Празниците идат вече,от подаръци затрупано е ЯНУАРСКОТО човече! (45)

• 40 059
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ох едвам се удържам да не ревна, не съм спала цяла нощ и мисълта, че някой ми тормози детето ме влудява, а още по-гадното е, че няма как да разбера и няма и какво да направя. Освен да ми падне пердето и да стисна някой за гръцмуля

Днес го оставих вкъщи, но много скоро няма да има на кой да го оставя. Изпитвам чувство на вина, че не съм до него. Направо по-безпомощна никога не съм се чувствала 

Hug Hug HugРали, сигурна съм, че никой не го тормози. Напълно разбирам как се чувстваш, изживях същото с малката. Отминава, ама докато мине... Не го бият, не се тревожи. Децата дори на тази възраст си казват. Ако едно не може например, другите ще разкажат. Не си втълпявай такива мисли. По-скоро е шокиран от промяната. Храни ли се нормално у вас? Наблюдавай го след няколко дни дали ще продължава да спи неспокойно, дали ще се храни нормално. Това според психолози е добър показател въпреки нервността и плача. При нас първият етап беше - рев там, рев вкъщи. После имахме втори - в яслата спокойна, кротка, а вкъщи кисела и мрънкаща нонстоп. От момента, в който я изведа оттам, почваше да ме влудява буквално с мрънкане. Но отмина! Имай кураж!

# 436
Честит 2-ри Рожден Ден на прекрасните ни рожденници днес - Дара, Райчето, Лора,Крис! Бъдете здрави,щури,неотразими,готини,усмихнати!!! Бъдете гордостта на Вашите родители! newsm51 newsm59  ura  bigdance2

Мами - това е за вас

Чакаме снимки от рожденните дни Hug

Рали - ако знаеш колко ми е познато това,което описваш ooooh! Миналите петък,събота и неделя дадох и двете на майка ми, и аз се наспах!!!! Ми,то иначе няма издържане..... и аз станах като някакъв вампир.... по цели нощи не спим...ужас Tired А през деня - на работа Confused Ще отмине и това Hug Трябва търпение Tired

БубиJoy

Hug

# 437
Честит рожден ден на днешните рожденици! Да са много здрави, палави и много да ви радват.

# 438
  • София
Отплеснах се по яслената тема и забравих рождениците.
ЧРД на Лорчето, Дара, Рая и Крис! Нека бъдат здрави, слънчеви дечица! И всеки ден с тях да ви топли!

пепинка, и аз тръпна в очакване на Новината. Hug Леко, бързо и безпроблемно раждане!

Елч, два пъти се връщах да ти препрочитам поста за повивалника Laughing. Ама Дара наистина ли седи на него, като я обличаш? Леле, колко са различни дечицата. Нашият повивалник беше прибран на 6-ия месец, стана потенциално опасен, малкото се мяташе и гърчеше на него като червей. Сега я обличам/сменям памперс само права и - много често - в движение.

Фея, какво ви казаха за каката? Ще я оперират ли?

# 439
  • sofia
Ч. Р. Д. , мъничета сладки!
Бъдете усмихнати, щастливи и безгрижни - завинаги!

# 440
  • София
Честит рожден ден на Райчето и Дара! Да пораснат много здрави и щастливи и готини мацки като майките си Simple Smile

Честито и на Лора и Крис!   bouquet

И аз направо се чудя на тези от вас, които работят как смогвате, особено с 2 дечица. Направо ви се възхищавам. Аз съм си вкъщи и пак за нищо нямам време, но е факт, че съм супер разпилян и неорганизиран човек  Embarassed

Ади редовно ми дава да "кърмя" играчките й, или пък сама си ги кърми Simple Smile. За дрехи не е претенциозна, но е много капризна за ядене. Ако нещо, което съм сготвила не й хареса, е способна да яде само попара докато яденето не свърши. И аз съм забелязала, че вече всичко разбира и помни случки отпреди 2-3 месеца.

Малко се притесних, защото се оказа, че в групата й има 1 случай на скарлатина, но изследвания на всички деца се пускали при 2 или повече случаи.

И Ади е с памперс. Напролет или лятото вече трябва да го махнем.

# 441
Ети, май ви е време за нов домашен любимец?  Grinning

# 442
Здравейте мамчета! Благодаря,че се интересувате за нас, Hug- добре сме,не се даваме. Пепитка виждам ви осведомява за нас. Викинце е добре, сега правим физиотерапия с ултразвук(аз му я правя Mr. Green, че мъжки няма доверие на бели престилки)С рехабилитаторката се разбират добре- аз действам, тя го занимава, преквалифицирахме я на аниматорка женицата. Simple Smile Почнах работа съвсем егоистично за да не се поддам на депресията...Преди обяд съм с Вике, а след 12 на работа....Почнаха да ми се поизбистрят дните Peace след седмица  сме на втори контролен...надявам се последен.
На работа пък ми записали едно ромче в групата, където ни градина яло, ни училище мирисалопрез 8-годишния си живот и Хоп!  Курдисаха ми го 2-я срок в 1-ви клас...на български знае 3 думи: "Да","не","добре"Предизвикателствата край нямат Laughing Но я бутаме някак, даже добре я бутаме Wink
Много съжалявам, че в най-празничният месец на темичката ни не мога да се включвам редовно за да честитя рождените дни на милите ни другарчета.Всички празнували да се чувстват поздравени най-сърдечно от нас! Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesНикого не сме забравили Hug
Искам да честитя на днешните пораснали деца ДАРА, РАЯ, ЛОРА и Крис! да са здрави и игриви!Ч.Р.Д и на утрешните рождениции: Владимира на Бубето, Калина на Пепитка, Карина на Какадака, Калоян на Калифорния и Коцето на Нина-тита!

БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ МИЛИ ДЕЦА!!!!
Пепинка- успех!
Фея. Hug

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 23:30 от elenia

# 443
Добро утро!

ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН, макар и на патерици, на ДАРА на Елч, РАЯ на Пепинка, ЛОРА на имам си една мечта, РАЯ на Антоанета Smile и КРИСТОФЪР на Agent Provocateur!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ВЛАДИ на Бубето, КАЛИ на пепита, КАЛОЯН на Калифорния, КАРИНА на kakadaka и КОНСТАНТИН на nina_tita! Брей, почти всички с "К"!

Нашият рожден ден мина добре. Друго си е като разбират вече за какво става въпрос. За мен си беше голямо търчане, но Петър страхотно се забавлява. Много се радваше и на подаръците, и на гостите, и на тортата. По-късно ще кача някоя снимчица във фейса.

Много се смях с кучешките и котешките приключения на мъниците.

Еления, радвам се, че добре върви Викчо. Все така да продължава.

# 444
  • Пазарджик
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЛАДИ,КАЛИНА,КАРИНА,КАЛОЯН И КОЦЕТО,МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ ВИ ЖЕЛАЯ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВАС МАМИТА  Hug

Днес Таня има Имен ден,почерпете се за нейно здраве  Hug

програмата ни днес е много натоварена,в 11ч.е детското парти на Нели,а 16.30ч. е ред на Таня да почерпи своите приятели.На нея сме организирали едно кино в Пловдив

# 445
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНИТЕ НИ СЛЪНЦА ВЛАДИ, КАЛОЯН И КАЛИНА! ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ГОЛЕМИ ЧОВЕЧЕТА, ДА СА ЩАСТЛИВИ И ДА ИМАТ МНОГО КЪСМЕТ В БЪДЕЩЕ!  Hug

ЧРД И НА КОЦЕТО И КАРИНА! ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА!  Hug

БУБЕ, КАЛИФОРНИЯ, ПЕПИТА, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВАС!

ТУТИ, ЧЕСТИТА ТИ ИМЕННИЧКА! ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ГОЛЯМАТА ПРИНЦЕСА!

Еления, радвам се, че сте по-добре! Целувки на Вике!

# 446
  • В две тъмни очички
Здравейте момичета!

Влизам да ви почерпя за рождения ден на малката ми пораснала кукла!

Честит рожден ден на малките сладури Калоян, Калин, Коцето и Карина! Да са живи и здрави!

Момичета....направо като се сетя какви чувства изпитах преди 2 години по това време....искам пак!!!

Аз разбира се от еуфория и подготовки се сдобих с един "красив" херпес, ама дори и той не може да помрачи доброто ми настроение днес  Flutter

# 447
Да почерпя и аз  Grinning

ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН и на нашите астрални близначета Влади, Калоян, Коцето и Карина!!! Да са здрави и щасливи, да имат безгрижно детство и все така да радват мама и тати! Весело изкарване на всички!

Тути, честит имен ден на кака Таня!

Пепинка ти още ли си две в едно? Как сте след рожденият ден вчера?

# 448
За здравето на Ка!

# 449
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЛАДИ,КАЛИНА,КАРИНА,КАЛОЯН И КОЦЕТО,МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ ВИ ЖЕЛАЯ!
Честит имен ден на Таня!
Весел празник на всички Joy

Общи условия

Активация на акаунт