се върна от ПИ по БЕЛ доволна. Каза ,че всичко си била направила,а този отговор винаги ме кара да се съмнявам. Но ще видим. Wink Преразказа е бил върху откъс от Войната на таралежите-от името на герой.( не разбрах точно кой)

# 733
  • Вече на светло в София
Имате поща Grinning
Днешния пробен по математика в Междучасие

# 734
  • София
Имате поща Grinning
Днешния пробен по математика в Междучасие
Hug

Общи условия

Активация на акаунт