Празниците идат вече,от подаръци затрупано е ЯНУАРСКОТО човече! (45)

• 40 063
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
  • sofia
Ч. Р. Д. , големи деца!
Весел празник на всички!
Бубе, да разправяш как сте изкарали.

Ние бяхме на кънки с Ирен и умрели от глад минахме през турската сладкарница, значи не мога да мръдна. Мнооого преядох.

# 451
мелона, винаги сменям памперса и се преобличаме на повивалника. много ми е удобно и използвам, че дара му се кефи. е, вече й висят краката, затова като я сложа да легне веднага си ги свива в коленцата Simple Smile

зън, то като допре ножа до кокала човек става по-организиран Simple Smile

честито на днешните рожденици! да растат здрави, умни и щастливи!
специално честито на влади на бубето, която е абсолютният ни пионер в темата, във всяко едно отношение. все така да е първа във всичко!

люба, като те знам какъв си глист твоето преяла е доста преувеличено, сигурна съм Simple Smile))))

нашето парти мина. дара много се забавлява, голяма игра - голям кеф! че и подаръци, направо супер! Simple Smile ще кача снимки във фейсбук. тук показвам само тортата, че нали така съм си свикнала Simple Smile

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1928/595127474185221314313580 … YTQ0kHRajW6Gj.JPG

# 452
Честит Рожден Ден на Калина, Влади, Калоян, Коцето! Hug

Желая им здраве,весело детство,много късмет!

Честит празник, мамита!

Честит Имен Ден на красивата Таня!

# 453
Честит рожден ден на Влади,Кали,Ка и Коцето!Мили дечица,нека животът ви дари със здраве,късмет и радости безчет!Мами,бъдете горди с прекрасните си дечица! Hug
Елч,пак разби с торта.....

# 454
  • София
чакайте, чакайте малко.... правилно ли разбирам, че тази торта е дело на Елч  Shocked

# 455
  • Пазарджик
Ау Елч тортата ти е един малък разкош   bouquet

# 456
  • sofia
Елч, уникална си. Имаш занаят в ръцете, гладни няма да легнете  Simple Smile

# 457
  • София
Честито на празнуващите от вчера и днес! Много усмивки и весели игри им пожелавам!
Елч, тортата е жестока!

# 458
еее, мерси, мацки!
за да сме точни мое дело е пълнежът, барабар с блатовете (цели 9, защото реално са 3 торти), а визията е основно дело на мм, аз го играех само калфа Simple Smile)))
но, да, бимбим, тортата е изцяло домашна Simple Smile
има някои недостатъци, но като за начинаещи толкова Simple Smile

# 459
  • Пловдив
Честит празник на порасналите дечица - бъдете здрави и усмихнати Hug Hug Hug

Скрит текст:
Виолета пак е болна, на коледа беше с антибиотик, днес пак с нов. И ги оставих при баба йм, щото имам работа. Много ми е смотано. Аман....
Вчера пътувахме до София за да и правят фотосесия днес, а тя през нощта вдигна температура, реве, муси се и само дето си губихме времето да ходим до там.

# 460
Честит Рожден Ден, мили дечица.
Влади - бъди все така жизнена и палава и весела и щура.
Калоян - много здраве и щури игри.
Калина - все така нежна и чаровна.
Много здраве и щастие за мамите и татковците.

След купона - не знам дали от притеснение, че всички бяха пили (или от преяждане) имах доста силни контракции. Станах в 3 часа, къпах се, взех си чантичката и тъкмо се чудех дали да строявам мъжо или да звъня на 911 и реших , че за 2 часа нищо не може да стане и си легнах и заспах. Сега закусих с пържолки и се чувствам много добре.  Wink

Елч - браво за тортата и на двама ви. Срашна е. Не можем да се мерим с вас. Ама ние сме се наговорили за визията. И нашата торта Мини и Рая с две опашки  Embarassed Чак до края на вечерта стоя с прическа.

# 461
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛЪНЧЕВИТЕ ДЕЧИЦА КАЛИ, ВЛАДИ И КА(ЛОЯН)!

СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ НА ТАНИЧКА!
С пожелание да изживее най-красивите си мечти!

Елч, страхотна торта! Поздравления и за двамата майстори!

# 462
ЧРД на
Владимира на Бубето
Калина на мама pepita1973
Карина на мама kakadaka
КАлоян на мама Kalifornia
Константин нина тина

ДА са здрави, весели игриви и все така щастливи!

Точно щях да питам дали Пепинка и Елч сте се наговорили за визията на тортите:) Много са хубави и двете!

# 463
пепинка, и аз видях, че имаме еднаква идея за тортата. и тъкмо се смеехме с мм, който ме питаше дали сме обменяли опит и забелязахме, че и мацките са с еднакъв стайлинг. това е защото те мисля сигурно. до другия край на света стига силата на мисълта ей! Simple Smile
и не че нещо, ама няма ли да раждаш все пак? Simple Smile))

# 464
Уффф много съм назад!

Пепинка ей назландисвах се да си родила ама не  Laughing
Честит рожден ден мили дечица!
Владимира на Бубето
Калина на мама pepita1973
Карина на мама kakadaka
КАлоян на мама Kalifornia
Константин нина тина

Днес правихме домашна фотосесия с другите мами от другата отчетна.

Ето го Мишко на 4 месеца, голям мъж хаха:

Общи условия

Активация на акаунт