Аз също бих се консултирала с ортопед
Дано да се оправи детето

, това което пишеш за яслата е отвратително. В нашата ясла имаше проблем в една от групите, майката ми е колежка, търпеше, търпеше, накрая не издържа и се оплака на директорката. Казва, че нещата са се променили.

! Макар и на патеричка, пожеланието ми за здраве и късмет ще стигне до него, нали, Еми?

!
- Честито и на рожденичката Еми - да сте все такива хубавици. Много здраве ви пожелавам.
благодаря ви и на вас мили! Никога не е късно за едни искрени и топли пожелания! 
мисля те всеки ден, бебчо ще си дойде точно когато си е решил, дано да е на РД на Рая!
, наистина си заслужава да ги скастриш, ако трябва и с директорката говори. всеки си има задължения в крайна сметка и явно от време на време трябва да им се напомня на някои хора, какви са те 

Чета ви редовно,но нямам време да серазписвам. 

)))) и все пак браво на малката еличка, дано стане готина снажна мацка! 
))) а любимата й игра е да дойде да ме "гримира" - че ми слага, сенки, спирала, лак - ок, но откъде й е хрумнала да ми слага червило при положение, че аз не ползвам не знам 

)))) 
Моята госпожица единствено държи на прическата си, нали се изживява като Рапунцел с прекрасна дълга коса 
. Препоръчани теми