Празниците идат вече,от подаръци затрупано е ЯНУАРСКОТО човече! (45)

• 40 055
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Дейзи Hug, в нашето В и К работното време е от 7 до 16 ч. Трудно се наспивам, още повече че дори в събота и неделя Сами си е ранобудниче и не се събужда по-късно от 6 часа...Но съм свикнала, няма как.

Буби, Hug за Зори! Сами така се украси точно един ден преди РД с една огромна цицина на челото, която вече е почти жълта....минавайки през синьо и зелено...

Ейприл, Hug да, племенницата ти е в същата ясла. Когато и да си дойдете, непременно ще се видим, да е живот и здраве!

Елч, супер мерки на Дара.  Heart Eyes
Сами не сме го водили на консултация от много отдавна. Сега ще трябва един ден обаче да не ходи на ясла, за да го заведем най-накрая, че изобщо не знам накъде е с мерките. Той обаче е много слабичък, като малък какъв дундьо беше... Simple Smile

Като работя във ВиК и знам, че не се добавя флуор към водата. Не давам, че какви гадости съм чела...Мием зъбите вечер, но основно май се дъвче четката. Не слагам паста, защото тук такава без отмиване НЯМА. Shocked

Хайде да не прекалявам! Пепинка как ли е? Hug

# 511
Елч, имаш ли представа вече къде точно ще я водиш? Дара все така ли е, нищо ли ново не включва като думички? Ивайла започна да говори доста неща но за сега много от тях неразбираеми  Simple Smile

# 512
  • sofia
Емили, изпрати ми на лични адрес, ще ти пратя паста.

Зори как е днес?

Мелона, да ти е жива Ди, много усмихната!

Честит празник на Калина и Натанел  newsm59 newsm59

# 513
Честит празник на всички с поводи!
Вода-изворна и трапезна,рядко чешмяна.
Зъби-сама,търка ,обаче само долните,не плюе.
От днес  е на инжекции-Цефтриаксон.Водих я на частно и изляза бронхит,а педи все твърди че е само възпалено гърло  #2gunfire

# 514
Люба, Hug огромно благодаря! Ще ти пиша на лични!

Елч, Hug моля те, пиши ми когато отидете на психолог и ако ходите и на логопед. Сами е в същото положение. Все се успокоявам, че и Марина проговори към 3-годишна, но ще ми е интересно да чуя професионално мнение. Тук няма къде да го заведем.

# 515
ще ходим и на психолог за проговарянето. той щял да реши дали да идем и на логопед или не Sad
Мислех да се удържа, че Снежана крещи от леглото "Мамо, нанкааааааааай!", ама няма да мога.
Елч, колко пъти си приказвахме да се психираш? Naughty
А и логопедите работят с деца над 4г.
Имам приятелка, логопед по образование, майка й също е логопед, но действащ - от тях знам. Дъщеричката й не казваше "Р" изобщо и тя много страдаше, но майка й не позволи да се работи с детето  до 4г. възраст, след което й постави "р"-то за месец-два.

По-полекичка!
Еми, сега виждам, че и ти си писала... Дръж се! То може в Троян въздухът да е по друг JoyИ мъжът ми е проговорил около 3-тата година, направо с изречение. А сега трудно му взимам думата.  hahaha (Нали ти викам, Троян е друга губерния Wink)

После ще се смеете на притесненията си! Майката обикновено усеща тези неща - не бойте се.
Нашият батко пък почти нямаше косичка и едвааам растеше - на две и половина имаше по-малко коса, отколкото сестра му на годинка. А тя е от бебетата с малко коса Joy
Толкова притеснения брах, питах, мислих... Сега ми се смешно... Косата му е гъста и расте бързо, ама тогава... ooooh!

# 516
Здравейте мами. Нямаше ни за 2 дена и не съм чела. Честито на патерици на рожденниците, които сме пропуснали да поздравим- здраве и щастливо детство им пожелаваме  Hugbouquet -за мамите, и един ден всички да се гордеем с тях. После ще си наваксам с четенето, а сега да почерпим- днес Нати навършва 2 год.

Честито и на другите днешни рожденници- да растат здрави , щастливо и безгрижно детство   bigdance2   bouquet Много хубав ден и здраве  Hug

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 14:57 от фея зловеща графиня

# 517
И ние мием зъбите - аз ги измивам, след това той си дъвче четката миейки ги сам и като я взема е рев до небесата. За конюктивит и той имаше и сме капали тобрекс с добър ефект. И нашия рожденник е с цицина точно в средата на челото - не даде нищо да му сложа.

На нашата принцеса вчера и падна ПЪРВОТО зъбче и новото вече е пробило отдолу-  сигурно то го е избутало - Благодаря на всички ви за хубавите пожелания.  Hug Вода- от ЛЛ знам и давах преварена от чешмата (като се роди), сега изворна или трапезна , или от чешмата.

Момичета ние преди заспивахме към 13ч а сега към 15ч че и след това по някога. 2-3 пъти пропуснахме следобедния сън  Confused , а вечер и двамата преди 22.30ч не мога да ги сложа да спят. Тя каката и като бебе ми спеше по 40 мин и вечер лягаше късно. От много малка , не помня с точност - престана да спи след обяд.

Болничките да оздравяват бързо  Hug  Praynig

- ето я нашата торта- каката ни избира картинките за р.дни на всички- за сега  (за моя картинката беше на спондж боб, на татко и- от кръстници вълшебници ...  и така) Laughing

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 17:26 от фея зловеща графиня

# 518
  • София
Честит рожден ден на моята сладка адашка Ди! Желая й много здраве, късмет и щастливо детство!
Честит рожден ден и на Калина и Натанел! Деца, бъдете здрави, весели и умерено палави!
Вода давам единствено чешмяна, в редки случаи от кана Брита. За флоура съм чувала само лоши неща и не смятам да давам.
Зъбите ги мия първо аз, после му давам четката да си я гризе:)
Да ви питам има ли друго дете, което да яде с лъжица масло, защото Виктор го убожава, не мога да му го взема...
Бързо да оздравяват болничките хлапета! Hug

# 519
  • sofia
Какче, фъстъчено масло го пробвай.
Аз не съм чувала да ти кажа.

# 520
  • ул. "Мечтание"
Да ви питам има ли друго дете, което да яде с лъжица масло, защото Виктор го убожава, не мога да му го взема...

Искрен е фен!  Mr. Green

Честито на всички рожденници!  Hug  bouquet Да са живи, здрави, игриви и щастливи!  Hug

Ох, още малко и ще дойде и нашия ред... Аз още нищо не съм измъдрила за празненството...  Confused

# 521
Дейзи, не го водих на очен лекар, ами при неонатоложката, при която си ги водя на частно и двамата. Но тя е много печена и имам 100% доверие, особено за такива дребни човеци като моя. Мисля, че знае какво може да им се слага.

Люба, благодаря, че питаш - добре е маймуната, нищо й няма. Намазах с олио още снощи и сега като гледам даже не е посиняла, има само една лека чертичка.  Grinning За сметка на това днес е решила да изпробва границите на волското ми търпение до край...  Mr. Green

Бонболина, жал ми става за Кали.  Sad Много боледува милата... Дано се оправи по-скоро.  Praynig

И Зорница сама си мие зъбите, но и тя по-скоро дъвче четката и от време на време дава да бръкнем и ние с баща й... Не отмива пастата, аз за това купувам хомеопатичната на Билка. В този ред на мисли вие какви пасти за зъби им взимате?

# 522
аз и ти, не съм се психирала. педиатърът ни насочи към психолог и той щял да даде мнение дали да се направи консултация с логопед или не. нашият педиатър има малка поликлиника и в нея в определени дни идват всякакви специалисти, които консултират само неговите пациенти. специално психоложката каза, че е добра и ни даде направо телефона.

адис, дара казва само мама, тата, баба, виж, папа, коко, да, айде и падна. нищо друго!
педиатърът ни каза, че ако беше момче щеше да каже, че е ок, но за момиче трябвало да говори много повече и вече иска да се направи консултация със специалист.

# 523
Здравейте и от мен Hug

Честит Рожден Ден на малка,сладка Ди!!! Мелона - да ти е жива и здрава синеоката чаровница!

Честит 2-ри Рожден Ден на Нати и Калина! Да са здрави и щастливи деца!

За мамите:

Елч - направо ме стресира с последния пост Tired И на мен ще ми е интересно да споделиш какво е казала психоложката, че ако трябва и аз да взимам мерки Tired Буба казва няколко думички, и досега все се успокоявах с това,че е малка още и че дядо й /който всъщност сега е по цял ден с нея/  е проговорил чак на 3 / Embarassed/ То надеждата умира последна, нали знаеш Blush
А за бухтичката - ма то,верно Дара е бухта - мойта Буба е 10,5 кг Whistling

# 524
  • В две тъмни очички
Елч, според мен е добре да идете да говорите със специалист, но не защото си мисля, че Дара има проблем, а защото малко или много ти ще се успокоиш. Каквото и да ви кажат - поне ще знаеш , че е професионално мнение.

Вода давам само Изворна на Девин, ама ще търся и друга с розов етикет сега. Не взимам друга, щото винаги купувам голяма туба - 7-11л . А други с розов етикет големи не знам дали има.

Буби и аз по едно време взимах на Билка, ама да ти кажа забелязах, че Колгейт измива най-добре зъбките. Тогава са най-бели. Тя е без съдържание на флуор. Бях взимала и на Вадемекум, ама тя е с флуор и за това не купувам вече от нея. На четката слагам много малко и за това не се притеснявам, че я гълта.

Фея, Мелона, Тонче, да са ви живи и здрави децата и много , много палави. Нека имат невероятно щастливо детство!

Аз исках да ви питам цепят ли се устичките на децата ви. На Влади е ужасно нацепена долната устна и направо като кратери стават. Мазах я с гланц на Нивея, после на Леокрема и с Лансинох я мазах, ама не минава.... Имате ли идея с какво може да я мажа?

И още нещо - някой знае ли графика на др. Ангелова - дерматоложката. Цял ден се опитвам да се свържа с 29-то ДКЦ, ама не ми вдига никой, а на Ангелова телефона е изключен. Трябва да заведа малката, че лицето й се влошава , а сега изби и някаква екзема на свивките под дупето.... аман вече от нейната кожа.... Confused дано по-скоро ги израсте тези гадости

Общи условия

Активация на акаунт