Празниците идат вече,от подаръци затрупано е ЯНУАРСКОТО човече! (45)

• 40 050
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • Пазарджик
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИ,НАТИ И КАЛИНА,МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ ИМ ЖЕЛАЯ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  МАМИТАТА Hug

Тази нощ Нелката пак не спа хубаво,първо едвам я приспах в 1ч.после си премрънкваше често и спа до 10.30ч.Бях решила да не я слагам на обяд да спи ,за да може тази вечер да я сложа към 21ч.,но преди малко ми заспа в ръцете, така е като си правя сметка без кръчмар  ooooh!

# 526
Буби, ние в момента сме на тази и съм много доволна, измива добре, без флуор и най-важното става за гълтане  Grinning

# 527
  • Пазарджик
забравих Embarassed

Ние пием "Жива вода" на Хисар-трапезна с розов етикет
паста за зъби ползваме на Nenedent
Бубе има един меден вазелин ,ползвам го от дете,сега го можа и на двете.Ох излиза ми като реклама и не мога да ти го покажа ooooh! Абе в едни бели кутийки е ,струва около 2 лв.

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 21:28 от tuty1

# 528
Елч, на Ивайла разбираемите неща са същите, като добавим и мяу, бау, и разбира се, не-няма и дай   Simple Smile но това, което ме успокоява е, че всичко останало е в рамките на нормалното, любознателност, определени реакции съответстващи на даден стимул, емоционалност, въобще като психично развитие, си мисля, че се развива абсолютно нормално. и аз отправям молба към теб, ако може да пишеш, какво е споделила психоложката. а и все си мисля, че така както не говори малката калпазанка сега, някой ден ще упражнява професия, която изисква наистина добри ораторски способности, дара имам предвид  Hug

буби, аз също ползвам билка, ползвала съм и вадемекум и аквафреш.
буби, кога се роди митаче, кога започнаха тези колики, не е ли рано или се забравя, дано бързо преминат  Hug а за спокойствието, ивайла е в период в който иска да прави всичко сама, а на мен ми се иска да имам по-голямо търпение, ама нещо не ми се получава  Simple Smile

какче, как масло с лъжица  ooooh!

# 529
  • sofia
Елч и аз смятам , че ще се успокоиш след консултацията, да разкажеш.

Тути и Лия спа до 10 днес, но легна в 22ч.

# 530
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на днешните рожденици!!!

За конюктивита: бяха ни предписали Фуситалмик,капки за очи, суспензия. Но те са само с рецепта. И нищо че се водят капки, е по-скоро гелче.

Пастата която ползваме в момента е:

В тази връзка, Емили, дай адрес и ти пращам веднага.

# 531
Паста за детето ползвам Ненедент.  
На Калоян понякога му се цепи долната устна, но я мажа с Нивеа кремче за устни (такова каквото и аз ползвам).

За маслото - само веднъж е ял. Бяхме в магазина и се забавихме за обяда и зверчето беше много гладно и заръфа маслото барабар с опаковката  Mr. Green

# 532
тути, и дара днес направи тази схема. бях решила да не я слагам да спи, за да легне навреме и в 4 ч. заспа седнала. седи, спи и се клатушка ту наляво, ту на дясно Simple Smile))))

бенджи, ти ме уби! краси е толкова фина мацка!

адис, като цяло и аз не мисля, че дара има проблем, защото въпреки неговоренето комуникацията никак не й куца и доста съм се поуспокоила, но в крайна сметка щом лекарят ни настоява (а той ни караше да ходим на психолог още на 1,9 г.) ще се съобразя. нали знаеш, че му имам доверие.
а теб какво те тормози с правенето на всияко сама. ние вече го минахме това, сега се е залепила за мен и с извинение и на тоалетната като седя тя е в мен. дори понякога ме разхожда за ръка из къщи, просто за д съм й до дупето Simple Smile

# 533
Аз все се каня да питам децата които ходят на ясла, не ги ли теглят там. Нас ни теглиха преди време и очаквам следващитите мерки  Grinning

# 534
  • Пазарджик
ей голям автогол си вкарах днес с това преспиване.Нелката дремна точно 30мин.плака 1ч. и сега е супер свежарка ooooh!

Пепита и аз имам спомен ,че като Таня тръгна на ясла лл ми даде картона и и повече не съм я водила на консултация.Там си ги мериха

# 535
Пепита, Hug благодаря ти за предложението, разбрахме се с Люба  Hug вече, утре ще ми прати.
Много мило, че ми предлагате такава помощ!!!

Сами не са го теглили в яслата. Явно навсякъде е различно.

Тази вечер беше доста кисел след яслата. Бръкнах му в устата, но няма още последните кътници. Все си мисля обаче, че и те го дразнят, все пак им е време да пробиват.

Масло - понякога докато чака да му намажа филия, чопли с пръсти и яде. Mr. Green

Да оздравяват болните деца! Praynig

Пепинка дали не роди? Heart Eyes

Хайде спокойна нощ на всички! Да спят децата и да си починат мамите! Heart Eyes

# 536
Здравейте! честит празник на днешните рожденици! Много здраве и усмивки
За водата - и ние сме на розов Девин
ползваме паста на Ненидент или Елгидиум/ вече почна и да плюе/ Ама с хиляди уговорки е тава миене. като и дам четката си четка езика и прави Бъъъъъъъъъъъъмммммммммммммм Joy
И ние ядем масло. Амо с детските ножчета от комплекта. Ако го намери на плота или на масата и се крие под масата и с пръст или с ножчето. Embarassed
ние ходим на ясла от август но незнам да са я мерили там. Ония ден като ходихме на контролен и направиха и консултацията. Вики е 94см и 14,5кг. Вообщеееееее великанче Embarassed

# 537
  • Варна
ЧРД на днешните рожденичета Калина,Диана и Натанел!Весело детство и много успехи в далечното бъдеще Grinning
Ние ще пропуснем рождения ден на Викчето или по-точно,ще си го празнуваме в къщи четиримата.Преско е с Варицела от 2-3 дена,съответно до 20-ти още ще е заразен,а и Викчо ще цъфне до тогава(или малко по-късно).Поне Преско я кара доста леко за сега,не е вдигал температура,пъпките не го сърбят много злокобно сякаш.
За пореден път се убеждавам,че имам много "мръсна уста"..утрепах се да мрънкам,че Коледни празници+РД Вики+моя РД+РД Преси ми идват много нанагорно.Резултатът е на лице,винаги става така когато мн ми знае устата!
Иначе по темите:
Вода пие/м Розова Девин и напоследък чешмянка.
Зъби мием по схемата-той си играе,после аз мия GrinningПастата в момента е на dm.Най-приятна сякаш беше Лакалута-а,имаше вкус на едновремешната Снежанка(така ли се казваше Rolling Eyes).
Още сме с памперс,пишка и по-малко ака на гърне,но рядко казва(на време).
И той говори изключително бебешки.Около 10-20 "думи",но за това пък може да казва първото си изречение-"Уаоо,акооо!"("Уау,яко") Mr. GreenНе се притеснявам,всички са/сме различни.И аз не съм от най-приказливите.
Ставаме късно(10-11)-заспиваме  късно.
Спирам се,че мн дълго стана.
П.П.Пепинка сигурно вече е родила Heart Eyes
Весел празник на утрешните рожденици и много подаръци happy bd

# 538
Бубе, забравих за устните на Красито , че и те се пукат съм ползвала бебешкия балсам на СебаМед и на Клоран. И от двете съм доволна!

# 539
Честит рожден ден мили деца!Бъдете здрави и щастливи! Heart Eyes
Елч, идете щом настоява доки(за ваше и негово спокойствие)пък после ще споделиш как е минал прегледа. Hug
Вода пием предимно чешмяна.Аз нашата си я харесвам.Бистра е ......твърда като повечто води в БГ,кристална и студена и много напива Grinning...Изворна давам по-рядко.
Паста за зъби- Ненедент,а от скоро и Бочко-бебешка са пуснали, която също като Ненедент става и за хомеопатично лечение. Peace
Пепи Веледа дали е съвместна с хомеопатично лечение? В смисъл дали е без флуорид, ментол и захар? newsm78
Пепинка днес не се е отчела Wink Thinking Whistling
За протокола и моето второ дете беше за 12.01 но реши да дойде на 16. 01 Laughing Затова залагам за 16-ти Grinning
Аз пък така съм се схванала днес, че чак главата ми се е килнала на една страна Crazy Нещо съм се отвила нощеска и проблема назрява от плешката, та чак към врата...Вървя като застреляна. Crazy
Абе мацки не се ли одрискват малчовците от толкова много масло?  Laughing
Ай лека ви нощ Mr. Green[color]

Общи условия

Активация на акаунт