Празниците идат вече,от подаръци затрупано е ЯНУАРСКОТО човече! (45)

• 40 062
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Елч, да ви е жива и здрава сладката кипра, усмивката да не слиза от лицето й и късметът винаги да я съпровожда навсякъде!   bouquet
Честит празник и на теб и специални пожелания за още едно бебче, в най-скоро време!   bouquet
И понеже спомена 22.2. пък с твоите способности знае ли се  Simple Smile, да ти кажа, че марти е тогава и не мога да не си похваля детето и това колко приятно ме изненадва все повече  и повече, само където е много чувствителен...

Пепинка, честит рожден ден на палавото Райче! Да е жива и здрава, все така дива и енергична и много радост да носи на мама и тате!   bouquet
На теб, още веднаж да ти пожелая леко раждане и един малко по-кротък бебок!   bouquet

Ако мамите все още ни четат, Честит рожден ден и на Кристофър, Рая и Лора! Да са ви живи и здрави дечицата мили мами, много щастие и късмет им желая!   bouquet

Буби,  Joy

# 421
Честит рожден ден на Дара и Рая! Честито и на Петър на патерица! Да са живи и здрави и да имат късмет във всичко   ura  ura

Наистина всичко разбират вече, пораснаха ни бебетата. Аз казвам на ММ "Брат ми ще ни купи 3 буркана с мед". Той пита "От кого" и Дария му отговаря "От пчеличките"

# 422
  • В две тъмни очички
Днес рожден ден имат цял куп любими мои дечица!!!
Елч, честит рожден ден на малка сладка Дара! Пожелавам й да бъде винаги толкова чаровно детенце, винаги толкова спокойно, винаги толкова усмихнато и винаги като ме види да иска да ме гушка  Mr. Green !!! А на вас с Лъчо , много да я глезите  Heart Eyes

Пепинка, честит втори рожден ден и на Райчето! Аз нея си я обичам най-вече поради причината, че с Влади са като близначета по характер. Луди, та луди! Да ви е жива и здрава,повече от това няма на къде да е палава и нека винаги бъде толкова сладка! А скоро да стане една добра кака!

Имам си една мечта, честит празник и на вас! Пожелавам на Лора едно невероятно детство, изпълнено с много радост и веселие!

Агентке (ха дано ни посетиш), честит рожден ден а Криси! На него пожелавам да бъде винаги такъв чаровник, много буен и с много, много късмет в живота!

Антоанета, честит рожден ден и на вашето слънчице! Нека Рая бъде жива и здрава, много весела и игрива!

Влади все още си плаче сутрин, но после казват , че е добре. Спи си детето, яде. Като я взимам ми става толкова мило и същевременно жално - като ме види и с толкова очакване и любов ми казва "МАМООООООООООО" и започва да ме целува и да ме прегръща и така 2-3 минути преди въобще да успея да я облека. Колко е страдало милото....че ме няма! На мама малкото патенце

# 423
Честит празник на всички рожденници днес! Да растат здрави, палави и усмихнати деца.

Аз днес имам тройно критичен ден, в работата ми е някаква абсолютна лудница, а тази нощ Марти беше отново неспокоен и съм спала 3-4 часа. И така цяла седмица. Уморено ми е, трудно ми е да се концентрирам и не знам как ще я карам така

Утре ще го връча на баба му и ще спя 15 часа  Laughing

# 424
Буби, Ка по едно време седеше до гранулите на Кали и ги пускаше наоколо и тя си ги пазеше като си завираше муцуната в купата и така седи. После разбра, че няма да й ги изяде и се отказа от вардене.

# 425
аз пак да ви кажа мерси! много сте ми милиии! дано се сбъднат всичките ви прекрасни пожелания!

ааха, буби, зоринката е голяма капия! Simple Smile))
дара кърмене не е виждала, ама аз много обичам като я преобличам на повивалника да й целувам краката и най-големият кеф е да си вземе някоя кукла и аз като целуна нейните тя да целуне краката на куклата Laughing Laughing Laughing

нещо не се справих с тоалета на дара. милата, сигурно като порасне ще ме порицае каквато е фръцла  Laughing Laughing Laughing

# 426
  • София
Като ви чета и много ми липсва наличието на куче вкъщи Sad

Елч, теб като порасне, а Ива отсега прави фасони за някои дрехи. И като реши, че няма да облече нещо, нямам никакъв шанс да й го сложа.

Рали, изключително е трудно с работа и будещо се дете. Аз редовно съм като сомнамбул и със сенки под очите. Просто стискам зъби и се надявам по-бързо да мине този период.

# 427
Бонболина,то ако си миеше ръцете,щеше да е добре....Наша Дара заляга и пие вода от на кучето ooooh!

# 428
  • София
Еха, днес една камара любими сладурчета са рожденници!

Елч, да ви е жива и здрава куклата Дара, да е все така усмихната и закачлива! Heart Eyes

Пепинка, честит рожден ден на сладката Рая! Да е все така борбена в живота и да е най-добрата кака! Hug

Честит празник и на мамите Имам си една мечта, Агентке и Антоанетаbouquet Да са ви живи и здрави прекрасните дечица, да имат волно детство и палави игри! Hug

Ей, това с неспането и ходенето на работа би ме съсипало и мен, а скооооро тръгвам и ще ви разказвам как е! Mr. Green

Буби, опасна е Зори! Joy

Бубе, браво на Влади, да я нацелуваш силно от мен! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 429
оо, ети, и сега ги играем тези с дрехите. напоследък например си е втълпила, че няма да носи жилетки и елеци, както и харесва самоедна шапка Simple Smile
но вс епак все още аз имам решаващата дума за тоалета й де Simple Smile

# 430
  • Пазарджик
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА УСМИВКА ДАРА И СЛАДКИЯ БОНБОН РАЯ,МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ ВИ ЖЕЛАЯ!

ЕЛЧ,ПЕПИНКА ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВАС  Hug

Елч сигурна съм ,че Дара ще е страхотна както винаги,чакам с нетърпение снимки и на нея и на тортата Heart Eyes

# 431
Сърдечно ви благодарим, маминки. Да се сбъднат прекрасните ви пожелания и да ви се връщат.
По-късно ще си покажем и нашата тотра и нашата кипра. Рая цял ден разправя, че е на две и не е бебе  Wink

Честит Рожден на Даринка, Крис, Лора и Райче. Здраве и само здраве им пожелавам, а те си знаят колко да са палави и "послушни"  Wink
Аз разбира се днес празнувам повече и от Рая. И  хич не съм настроена да раждам и да изпусна купона.

# 432
пепинка, ще ми съсипеш имиджа! взимай се в ръце и бегом към болницата! Laughing Laughing Laughing
шегувам се, разбира се! страхотен празник ви желая на всички - родени и неродени! Simple Smile

днес съм на всяка манджа мерудия, ама много ми е общително. и как няма - телефонът ми не спря да звъни!

# 433
  • Пазарджик
Цитат
Аз разбира се днес празнувам повече и от Рая. И  хич не съм настроена да раждам и да изпусна купона.

Пепинка чак мен надъха за празненство Hug Чакам снимки на сладката Рая и твоята торта Heart Eyes

# 434
  Честит рожден ден на Райчето!        Честито и на сладката ни Дара!

Агентче,честит да ти е Крис! Усмихнат и здрав да расте!

Весел празник на всички рожденици и техните родители!

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 19:49 от Az i ti

Общи условия

Активация на акаунт