Празниците идат вече,от подаръци затрупано е ЯНУАРСКОТО човече! (45)

• 40 057
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
ех, като видях колко сте писали и викам "айдеее, пепинка е родила!" ама пак не! пепинка, изчака ни се чакането Simple Smile)))

бубе, разчетох се днес и изглежда розовият девин е ок. иди разбера. ние утре сме на консултация та ще забия въпрос и там Simple Smile

иначе и при нас положението  с четката е като при влади - хваща я, търка (ама повече дъвче) и после с борба мия и аз.

# 496
  • sofia
Аз мисля, че всака трапезна вода е ок, защото е с мнооого малко натрий и ниска минерализация, съответно не натоварва организма на детето.
Лия от 1-вия си ден пие розовата вода на Фантастико - 0.36ст за 1.5л, ние също нея пием.
Водата от чешмата мирише УЖАСНО и дори, когато се къпя смърди.

# 497
Зъбите се мият редовно, Кали много обича да мием "дзъби". Все още не може да изплаква устата, затова ползваме паста без отмиване.

# 498
честит рожден ден на Зори, Тия, Марти, Гергана и Мила! Желая здраве, щастливи мигове и много късмет за малките сладури и за вас мами.
Страхотни тортички.
Елч страшна е тортата. Аз се отказах от собствена поради липса на много време а и трябваше онделно да поръчвам фондан че в наше село няма. Поръчахме торти вече. вики няма търпение да духа свещите. Ама ще почака до 17 Joy
Аз така си споням голямото очакване да се роди.......... С термин трети януари та чак на 17. Сега една приятелка е по същи начин Wink
Дано с Пепинка всичко е наред и мине много бързо и лесно раждането.
Адис нямахме обрив. Давам и аз тонзилотрен 3*1. Лягам че утре ставането в 6 е много близо.

# 499
Честит рожден ден на Марти,Зори и Тия!Мили дечица,бъдете здрави,умерено палави,вечно с грейнали очички,окъпани в щастие!
Вкъщи всички пием Девин-розцов етикет.Зъби се мият редовно,много се кефи.
Емили,Троян е друга бира WinkСами в коя ясла ходи? Hug

# 500
Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания за моя малък голям мъж. Който между другото е болен и за първи път от 2 години с конюктивит. Утре ще ходим по доктори, защото досега не е имал и въобще не знам какво се прави в такива случаи, а едното му око е трагично.

Любе, аз не съм придирчива към пола, но нещо колкото повече време минава от първото толкова по-далечна ми става идеята за второ Laughing Но живот и здраве ще трябва да се понапъна, че часовника цъка ли цъка и времето лети безвъзвратно

В този ред на мисли вчера гледах " Спасителен отряд" и там една мисъл толкова ме впечатли, че ще я поста и тук/ след като вече я постнах във ФБ/, точно това искам да кажа след години за живота си.

"".............if my muscles ache, its because Ive used
em. Its hard for me to walk up them steps now, its cuz I walked
up em every night to lay next to a man who loved me. I got a few
wrinkles here and there, but Ive layed under thousands of skies
with sunny days. I look and feel this way, well cuz I drank and I
smoked. I lived and I loved, danced, sang, sweat and screwed my way thorough a pretty damn good life if you ask me. Getting old aint bad. Getting old, thats earned."

Честит рожден ден на всички наши астрални близначета. ПОжелавам им прекрасно детство, изпълнено с много смях, усмивки и много много подаръци
Целувам ви

да се изкажа и за водата: пием предимно минерална розов девин, но ползваме и кана Брита постоянно. Дори водата за готвене я минавам през Бритата и после преварям през ел. каната. Но не мисля, че софийската вода е толкова лоша, елате да видите във Враца и във Варна водата каква е- абсолютно бяла и варовикова

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 22:51 от KakaRala

# 501
Како Рала, моят бебешок направи конюктивит, даже още слагам капки. В началото педи ни изписа едни капки по тел, но като отидохме при нея настоя да пуснем една МБ, за да се знае точно каква бактерия и съответно да му направят антибиограма, за да не би да е резистентна към антибиотика на предписаните капки. Е така и се оказа и се наложи да сменим капките. Така че поискай да пуснете един секрет за всеки случай. Не се притеснявай, минава. Може да промиеш сега с физиологичен р-р или отвара от лайка.

# 502

ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН на Калина на Тонита Hug, Диана на Мелона Hug и Натанел на Фея  Hug!
Пожелавам здраве, щастливо детство и весели усмивки на порасналите деца!

Честит празник, мили мами! Heart Eyes

ЕйприлHug Сами ходи в яслата на поделението. Като цяло сме доволни от яслата, и особено от групата. Самата ясла е много подновена, направиха  площадка според всички нови изисквания. Едната госпожа е малко по-особена според нас, но то никъде няма идеално.
Кога ще ви видя в Троян, много ми е домъчняло за вас!

Хайде, че моят работен ден след малко започва! Приятен и усмихнат да е денят на всички!  bouquet

# 503
Добро утро, мами!

Да са живи и здрави, днешните рожденици! Много радост и усмивки им желая!  bouquet
Честит празник и на вас мами, много поводи за гордост да ви носят дечицата!   bouquet

Елч, мислех си вчера да пиша, но реших първо да погледна етикета, че не бях сигурна, това че е с най-голямо съдържание на флуор девин-а е така, но се отнася за минералната им вода, тази със синия етикет  Peace

# 504
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЧЕТА - ДИАНА, КАЛИНА И НАТАНЕЛ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДЕЦА! ДА ПОРАСНЕТЕ ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО, И ДА НОСИТЕ РАДОСТ И ГОРДОСТ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ!  newsm59 baloni baloni

ЗА МАМИТЕ:

Ама много ми е заспало днес. Ще пия едно кафе, дано прогледна.  newsm46

И аз давам на Зори розовия девин.

# 505
  • София
Честит рожден ден на синеоката Диана! Мелона, да е жива и здрава и все така прекрасна! Tada

Честит празник на Калина и Натанел! Да са живи и здрави, усмихнати и щастливи! newsm59

За зъбите - ние ходим в ЕО Дент. Много съм доволна. На Ивка също няма нарушаване на зъбния емайл, но мажем здраво, за да не стане по-зле. Зъби мием редовно и тя свикна. Нямам проблем.

Вода пие всякаква - трапезна, минерална, преварена, от чешмата.

# 506
Честит рожден ден на Диана! Мелона, весел празник   bouquet

Спомням си (преди повече от 10 години) Кока Кола бяха правили разни замервания на Девин. Май имаха мераци да ги купуват (това беше преди да пуснат тяхната водя Банкя). И бяха установили, че е супер силно минерализирана и задължително трябва да има предупреждение да не се дава на деца. Но тогава още нямаше розови води. Май след този случай се замислиха.

Емили, всеки път ти гледам постовете и се чудя в колко часа почваш работа. Имаш ли време да се наспиваш?  Hug

Бебо, чудно как са те изчакали толкова време. Моят термин беше на 16ти и докторката беше казала на 24ти да ходя с чантичката да раждам. Хубаво че бебокът избърза, но тези дни около и след термина така се влачеха. Спомям си една нощ седях във фотьойла, защото легнала не можех да дишам и влиза един познат в чата и ме пита "Айде нема ли да раждаш, какво си се стиснала". Еййй така подивях...

С Дария имаме уговорка: първо аз мия зъбите, после я оставям да дъвче, смуче четката и т.н колкото иска. Засега разрешава. Но нарочно гълта водата. Ако е без паста, пийва, плакне устата и плюе. Ако е с паста, задължително я гълта. Онзи ден и викам "Защо бе, мамо, защо не я изплю" и тя ми отговаря "Защото съм глупава"  Shocked

Буби, и преди исках да те питам, но забравих. Вие ходихте ли на очен лекар? Преди време педи ми беше изписала Тобрадекс за оченцето. После очният ми се накара все едно аз съм си го измислила. Каза, че на деца до 2 години не се капват капки и ми изписа нещо средно между капки и гел. Беше плътно, но не се мажеше, а се капеше

# 507
еее, откога не съм се отчитала Simple Smile
84 см. и 11,600 кг. е малката бухтичка. докторът каза, че е в средата за възрастта, което ме успокои, не знам защо бях решила, че е дребновата Simple Smile

иначе питах за водата и нашият лекар каза, че каквато и минерална вода да даваме, всичките били радиоактивни (в разрешени граници де) и задължително трябвало да се сменят, нищо че са розови.

сдобихме се и със студова алергия, та сега ще се мажем и ще диетираме, добре че дара яде малко неща, та няма да е голям проблем диетата.

ще ходим и на психолог за проговарянето. той щял да реши дали да идем и на логопед или не Sad

# 508
Честит рожден ден на Ди и Калина!Цял кош здраве и усмивки!
Емили,не че ги знам яслите в града,ама да си питам Simple SmileТя и племенницата май ходи в същата ясле,но не съм много сигурна.Аз знам тази на Буковец само,но нямам конкретни впечатления.Важното е Сами да ходи с ищах .И аз много искам да ви видя,засега не плануваме пътуване,но когато дойдем непременно ще се обадя да се видим.Мноооооого,мноооого целувки от нас!
Лека седмица на всички и....ведро настроение!

# 509
Честит рожден ден на патерици на вчерашните рожденичета.
ЧЕстит рожден ден и на всички днешни.
Да растат здрави, весели, засмени с много искри на щастие в очите!

Вода- то и от град до град си има разлика в чешмяната. Тук във Варна е много твърда и с варовик, а май в София е по-мека. Иначе аз ли се бъркам ама съм останала с впечатлението, че все още сме от малкото страни в които не се добавя допълнително  флуор в чешмяната питейна вода? Може и да греша?  newsm78
Иначе на Красито и давам всякаква изворна, предимно розов Девин и не давам допълнително флуор. Зъбите къде дъвче четката , къде търка, зависи от настроението и. От около месец освен вечер ги мием и сутрин.

Повивалник и ние не ползваме отдавна.
Елч, супер са и мерките на Дара и ние сме кажи речи толкова, само с 1 см по-високи и същите кила.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт