Празниците идат вече,от подаръци затрупано е ЯНУАРСКОТО човече! (45)

• 40 064
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Честит рожден ден на днешните рожденици Жана и Вяра на Мила, Мартин на Клео,Симона на Ггъбка, Петър на Димара,Даная на бандит30 и Калоян на Герито!!!
ние сме с памперс като спим следобед и вечерта. Иначе си казва за всичко. Незнам обаче кога ще сатне махането със спането. Не виждам да стиска. Някой път се налага и към 5 сутринта да го сменя че ще протече. Вечер пие много вода Sad
Момичета ние бяхме с една странна ангина. Без висока темепература .. Изведнъж и се облепи цялото гърло с налепи- като  пришки. Ядеше, дивееше няма спирка. Но пием Аб за 4 дни. Гърлото се изчистина 2 ден. Вообще странно ми изглеждаше ама.......... Вики явно ще си страда от тези ангини. давайте  съвети как да ги намалим , какво да давам профилактично.
Пепи аз залагам на 17.01 Embarassed
О Любче страхотно изглежда 11.12.13 Embarassed

# 406
Изпуснах рожденниците на 10.01,и все пак Честит Втори Рожден Ден Деца.Пожелавам ви много,много здраве и весели игри  Tada

И Краси само като спи е с памперс,иначе през деня е с гащи.Изпуснах топлото време да я уча и като спи.Сега ако се напишка,докато се усетя-направо ще си е болна.
А по повод тази тема-нефроложка ме посъветва детето да се подканва по-често да се изпишква за да не задържа дълго урина в него.С цел превенция от бактерии.

Буби,смях се с глас като прочетох как Зори се е опитала да прави маникюр на кучето  Joy  Краси избягва за сега да си прави опити с котарака (с изключение на двата пъти в които се опита да го язди като кон)  Laughing 

Стискам палци на всички които искат да имат по още едно бебенце,това да се случи независимо на коя дата  Hug

# 407
Честит Рожден Ден на Вяра и Жана, на Петър и на Симонка и на техните прекрасни и слънчеви майки. Бъдете здрави.

Пепинка, хайде, чакаме да ни зарадваш!  Hug

Чакайте си, чакайте.. Днес доктора каза, че няма изгледи. Затова правих торта, скачахме с Рая и тичахме. Но все пак каза, че няма да ме чакат повече от една седмица. Така, че все ще е скоро. Ама инат се оказа бебока, сигурна съм ,че всички ще ни изненада и ще разбие залозите  Mr. Green
Не знам вашите деца как са, но Рая такива неща говори вече и ги използва точно на място, че направо ни разбива. Вече трябва да вниваме и какво говорим  Embarassed

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 05:47 от pepink@

# 408

ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН на ДАРА на Елч, РАЯ на Пепинка, ЛОРА на имам си една мечта, РАЯ на Антоанета Simple Smile и КРИСТОФЪР на Agent Provocateur!Пожелавам много здраве, късмет, безгрижно и щастливо детство на всички малки сладури! Нека животът им бъде озарен от красота и срещат само добри хора по пътя си! Hug

Мили мами, честит празник!

Ех, много се смях и аз с всички малки кипри - и момичета и момчета! Heart Eyes

Хубав ден!

# 409
И аз да се запиша докато все още имам време  Grinning

ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ДАРА на Елч, РАЯ на Пепинка, ЛОРА на имам си една мечта, РАЯ на Антоанета  и КРИСТОФЪР на Agent Provocateur!

За мамите:

# 410
  • София
Честит празник, Елч! Да е жива и здрава малката Дара! Да става все по-голяма красавица и да носи много радост на мама и тате! На теб пожелавам да сбъднеш мечтата си за още един бонбон още тази година!   bouquet

Пепинка, честит рожден ден на сладката Рая! Да е жива и здрава, помагаща и любвеобилна кака!   bouquet

Честит празник и тук на Еми и Снежи! Пожелавам ви да имате здрави, усмихнати и палави деца!  ura

# 411
Честито на днешните сладурчета! Бъдете здрави и много усмихнати!
На майките и татковците-наздраве!
Пепинка, с нетърпение чакам появата на бебчо Hug

# 412
Да са живи и здрави днешните рожденници - и техните семейства .   bigdance2   bouquet

# 413
мацки, мерси! аз цяла нощ пекох блатове, сутринта посглобих тортата, ама трябва да направя още крем, а ми липсва едно яйце, голям карък. на всичкото отгоре нали съм известна шматка сега се загледах в роклята на дара и се оказа, че няма с какво да я комбинирам та ще тичам до мола, дано разреша проблема Simple Smile))))

да си живи и здрави и астралните близначета! много усмихнати и щастливи да радват мамите и татковците си! Simple Smile

люба, шегувам се за датите! важното е да се случат нещата и всички да сме живи и здрави!

# 414
Честит рожден ден на днешните хлапета!  nbirthday newsm67

Ка си язди кученка точно като кон, нали си е по размер като малко пони. Тя търпи, търпи, пък като й писне и го излайва.  Sunglasses

# 415
Елч,честит празник!Нека сладката Дара расте умна,красива,щастлива и все така лъчезарна!Купища здраве и късмет!
Честит рожден ден на Рая,Лора,другото Райче и Кристофър!Здраве и безрижни детски игри!
И Дара язди кучето непрекъснато.Горкият,на голям тормоз е подложен.....бърка му в очите,в устата,дърпа го за опашката,за краката...

# 416
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНИТЕ СЛАДУРАНКИ ДАРА И РАЯ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДВЕТЕ ПРИНЦЕСИ, ДА СА ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ ДЕЦА, ДА НОСЯТ МНОГО РАДОСТ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ! МНОГО ЦЕЛУВКИ И НА ДВЕЧКИТЕ!  Hug

Елч, Пепинка, да са ви живи и здрави! Честит празник и на вас!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ОСТАНАЛИТЕ РОЖДЕННИЧЕТА ДНЕС! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

# 417
Пепинка, ти оздравя ли вече? И аз като Рал залагам на 13.1.2013, понеже е на Зорница рождения ден.  Wink А за говоренето, аз вече много внимавам, защото нашата разбира всичко, макар че не говори много и е въпрос на време като се разприказва да ме изпорти нейде, където не бива...  Crazy

Женка, Калифорния
, животните го отнасят, няма начин!  Mr. Green Добре, че търпят горките! Иначе нашият куч няма много поводи да се оплаква от Зори - тя редовно си го храни с хляб, бисквити, ядки, всичко... Любима игра е - тя го дразни с обикновена бисквита, той я гони из къщата, с надеждата да я изпусне, а тя бяга и се залива от смях...  Laughing
А да не ви разправям как вардя кучето, докато яде, защото се оказа, че Зорница му краде от гранулите и хрупа тайно...  ooooh! ooooh! ooooh!

Елч, ще чакаме снимка и на тази торта!  Wink

А и да ви разкажа нещо смешно. Зори ме гледа как кърмя малкия и разказва на всички как бебе ам ам от мама. И снощи я гледам си носи една кукла бебе, вдига си пуловера и го наглася на нейната цицка и му вика "Аж, бебе, аж!"  Joy

# 418
Здравейте!
Честито и на днешните рожденници!
Калина не е на АБ,смених й педи миналия месец и тя я тъпче с хомеопатия.Обаче явно в случая не е подходящо за нея,щом всичко се повтаря.
Бебо,вземай Тонзилотрен и давай.Като започна тази серия от боледуване преди 3 седмици педи изписа споменатия,5 дена*1 хапченце през2 часа и след това поддържащо 3 месеца*3 пъти на ден*1 таблетка.Кали също често прави ангини/като баща си  #Cussing out/ и затова ни го препоръча.По принцип е за смучене ,но каза че няма проблем и да го хруска-докато го хруска все се постопява в устата.  Wink
Вашите яздят поне кучета,моята язди котарака  Laughing също обича да опитва от консервата и гранулите му,както и да си мие ръцете в купичката с вода hahaha

# 419
Пепинка, ти оздравя ли вече? И аз като Рал залагам на 13.1.2013, понеже е на Зорница рождения ден.  Wink А за говоренето, аз вече много внимавам, защото нашата разбира всичко, макар че не говори много и е въпрос на време като се разприказва да ме изпорти нейде, където не бива...  Crazy

Аха внимавайте, защото нашето ни порти като говори с баба си и дядо си по скайп или телефон. Мама има кол (алкохол), тати има кол, Каси има кол  Mr. Green
а днес на излизане от аптеката на бабите им казваше "баба Яга" , което ме учудва, защото никога не сме я плашили или казвали нещо за такива страшни персонажи, но може да е дочула от децата в махалата  Thinking
Оня ден изцепи : "Тате ибай бизо тука, Каси има абота" Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН на ДАРА на Елч, РАЯ на Пепинка, ЛОРА на имам си една мечта, РАЯ на Антоанета  и КРИСТОФЪР на Agent Provocateur! Много здраве, щастие, веселие и безгрижно детство. Само гордост и радост да носят на родителите си.

Елч, чакаме с нетърпение да видим тортата и тоалета разбира се, както и на всички останали!

Общи условия

Активация на акаунт