Днес го оставих вкъщи, но много скоро няма да има на кой да го оставя. Изпитвам чувство на вина, че не съм до него. Направо по-безпомощна никога не съм се чувствала
Рали, сигурна съм, че никой не го тормози. Напълно разбирам как се чувстваш, изживях същото с малката. Отминава, ама докато мине... Не го бият, не се тревожи. Децата дори на тази възраст си казват. Ако едно не може например, другите ще разкажат. Не си втълпявай такива мисли. По-скоро е шокиран от промяната. Храни ли се нормално у вас? Наблюдавай го след няколко дни дали ще продължава да спи неспокойно, дали ще се храни нормално. Това според психолози е добър показател въпреки нервността и плача. При нас първият етап беше - рев там, рев вкъщи. После имахме втори - в яслата спокойна, кротка, а вкъщи кисела и мрънкаща нонстоп. От момента, в който я изведа оттам, почваше да ме влудява буквално с мрънкане. Но отмина! Имай кураж!

Миналите петък,събота и неделя дадох и двете на майка ми, и аз се наспах!!!! Ми,то иначе няма издържане..... и аз станах като някакъв вампир.... по цели нощи не спим...ужас
А през деня - на работа 

след седмица сме на втори контролен...надявам се последен.