, в нашето В и К работното време е от 7 до 16 ч. Трудно се наспивам, още повече че дори в събота и неделя Сами си е ранобудниче и не се събужда по-късно от 6 часа...Но съм свикнала, няма как. Буби,
за Зори! Сами така се украси точно един ден преди РД с една огромна цицина на челото, която вече е почти жълта....минавайки през синьо и зелено...Ейприл,
да, племенницата ти е в същата ясла. Когато и да си дойдете, непременно ще се видим, да е живот и здраве!Елч, супер мерки на Дара.

Сами не сме го водили на консултация от много отдавна. Сега ще трябва един ден обаче да не ходи на ясла, за да го заведем най-накрая, че изобщо не знам накъде е с мерките. Той обаче е много слабичък, като малък какъв дундьо беше...

Като работя във ВиК и знам, че не се добавя флуор към водата. Не давам, че какви гадости съм чела...Мием зъбите вечер, но основно май се дъвче четката. Не слагам паста, защото тук такава без отмиване НЯМА.
Хайде да не прекалявам! Пепинка как ли е?

И мъжът ми е проговорил около 3-тата година, направо с изречение. А сега трудно му взимам думата.
(Нали ти викам, Троян е друга губерния
)
-за мамите, и един ден всички да се гордеем с тях. После ще си наваксам с четенето, а сега да почерпим- днес Нати навършва 2 год.

За сметка на това днес е решила да изпробва границите на волското ми търпение до край...
И на мен ще ми е интересно да споделиш какво е казала психоложката, че ако трябва и аз да взимам мерки