Празниците идат вече,от подаръци затрупано е ЯНУАРСКОТО човече! (45)

• 40 077
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
Да се включа и аз, и Кали нощес беше кисела и доста си порева. Тя отдавна си ходи без проблеми на ясла и не мисля, че е от това.

Вчера дребната беше на фризьор за втори път и беше много добричка, кипреше се пред огледалото и викаше "Аууу, аууу".   

Всеки път като докопа някаква четка/няма значение дали е за грим или за рисуване/ веднага започва да се "гримира".

Аз от понеделник отново съм на работа. Като се замисля, върнах се на 01.07.12г. и за тези шест месеца не ми се събират и три месеца работа/ то не бяха отпуски, болнични, пак отпуски/ , добре, че са ми свестни работодателите.

# 361
Привет мацки,

благодаря за пожеланията от вчера, ама нямах време да влеза и да ви почерпя  Wink знам че е клише- ама верно растат като гъбки тез деца, кога ги родихме, кога станаха на две  Joy

како Рала не влизай във филми, според мен той ще си каже, ако има нещо такова, Ема вчера си каза, че едно момче я охапало и наистина видях следи от зъбки. Така че ако е нещо сериозно мисля, че ще проличи и през деня. Иначе Ема също е много кротка на ясла, но в къщи особено преди заспиването, примерно днес беше в истерия, но аз го отдавам на преумора.

ех, мислех още да пиша, ама хич ме няма, мисля да си пусна филмче и да се излегна с винце на дивана...

# 362
Сега на 4 месеца е 7250, 67 см.

Зая -браво на Мишето. С какво го храниш това дете. Рая на 1 год. беше толкова  Wink Гледаме ние снимките във Фейса и тя вика бебе. Аз и викам това е Мишо и цял ден следва......"бебе Мишо", "айде пак бебе Мишо" и като го запомни,та до вечерта.
КакоРала - дано да не е от това, което си мислиш. Рая и без да ходи на ясла се буди напоследък през нощта с ревове и пищи. Успокой се. Може да е друга причината. Те стават вече по-емоционални и много помнят. А може и да сънуват нещо, знаеш ли. Райчето напоследък я улавям, че бълнува...нейни си работи - разказва за някакво мече и че е кака на бебе. Ние с ММ се пукнахме от смях, та чак я събудихме и пак бяха едни писъци.
Елч - ами подминахме 8-ми, сега остана 11-ти  Wink

# 363
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН на днешните рожденичета - Жана и Вяра на Мила, Мартин на Клео, Симона на гггъбка, Петър на Димара, Даная на бандит30, Калоян на герито29! Heart Eyes

Мили деца, пожелавам ви здраве, много щастливи усмивки, весели и безгриждни детски дни! Порастнете големи, умни и красиви, радвайте всички, които ви обичат!
Мами, честит празник!!! Hug

ЗаяHugмного е сладък Мишко и наистина е твое копие!

Како Рали, Hug надявам се да сте имали спокойна нощ! Как сте?

При нас пък Самуил като гледа мен и най-вече кака си как се гримира, прави косата с преса и т.н. по минимум половин час, той също си прави косата с преса, слага си червило и пяна на косата. Mr. Green

# 364
Исках още вчера да пиша, ама не ме оставиха.  Mr. Green Малкият го подпукаха коликите, свива крачетата, пръцка и прави такива измъчени, жални физиономии, че сърцето да ти се скъса... А как реве...  ooooh! Но така е то... Не е лесно да си бебе! А Зорница му казва "Миш". Така си го кръсти...

Елч, хазартът те влече яко теб, пак почна с прогнозите, този път за Пепинка.  Laughing

Пепинка, а ти послушно си чакаш термина, направо ме разби! Браво!  Hug

Зая, много е сладък малкия заек, направо бонбонче! И как го набухти толкова това дете?!? Гигант!  Mr. Green

Како Рала, и аз да споделя за среднощното реване - при нас в последно време се случва много често. Става посред нощ и реве като заклана, вика мама, тръшка се... Някой път много трудно се усмирява. При нас няма как да е от ясленски стресове, аз го отдавах на промените вкъщи - че аз спя другаде и т.н... Но като гледам колко деца го имат този момент, почвам да си мисля, че е възрастов етап...  newsm78

Много рожденници днес!  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖАНА И ВЯРА, НА ПЕТЪР, НА МАРТИ, НА КАЛОЯН, НА СИМОНА И НА ДАНАЯ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МИЛИ ДЕЦА! ДА СЛУШКАТЕ МАМА И ТАТКО, ДА РАСТЕТЕ ДОБРИ И РАЗУМНИ МЛАДИ ХОРА!

# 365
Привет, мами! Почерпете се за нашето пораснало слънчице Петър.

Честит втори рожден ден и на Жана и Вяра на Мила, Мартин на Клео, Симона на гггъбка, Даная на бандит30, Калоян на герито29! Да носите само радост на своите родители!

Ние тази вечер сме си поканили най-близката рода вкъщи. Не рискувах да го събирам Петър с други деца. Таман се закрепи.

Петър също го имаше този период със събуждането и реването нощем. Напоследък спи спокойно, надявам се да не се повтаря, че е много неприятно.

Зайке, голям сладунчо Мишето.

Буби, дано по-леко изкарате коликите.

# 366
  • sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Жана и Вяра на Мила, Мартин на Клео, Симона на гггъбка, Петър на Димара, Даная на бандит30, Калоян на герито29 , бъдете здрави

# 367
  • София
Честит празник, Мила! Да са живи и здрави близначките, да те радват и обичат много. Бъдете много щастливи цялото ви прекрасно, голямо семейство! newsm67

Димара, честит рожден ден на Петър! Да расте жив и здрав, голям и добър човек!  baloni

Честит рожден ден и на Симона на гггъбка, Даная на бандит30, Калоян на герито29! Да са живи и здрави малките хора и да ви носят много радост и усмивки! bdbaloni

Момичета, аз съм буквално втрещена от разказите ви за яслата. Или просто аз имам голям късмет и с двете деца. Днес като заведох Ива, имаше три деца, които се бяха накачулили върху едната госпожа, а тя ги галеше и разглеждаха една книжка. Няма проблем с яденето - като беше малка й го надробяваха на дребни парченца, а сега я хвалят как яде сама. Изобщо, голям късмет. Да не споменавам, че имат и учебни материали и всяка седмица получаваме картинките по които са работили с описание как се е справила Ивето.

# 368
Момичета, аз съм буквално втрещена от разказите ви за яслата. Или просто аз имам голям късмет и с двете деца. Днес като заведох Ива, имаше три деца, които се бяха накачулили върху едната госпожа, а тя ги галеше и разглеждаха една книжка. Няма проблем с яденето - като беше малка й го надробяваха на дребни парченца, а сега я хвалят как яде сама. Изобщо, голям късмет. Да не споменавам, че имат и учебни материали и всяка седмица получаваме картинките по които са работили с описание как се е справила Ивето.

Ети, това направо звучи като разказ за друга държава. В кое ОДЗ се случва това да правя постъпления да местя Мартин

Аз не знам в нашето какво правят, но сутринта пак имаше много рев. Но аз съм безмилостна и упорита, все си мисля, че ако се огъна и започна през ден да го оставям вкъщи никога няма да свикне.

Честит рожден ден на днешните рожденици

# 369
  • София
Добро утро!

Честито на днешните рожденици!   bouquet

Кака Рала, и аз да потвърдя мнението на другите, че ако неспокойните нощи се дължат на стрес от новите емоции в яслата, не е задължително Марти да получава лошо отношение там. С Ади в яслата се отнасят като с принцеса, от самото начало тя много харесва лелите и си го казва, но и нашите нощи в началото бяха кошмарни. Будеше се, плачеше, бълнуваше. Слава богу, това вече отмина. Но след паузата през декември започна много трудно да тръгва сутрин на ясла. Днес се тръшна на пода и рева до захласване Sad.

Зая, Мишето е прекрасен!

Буби, дано бързо да му минават коликите на Митето!

Пепинка, чакаме вече всеки момент да ни зарадваш с хубави новини!  Hug

# 370
Честито на днешните рожденници!  newsm59  bigdance2

Пепинка, хайде, чакаме да ни зарадваш!  Hug

# 371
  • София
Честито на рождениците! Да са здрави и усмихнати!
Това с буденето с рев през нощта го имаше с каката, когато тръгна на детска - не, че са я тормозили, но явно емоциите и дисциплината и идваха в повече. Сега вече не реве, но след детска е непоносимо истерична.
Боян отново е на АБ, с отит и нон стоп температура. Влачи се така повече от месец, пи Аугментин по Нова година, но явно не му мина:(
РД няма да посмея да е с деца в клуб, че ако лепне нещо друго ще откача.

# 372
Честит рожден ден на родените днес - да растат здрави, щастливи и безгрижни.  Hug   happy bd

bouquet - за мамите им .

Ние сме добре - аз се поуспокоих. Напоследък си мисля ,че се вманиачавам за всичко и нямам обяснение защо го правя.

На Митето бързо да му минат коликите и целувки за Зори.

Етомира, наистина  звучи  нереално - това е едно на 1000 сигурно и вие определено сте големи късметлии.

МРМ има едни капки еуфорбиум - малчо в момента ги пие (той също често прави отит-и) - на нас ни помогнаха -дадоха ни ги да ги пием 1 месец- сутрин и вечер по 15 капки, но не помня дали имаше значение преди или след хранене - оздравявайте бързо.  Hug

Хубав ден и здраве от нас.  Hug

# 373
pepita1973 И Калин само се кипри и вика "Ауу ауууу"  Joy Май сме сбъркали пола...баща му вика кифличка.  Mr. Green

Момичета благодаря ви за топлите думи за Мишето!!  Heart Eyes Heart Eyes само на кърма е, мъ майка като ме хране 3 пъти на ден с месооо кво да очакваш  Mr. Green

Пепинка Много мило ми стана как е реагирала  Райчето  Heart Eyes Heart Eyes Blush Ще е страхотна кака!! Между другото сънувах че си родила днеска хаха, и че идвам с колата с един розов кош за новородено да ви вземам от болницата  Crazy Снощи си прах коша за новородено явно ми се е отразило  Joy

Буби Гуш гуш за коликите, и ние какво чудо бяхме с тях...сега сме чудо със зъбите  Mr. Green

Честит рожден ден на Петър на Димара!! Да ти е жив и здрав баткото!!
На Калоян на герито29! Да ти е жив и здрав!
На Мартин на Клео! Много здраве и щастие на цялото семейство!  Heart Eyes

Честит рожден ден на Жана и Вяра на Мила! Да са ти здрави прекрасните момичета и много да те радват!

Честит рожден ден и на  Симона на гггъбка и Даная на бандит30!!  Heart Eyes Heart Eyes

# 374
Зая, ти сънуваш пророчески! Аз като зараждах и ти беше писала, че си ме сънувала, че съм родила, а никой не знаеше... Така че кой знае Пепинка дали няма да се похвали по-късно...  Mr. Green

А, само да кажа, че успях да се изкъпя, среша, гримирам и лакирам!  Shocked При това никъде няма да ходя, но като се видях в огледалото каква съм баба Яга и реших да взема мерки. Междувременно Зорница се опита да изпили и лакира ноктите на кучето!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт