Празниците идат вече,от подаръци затрупано е ЯНУАРСКОТО човече! (45)

• 40 083
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
Елч Миналата година заради снежната виелица с Калинчо празнувахме самички. Пак си беше яко  Heart Eyes

Клече Ние с мъж ми сме на една дата на 5 септември, правим голямо парти мъ дъ ти кажа понякога следва едно цууупенееее  Mr. Green Понеже само прелиташ между масите и не можа да обърнеш внимание на всеки...

Мишето бие брат си по мерки и теглилки...много е едър и набит+напълно различен вече в лицето от Калин. Sunglasses

Сега на 4 месеца е 7250, 67 см.

# 346
Момичета - невероятни сте  Heart Eyes  Hug  bowuu

Това и ще направя.

Благодаря на всички ви  bowuu  Hug

# 347
Зайке, бравос на Крали Мишо!  Hug

# 348
Хич, не ми остава време да ви чета подробно.

Всичко най-хубаво на рожденниците и техните мами героини.
Болничките бързо да оздравяват.

Аз имах кошмарна нощ- Мартин цяла нощ беше изпаднал в истеричен рев, възможно ли е това да е стрес от яслата Sad Вчера сутринта като го заведохме беше много спокоен, влезе без дори да се обърне за чао, лелите казаха, че е ял и си е играл с децата, вечерта беше привидно спокоен, но като тръгнахме да лягаме започна една истерия без край. Спи 2 часа, реве 1, пак спи 2 часа, пак реве. И не подлежи на успокояване. Аз такова чудо досега не бях преживявала с него.

Чак запознах да си мисля дали не са го били там, но няма как да разбера. Вас пускат ли ви да влизате в яслите, ние го даваме на вратата и край. Даже не знам вътре каква е обстановката. И да са го били няма и да разбера

# 349
Кака Рала Hugне знам със сигурност дали е страс от яслата, но има голяма вероятност и да е. Самуил в първите дни от ходенето на ясла, също през нощта се будеше и плачеше, но не чак цяла нощ. То всеки си е различен. Даже бълнуваше. Според мен тръгването на ясла си е стрес за толкова малки деца, дори и да са привидно спокойни като отиват. Той не плачеше като го оставяше баща му, но и до сега в яслата той е друго дете. Там е един такъв плах, тихичък, физиономията му е направо различна, винаги ни казват че е ял, спал, слушал и т.н. Но....няма как да разберем какво става, а и като не може да говори...хептен.Иначе вкъщи е невероятна хала, а там като го взимаме го виждам понякога как е седнал кротко на диванчето....и си стои!
Нас ни пускат до вътре, преобличаме го пред гардеробчето му и тогава по поема госпожата навътре в стаите. Правиха ни родителска среща, на която ни показаха помещенията.
Много пъти ми се иска ей така, един ден да го наблюдавам отнякъде как му минава деня в яслата...
В София /и на само там сигурно/доколкото знам има ясли и градини с камери.
А пък една колежка вчера ми каза, че в ясла в Пловдив, където е внучето и, тези които плачат ги завеждали в отделна стая - викали и изолатор, да не травмират другите деца...Баси стори ми се ужасно жестоко!

Hug

Сори, че се олях!

# 350
Ох едвам се удържам да не ревна, не съм спала цяла нощ и мисълта, че някой ми тормози детето ме влудява, а още по-гадното е, че няма как да разбера и няма и какво да направя. Освен да ми падне пердето и да стисна някой за гръцмуля

Днес го оставих вкъщи, но много скоро няма да има на кой да го оставя. Изпитвам чувство на вина, че не съм до него. Направо по-безпомощна никога не съм се чувствала 

# 351
Извинявам се, че пак пиша аз, но  се чувствах по същия начин. И затова ми е мъчно и за теб, и за Марти. И сега ми е криво, не ми е минало, защото и аз не искам детето ми да страда. Но не бива да изпитваш чувство за вина. Няма как, трябва и на работа да се ходи. Аз гледам да наваксвам вечер. Макар че съм адски изморена от работа, го гушкам, играем, занимавам се с него.
Една позната вика, че в яслата са като в казарма. Животът не предлага само хубави неща, но лошото е, че от толкова мънички се сблъскват с такива изживявания!...
КакаРала, Hug дано всичко се оправи по-бързо и Марти да свикне. А ти да си добре!

Стига толкова от мен днес, че ставам досадна. Wink

# 352
мацки, не се самонавивайте, може да има друга причина!
дара не е помирисвала ясла, но и тя снощи се буди и плака много (което хич не е типично за нея). аз реших, че може да е заради земетресението вчера или последните зъби.
а и може да е просто признак на промяната в жвота на марти, а не че непременно се случва нещо лошо

# 353
  • sofia
Рали, никой не ти бие детето, ей. Стига си се филмирала.
Децата в яслата са тихи и кротки, не гъкват, има ред. Днес заведох Лия в 10ч, та го видях с очите си.

Хайде май да ходим на Тасос, Рали?
http://www.procent.bg/разгледай/През-м-Май-на-о-в-Тасос-3-4-или-5-нощувки-закуски-вечери-в-хотел-Grand-Beach-само-за-78-лв.html?affiliate_sess_id=9523

# 354
Како ралиАко някой го бие ще ти каже не бой се  Wink Нали Калин го бяха шляпали в частната ясла беше на 1 година и 3 месеца и пак знаеше да се оплаче и да каже "бие бие". Най-вероятно си е от превъзбуда, случвало ни се е даже след като го водя Калин на рожден ден. Вечерта реве и се дере.

Ето Мишко на 4 месеца, поздрав от нас за тези които ми нямат фейсбука.

# 355
Люба, ние вече сме запазили за Порто Карас за края на май. Ако искате да питам мъж ми с коя фирма резервира. / Момичета сори за офф-а/
Но искам да кажа, че там е много добре да се ходи с деца

По-скоро ме изведи на кръчма, че нещо много ми дойде- работа, ясли. Уж не съм лабава ама нещо ми дойде множко накуп
Момичета, благодаря ви за подкрепата. На всички, които ми се обадиха и писаха. Нали ми е за първи път и много драматично ги преживявавам нещата

# 356
  • sofia
Рали пусни ми една оферта на лични.
И аз се извинявам

# 357
  • Пазарджик
Привет и от мен

Днес Нелката заспа в количката,това не се е случвало не знам от кога.Принципно не я ползвам вече,но трябваше да отида на няколко места за кратко време ,та реших да не се тормозя с носене на ръце.Ама така е като не спи нощем както трябва,Рали ,Нелката е така от няколко дена,пищи и се дере на сън,направо в чудо съм се видяла.Плача не е като за болка,по скоро е като тръшкане,та тя все бълнува нещо и все нещо е нейно ooooh! ,а още не е помирисвала ясла.И на мен ми е много болезнена темата ,като се има предвид,че веднъж съм минавала по този път и Таня си ходеше с кеф на ясла и градина.Не се притеснявай с времето ще свикнеш с това,че се разделяш с детето си за известно време и няма да е толкова болезнено.Вярвай ми по лесно е за децата да се адаптират и социализират на тази възраст,от колкото на 5-6-7г.когато тръгват на у-ще  Hug
Емили не ти трябва да го гледаш Сами в градината,все с нещо няма да си съгласна в методите на учителките и само ще се разстройваш Hug
Елч и аз не се гримирам ,кой знае колко често,в ежедневието си ползвам руж и гланц за устни,но Нелката е много напред с материала,попива като гъбка Mr. Green
мама Зайка много сладък малък Мишо  Heart Eyes
Зън викаш Рапунцел,а  Laughing
Фея  Hug

# 358
Здравейте  Hug благодаря ви още веднъж - на всички.  Heart Eyes

Браво на малкия Мишо- мого е сладък пу-пу

Кака Рала - дано не е това  и да премине бързо този етап та да се успокоиш и ти  Hug

Владка   bowuu  Hug - благодаря - точно това ни казаха и на нас.

Скрит текст:
По този повод - няма да ни оперират и се извинявам за всички гущери и змии дето избълвах вчера.
Бубе  Hug  Heart Eyes благодаря за подробната информация.

Люба , дано и при вас се подредят нещата.

Елч започна със залозите  hahaha  Hug, а иначе наистина ще е готино.

Тути  Hug

Голямо  Hug за всички ви. Хубава вечер и здраве от нас.

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 17:29 от фея зловеща графиня

# 359
Люба, директорката при нас е много симпатична, тя разбра за случая, щяла да започне да влиза по-често в яслата на проверки, но Ивайла и тази й г-жа явно няма да се разберат, нещо се гледаха пак лошо сега като я взимах и първото нещо с което ме посрещна беше едно студено "яла е..."  Simple Smile
момичета, там са на различно работно време от дг, от 11ч. до 14ч и двете г-жи са там, както и двете лели, до 16ч. са 3, т.е. там винаги има повече хора и е трудно да се удрят децата, а пък и от толкова хора, дори и някоя да не е свестна, то все другите ще конпенсират, поне това е, което ме успокоява де  Laughing

какорали, дано и марти и ти бързо свикнете с новостите при вас и да се успокоиш  Hug

Елч, голяма скица е Дара, кипра си е тя от малка, много съм се смяла на твоите постове и за фризьора преди време, а и бебешкото спа още го помня  Joy

мамо зайче, мишко май на теб си прилича, голям сладур е  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт