Празниците идат вече,от подаръци затрупано е ЯНУАРСКОТО човече! (45)

• 40 057
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Честит рожден ден на вчерашните пораснали рожденици! Да са живи и здрави и много щастливи!   bouquet
Честит имен ден и на Таня, на патеричка!   bouquet

Честито и на Зори, Тия, Марти, Мила и Гергана! Мили мами, да са ви живи и здрави, много щастие и късмет им желая!   bouquet

Понеже заговорихте за зъби, дават ли ви да ги миете, малките калпазани? Ивайла не ми дава въобще, а на долните зъби има като натрупана плака и ми е много трудно да я махна.
вода давам Девин изворна, но много пъти, ако е свършила и нямам, наливам от чешмата, без да преварявам.

Елч, това се казва професионализъм! поздравления и за майстора и за калфата  Laughing   bouquet

бебо, профилактично давам и инфлуцид и тонзилотрен, един месец едното, един почивка, един месец другото, 3пъти по едно. ако ходи на дг, спокойно можеш да й дадеш второто за деня веднага след като я вземеш и третото преди лягане. при последната ангина, за която писа, че сте изкарали имаше ли ситен обрив?

# 481
Момичета благодаря за отговорите за водата.

Зъбите силно казано ги мие. Пъха четката в устата, радва се. Понякога иска да му сложа паста, понякога ме оставя аз да тръкна малко с неговата четка.

# 482
  • В две тъмни очички
Честит рожден ден на Зорииииииии!!! Бубинка , да ви е жива и здрава куклата. Да има прекрасно детство и късметът да я съпътства винаги! ДА нацелуваш Зоринка от мен!

Честит втори рожден ден и на Тия, Марти, Мила и Гери! Да сте живи и здрави мили дечица! Много радост , много усмивки и много щастливи дни!

Ние вчера празнувахме цялата рода (само брат ми липсваше) и беше лудница в къщи, а днес бяхме с приятели и децата им в детски център. Толкова доволна и очарована останах, че не е истина. При все , че 2-3 от децата са изключително ревливи и не се отделят от майките си, ги видяхме само за 1-2 пъти. Аниматорките бяха страхотни! Забавляваха децата и всички бяха щастливи!

За съжаление Влади се разболя явно. От вчера ми влачи един сопол, днес сутринта се изкашля няколко пъти и сега като се прибирахме вече беше с насълзени и зачервени очи и яко запушен нос. Май няма да ни се размине боледуването  Confused Дано пък се окаже, че греша.

Елч, когато водих Влади при зъблекрката, дето Буби ми препоръча, я попитах за допълнителното даване на флуор. Според нея, водата в с София и Сф окръг е с ниско съдържание на флуор и ако даваме чешмяна вода трябва да допълваме приема с капки. Аз й намекнах, че зъболекрата ми в Пловдив категорично ми забрани да давам на малката флуор и отговорът й беше, че така ми е препоръчала, защото в Пловдив водата пък е изключително богата на флуор. Аз цяло лято не съм давала капки. Влади пие изключително и само Девин изворна. От време на време пие и от чешмата. Това, че тя била с най-високо съдържание на флуор не го знаех Whistling

Зъби мием и сутрин и вечер. Като първо й давам четката на нея сама, а после с малко борба успявам да мина и аз. Иначе тя сама не ги мие много качествено! Мрънка , ама все пак успявам да я накарам.

# 483
Честит рожден ден на днешните дечица!

# 484
Ехе...малка,сладка пръжка Тия днес става на 2 Heart Eyes!!! Да ти е жива и здрава,Меги, да порасне голяма чаровница и да е гордостта на мама и татко!!!

Бубиииии - Да ти е жива и здрава госпожица Зори!!!! Много да ви радва,всички!!!!

Оооо,Рали и твоят малък,голям мъж Марти днес е рожденник Hug Да ти е жив и здрав,послушно момченце на мама на и тати да е!!!

Честито и на Мила и Гери!!! Бъдете здрави,деца!!!/ дано мамите още да ни четат Peace /

Буби,Меги - мерси за почерпката Hug

Повивалник - все още ползвам,удобен ми е много Peace

Вода - купуваме розовата на Девин и всички пием от нея.

Hug

# 485
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ЗОРИ, ТИЯ И МАРТИ! Пожелавам здраве, безгрижно и щастливо детство с много щури игри, късмет и радост на порасналите слънчица!
На мамите и татковците - честити да са ви децата и много да ви радват! Hug

За рождения ден на Сами носихме тортата, сокове и бонбони. Чак вчера обаче разбрах, че децата всъщност не са яли НИЩО! По принцип е забранено в яслите и градините да се носят торти. Казах ни познати. Но на нас не ни казаха нищо от яслата. Казаха какво да занесем, и ние мислехме че е за децата. Почерпили са се госпожите, здраве да е!

Елч, браво за тортата, професионална е!Браво и на ТМ!  bouquet

Сами пие преварена вода, в яслата купуваме розова Девин.

# 486
Дейзи-  и Теодор има нещо на единия кътник и аз си помислих, че е кариес и събота го водих на стоматолог той каза, че не е кариес било някакво оцветяване, но да се наблюдава постоянно. Аз май нещо му нямам вяра и затова тази тези дни ще го заведа и при друг стоматолог за второ мнение.

Честит рожден ден на всички дечица, бъдете здрави и щастливи!

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 15:34 от eivalin

# 487
Честит рожден ден на Зори, Тия, Марти, Мила и Гери! Бъдете живи и здрави мили деца!

# 488
Еления, много се радвам, че сте добре и вики и ти  Hug

Емили, може да се носят торти в дг, само трябва да има сертификат, това е условието, Peace от друга страна може би е решение на всяка директорка.

мелона, аз занесох за именния ден на Ивайла сок за децата и г-жите и бонбони за г-жите, защото реших, че децата са още малки за бонбони.

# 489
 Hug адис, аз имах предвид, че в Троянските ДГ и ясли не дават.

# 490
На каката сме носили в ДГ торта със сертификат и сокчета /от тези със сламките/ - за всяко детенце. По принцип избирах тортите да не са шоколадови,т.к. може да има алергични деца Peace Но в яслите - не знам може би понеже са по-мънички там и затова не е препоръчително да се правят Р.Д. знам ли newsm78 Hug

# 491
  • Пазарджик
днес интернета ми е под всякаква критика,цял ден се опитвам да се включа #Cussing out

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЗОРИ,ТИЯ,МАРТИ,ГЕРГАНА И МИЛА,МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ ИМ ЖЕЛАЯ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МАМИТА  Hug

това го пиша от 10ч. сутринта ooooh!

# 492
Люба, Ейвалин, мерси за отговорите  Hug Черното е отпред на зъбчетата, вижда се че не е кариес. Но в наше село няма смисъл да я водя на зъболекар. Явно ще е в София като се постопли

# 493
Мерси още веднъж, момичета!  Hug

Ето я тортата на Зори: (не съм я правила аз, да не си помислите, че имам такива заложби  Mr. Green )

Междувременно рожденичката се разби с гръм и трясък в кухненската маса и се сдоби с една огромна изпъкнала джонга централно на челото...  ooooh! Просто умопомрачителна картинка...

# 494
Честит рожден ден на Зоринка! Леле, Тути ми даде идеята, ама като не мога да избера newsm78 Буби, избери й ти:
Скрит текст:

И, разбира се, честита втора годинка на сладурката ТИЯ!
И за нея - тортичка по избор:
Скрит текст:
Междувременно рожденичката се разби с гръм и трясък в кухненската маса и се сдоби с една огромна изпъкнала джонга централно на челото...  ooooh! Просто умопомрачителна картинка...
Аз разбира се от еуфория и подготовки се сдобих с един "красив" херпес, ама дори и той не може да помрачи доброто ми настроение днес  Flutter
Девойкииииииииииии!
Пак ви подсещам - при ударено - веднага (или възможно най-скоро) намазване с олио, а при херпес - ушна кал! И двете са безотказни!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт