Празниците идат вече,от подаръци затрупано е ЯНУАРСКОТО човече! (45)

• 40 066
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Аз пък мислех, че само ние сме с памперс, а то доста народ.  Whistling

# 391
махнах дневния април,а нощния сепември.обаче забелязах,че когато прекара деня по емоционално(рожден ден,на гости..)през нощта се изпуска.иначе си казва,но като се заиграе и пуска по-малко в гащите и чак тогава се усеща,тича и крещи на пожар: Мона иста питам hahaha ,а като ходи да ака казва: Мона прави малти бумби Mr. Green

# 392
Майчета,да са ви живи и здрави порасналите дечица!Вълшебно детство ,милион усмивки и весели игри!
Дара също е с памперс.Казва в момента,в който започва да върши нещо,но категорично отказва да седне на гърне или на дъска за тоалетна чиния.Когато,тогава....здраве да е...
Ех,айде стига болести,де!Дано бързо им мине на хлапетата!
И моята щерка си пада по бижута,гримове,тоалети....

# 393
емили, много се смях за сладък сами. с преса, а?  Laughing

буби, стрелец съм, как няма да ме влече хазарта Laughing Laughing Laughing

пепинка, аз вече съм твърдо за 11! няма мърдане! по цял ден те мисля. дори днес седя на една спирка, чакам автобуса и си мисля "ами то и днес да се роди бебето пак могат да си празнуват с райчето заедно" Laughing Laughing Laughing

ох, аз бях останала с впечатление, че почти всички са без памперс и се тюхках как съм доникъде с това, а то какво било Simple Smile)))

огромно честито на всички малки сладури и техните мами, които празнуват днес!
все забравям да кажа на мила колко са сладки малките девойки, с голям кеф им гледам снимките (и на трите) Simple Smile))

# 394
Ох и нашият е голяма кипра. Преди две седмици ми взел сутиена и си го слага на гърдите и ми вика Мамо Мамо. Също така имам едно бюстие, за което е решил, че е гащи и си го обува и така се разхожда по цял ден с него.

И Калоян е още с памперс. След като изкара октомври месец по гащи, явно му омръзна да си казва и започна всичко да върши в гащите.

Пепинка, чакаме те утре да се похвалиш. Аз пък преди време четох една статия, в която се разказваше, че и трите им деца са на една и съща дата.

# 395
  • Пазарджик
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Жана и Вяра на Мила, Мартин на Клео, Симона на гггъбка, Петър на Димара, Даная на бандит30, Калоян на герито29 ,много здраве и усмивки им желая!

Честит празник мамита  Hug

Голям смях му ударих с разказите ви ,много са ни суетни децата. Joy Joy Joy
Пепинка аз вече напълно вярвам в прогнозите на Елч.Майтапа на страна ,когато и да е бързо и безпроблемно раждане Hug
Буби да ти напомня за белия шум и сешоара за коликите

Аз седя в момента с боя на коста и се чудя в колко часа се боядисах.Уж погледнах часовника,ама там си е останало Embarassed ooooh!

# 396
тути, споко, малко повечко време няма да навреди Simple Smile

амнезия
, сутиентите и на дара са й много любими. а най-смешното е, че си го слага на двете рамена и после си го поповдига с двете ръце Laughing Laughing Laughing

# 397
момичета, благодаря за отговорите  Hug И аз си мислех, че повечето сте махнали памперса, успокоих се  Simple Smile, че вчера като чух една майка, как се възмути, че са сложили на детето памперс докато спи, се притесних, че доста съм закъсняла. Ивайла нарича и двете неща по един и същи начин, но започна да си казва напоследък и то редовно, но като свърши нещо  Mr. Green и днес реших, че ще направя опит и времето в което е вкъщи ще я оставям без памперс, само дано не се окаже че нямам толкова дрехи  Simple Smile но пък се надявам, че след като е дошъл момента да ми съобщи, че е свършила нещо, ще започне да казва и преди това...при нея проблема, е, че не може да седне за повече от минута на гърнето, веднага става...

пепинка, бързо и леко раждане и от мен  Hug

# 398
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Жана и Вяра на Мила, Мартин на Клео, Симона на гггъбка, Петър на Димара, Даная на бандит30, Калоян на герито29!!!

И Кали е още с памперс, на гърне в къщи рядко сяда и нищо не върши, в яслата сяда с другите деца, но и там не прави нищо. Няма изгледи скоро да започне да казва.

И аз да похваля нашата ясла, сестрите са винаги усмихнати, хранят ги, правят им прически, гушкат ги. Имаме и две лелки и те са винаги приветливи. До сега не съм чула някоя майка да се оплаче от лошо отношение.

Пепинка, аз залагам на 12.01  Heart Eyes

# 399
адис, дано при вас не стане така, но дара дълго време казваше след като свърши работата и после престана да казва каквото и да било Simple Smile сега сме в изходна позиция. в къщи и на гърне не иска да седне (а седеше от 5-месечна), при бабите си седи и си върши работа.

# 400
Честит 2-ри Рожден Ден на Жана и Вяра на Мила, Мартин на Клео,Симона на Ггъбка, Петър на Димара,Даная на бандит30 и Калоян на Герито!!! Да са живи и здрави!!!

Мами:

И Буба все още е с памперс. Даже не съм и правила опити да го махам Embarassed През лятото ще е  Peace

Пепинка
- залагам на 13 Peace Wink Бързо и леко раждане ти пожелавам Hug

ЕмиHeart Eyes Предсатвих си Сами пресиран Crazy Laughing hahaha Ама,вярно са като попивателни в тая възраст Whistling

Hug

# 401
Честит рожден ден на сладките ни близначки! Още и на Мона, Пепи и Марти!

...Пепинка, чакаме те утре да се похвалиш. Аз пък преди време четох една статия, в която се разказваше, че и трите им деца са на една и съща дата.

Това и аз съм го чувала, познавам семейство с две деца родени на една и съща дата, обаче най-много ме шашна репортаж за семейство, чието първо дете е родено на 09.09.2009, второто на 10.10.2010, а третото на 11.11.2011г!

Дерзай, Пепинка! Стискаме палци!

# 402
ехххх, аз така се борех за 12.12.12 г., ама на! пропуснах! сега ще се мятам за 22.2. струва ми се най-логично след 11.1 Laughing Laughing Laughing

# 403
  • sofia
Елч, стига си го мислила, само се натоварваш. Само ще дойде , ако ще на 11.12.13

# 404
  • София
Честит рожден ден и от мен на сладурите Жана и Вяра на Мила, Мартин на Клео, Симона на гггъбка, Петър на Димара, Даная на бандит30, Калоян на герито29! Да са живи и здрави, весели и засмяни! Честит празник и на мамите!  bouquet
И Виктор още е с памперс, и аз не съм пробвала да го махам! Blush
Пепинка, леко раждане и от мен!!! Hug
Виктор пък си слага сутиените ми на главата като шапка Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт