Празниците идат вече,от подаръци затрупано е ЯНУАРСКОТО човече! (45)

• 40 081
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Фея ooooh! Tired Praynig Praynig Аз също бих се консултирала с ортопед Peace Дано да се оправи детето Praynig Hug

# 331
Благодаря момичета  bowuu  bowuu  bowuu невероятни сладури сте

Рал_р  Hug  Heart Eyes

# 332
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания за Сами и мен! Много сте мили всички!!! Heart Eyes Hug Heart Eyes
Рал Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Елч, Честит Рожден Ден и на твоята майка! Пожелавам и здраве, много щастливи моменти заедно с вас!  bouquet

Фея, винаги е хубаво да се търсят 2-3 мнения, лошо е когато и трите са различни! Дано ортопеда помогне! Praynig

И аз си мислех за Еления, радвам се че Вико се възстановява! Hug

Люба Hug, това което пишеш за яслата е отвратително. В нашата ясла имаше проблем в една от групите, майката ми е колежка, търпеше, търпеше, накрая не издържа и се оплака на директорката. Казва, че нещата са се променили.

Спокойна нощ и приятни сънища! Heart Eyes

# 333
Фея, стискам палци да не се стигне до операция!

# 334
здравейте момичета.не съм писала около година(може би не ме помните вече).но ви чета всеки ден.

честито на всички малки-пораснали бебоци. newsm59

включвам се за да споделя с Фея за ключицата на детенце.
Фея незнам дали ще съм полезна,но да си кажа.Октомври малката също счупи ключица.доктора тогава даже и не я превърза.каза че при малки деца костите са все още меки и няма как да се обездвижи напълно,затова тези осморки и т.н. са само за отбиване на номер и взимане на пари.каза още че костта зараства за около седмица(ако успеем да сведем движението до минимум)обясни ни тогава,че е възможно натрупване на повече костно вещество на мястото на счупването,но че с времето ще се разсее(до 6 месеца).действително така и стана-десетина дни след счупването на мястото се получи видима костна топчица-даже се притесних да не остане така-но сега 3 месеца по късно вече няма нищо.дано съм била полезна.

и обещавам да съм по-редовна в бъдеще Hug

# 335
Ох, пак окъснях...
А уж толкова бързах да не пропусна рождения ден на Сами Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes! Макар и на патеричка, пожеланието ми за здраве и късмет ще стигне до него, нали, Еми?
Много да те радват с Маринка, да забравиш що е ядове!  Hug
Честит втори рожден ден с малко закъснение и на Дани и Ема! Бъдете много щастливи, мъничета  Heart Eyes!

# 336
Емили - Честит Рожден на пораналото Сами. Да е жив, здрав и с много късмет.
Инка  Hug - Честито и на рожденичката Еми - да сте все такива хубавици. Много здраве ви пожелавам.
Честито и на Божидар, Дани.
Аз тичам, скачам, пързалям се по пързалки, нося и подматям малката хала....но признаци за раждане няма  Mr. Green И Рожден ден не смеем да организираме, че знае ли се.

# 337
Аз и Ти, Пепинка Hug благодаря ви и на вас мили! Никога не е късно за едни искрени и топли пожелания! Heart Eyes

Пепинка, Hug мисля те всеки ден, бебчо ще си дойде точно когато си е решил, дано да е на РД на Рая!

Владка, пиши по-често, Jenkata - ти също!

Навън е кучи студ!!! Докато дойда до работа...буквално замръзнах!3
Хубав ден!!!  bouquet

# 338
Здравейте, дами, наистина е доста студено днес...

Люба, как така ще ти я дадат гола, и как така ти ще я храниш в коридора, на пейката ли  ooooh!, наистина си заслужава да ги скастриш, ако трябва и с директорката говори. всеки си има задължения в крайна сметка и явно от време на време трябва да им се напомня на някои хора, какви са те  ooooh!

фея, направи консултация с ортопед, ако трябва и с двама такива, не се доверявай предварително на мнението на лл, те не са тесни специалисти. Ако имаш възможност, защо не направиш консултация с д-р Алексиев, аз имам много хубави впечатления от него. има частен кабинет зад джъмбо, в горна баня съм ходила веднъж, мисля че става с предварително записване, но пак много се чакаше. всичко ще се оправи  Hug

Елч, жива и здрава да е майка ти   bouquet

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 09:21 от адис

# 339
  • Сливен
Здравейте момичета Hug Чета ви редовно,но нямам време да серазписвам.
Искам да честитя на всички минали и днешни рожденици Hug
Да са ви здравички дечицата,много щастливи и само сбъднати мечти. Да не се отървете от щастие Hug
Болничките да се оправят бързо.
А на ясленчетата само хубави моменти, без ядове.

# 340
  • В две тъмни очички
Фея, моят съвет е да се свържете с доктор Алексиев. Операции провежда в Горна Баня, но прегледи само в частния му кабинет зад Билла на бул. България. Води се един от най-добрите ортопеди в страната!
Имам и координати някъде... намерих ги - 0889/238190 - др. Венелин Алексиев адрес на кабинета - ул. "Ген. Кирил Ботев" 3, вх Г, офис 5, ж.к. Мотописта (ж.к. Гоце Делчев)

# 341
  • sofia
Адис, тя директорката е една бабичка, която крещи истерично. Нея не желая по никакъв повод да я виждам, та за това писмено от тук на сетне ще разрешавам проблемите. Дай, Боже да няма такива.
Да, в коридора

# 342
зън, не се шегувайте с ангината. тм да взима атибиотик. аз преди 4 г. припаднах пред кабинета на лекаря, защото бях решила да не пия антибиотик. а както знаеш, хич не съм анемична.

адис, как няма да й дадат да яде, бе! тези да не са луди! ами ако може да се задави да й го намачкат, да я хранят, де да знам. как може да я оставят гладна!
видях, че ти си се успокоила, ама аз сега го прочетох и съм подпалила!:-)

димара, и дара като малко бебе имаше 2 месеца с по 5 см., аз се бях зарадвала, че ще навакса, ама пак си е тапичка Simple Smile)))) и все пак браво на малката еличка, дано стане готина снажна мацка! Simple Smile

тути, нелката е опасна. в момента и при дара лаковете са на мода. на всеки новодошъл ходи да показва (разбирай, да симулира) как се слага лак, пипа си всеки пръст, после си показва ръцете и накрая си духа на ноктите Simple Smile))) а любимата й игра  е да дойде да ме "гримира" - че ми слага, сенки, спирала, лак - ок, но откъде й е хрумнала да ми слага червило при положение, че аз не ползвам не знам Simple Smile

ох, пропуснах вчерашните рожденици. да са живи и здави всички!
амили, адис, мерси за честитките за майка ми! много си я обичам!

аз тези дни бях по изпити, а сега смотаната ми колежка ми заяви да ходя да си нанасям утре оценките. за 1 час работа трябва да разкарвам баби и постотии, при положение, че тя ще е там и може да го свърши. абе какво да ми разправям...

и с рождения ден на дара голям провал се очертава. ангажирах една приятелка да го организира, запазихме час и т.н. и сега се оказа, че половината деца няма да дойдат, остават...3... въобщеееее малко преливам от пусто в празно тези дни Simple Smile

пепинка, ако родиш на 11-ти ще е много яко! Simple Smile
аз не познавам такъв случай. да знаеш, че вече стискам палци за това Simple Smile))))

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 10:10 от Елч

# 343
  • София
Пепинка, аз хич не пиша от доста време, но те мисля всеки ден  Hug
Аз познавам две сестрички родени в един и същи ден и е много яко у тях на гоооолям РД  Laughing

# 344
  • София
И от мен един глас за д-р Алексиев!  Peace

Елч, още от втория ден започна антибиотика мм. Толкова му беше зле, че хич и не се дърпа като го замъкнах на лекар. Но трябваше да минат още 2 дни преди да му подейства антибиотика и да свали Т, която беше над 39 градуса. Днес вече няма Т и отиде на работа, въпреки че според мен трябваше да си остане цяла седмица вкъщи.

В нашата компания мм и много близка приятелка имат РД на една и съща дата, и стават много весели партита.

Направо съм в потрес от тези истории на Адис и Люба. Това са недопустими неща! И после защо се разболявали децата в детските заведения като ги държат гладни и необлечени! Аз съм много доволна от яслата на Ади, грижат се чудесно за дечицата.

Тути, Елч, какви мацки си имате само  Heart Eyes Моята госпожица единствено държи на прическата си, нали се изживява като Рапунцел с прекрасна дълга коса  hahaha

Елч, понякога и с по-малко на брой дечица стават хубави партита Simple Smile.

Аз се захващам да прибирам коледната украса. Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт