Празниците идат вече,от подаръци затрупано е ЯНУАРСКОТО човече! (45)

• 40 048
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Елч, не е само дара, от зодията ще да е  Laughing и вкъщи, аз съм тази, която най-много слуша, но пак си прави каквото си знае, а пък на мм на главата, хоро играе, ама тя си му е слабост, а после се оплаква, че хич не го слушала. и в яслата не слуша май много, миналата седмица, отивам да я взема и я чувам как вика нервно "не, няма", а тя се наакала и не дава на нито една от трите жени, да й сменят памперса, чак се почувствах неудобно  Whistling дано се попроменят, че незнам как ще е като пораснат с този характер...

тути, да не е от зъби това будене?

калифорния как в количка заспива още, побира ли се?

# 556
Оф, май нещо му сумти носът.  Confused По колко  и като честота се капе вит. С в носа?

адис, той си има количка само за приспиване -лятна с почти легнало положение. Събира се  Laughing, в нея спи наобед, а вечер заспива в нея и го пренасям. Така ще го предам на булката.  hahaha

# 557
адис и Калоян до преди няколко седмици заспиваше на обяд в количката, но изведнъж сам се отказа. Даже вече като легнем да спим на обяд и той не иска да застане мирен и му викам : Ще извадя количката и там ще идеш да спиш. И той се укротявя  Mr. Green Иначе нашата зимна количка все още му става. Дори и да спи в нея.

# 558
момичета, всеки с номера си явно  Laughing

# 559
  • Пазарджик
И Нелката категорично отказва да заспива в нейното легло,нито на обед,нито вечер и това вече месец.Пусто хич не мога да издържам на рев,за да я оставя и да видя колко време ще реве ooooh!
Като говорим за спане да се похваля,че най накрая си намерихме пижамата,хем удобна,хем дебела,че нали Нелката отказа и в торбата да спи,ето я/само,че нашата е като ританки отдолу/
http://direct.asda.com/george/older-girls-nightwear/hello-kitty- … 4,default,pd.html

Адис оказа се права за зъбите,аз гледам все отдолу,те пробили по едно връхче и на двата горни кътника

А за Не-то,важи най вече когато Нели го казва Mr. GreenИ да ви разкажа една случка с дъщерята на една моя приятелка.Тя е била 3-4г. ние на кафе,а малката играе около нас и за всяко нещо иска разрешение преди да го направи,аз очарована,почвам да я хваля,колко е послушна и културна.А майка и ми казва,да изчакам до следващото питане,а то не закъсня много.Малката получи отказ и се почна"няма пък,ще го направя,обърна устни и ревна" Та поговорката"Като ги слушам аз и те ме слушат"важи в пълна сила при нашите деца

# 560
Спокойно, мацки, и ние сме в кюпа с номерата. Все е на отрицание, все не иска някой нещо да прави. Не дава да я да й обличаме нови дрехи, да я сложим на гърнето, претенции с яденето, а хем е ящна...   ooooh! Все нещо има...  Mr. Green

Адис, коликите при него почнаха по-отрано, хем по принцип почвали към края на 1вия месец... При Зорница бяха по-късно, но пък за сметка на това ужасни. Дано при него е по-леко...

Тути, резултатът е две цицини една до друга в два поредни дни.  Mr. Green Снощи се разби в радиатора...  ooooh! Дано тази вечер нямаме попадение.

Како Рала, Фея, да оздравяват децата!

Бонболина, как сте?

# 561
Буби дано вчерашното попадение е било последно  Praynig  Hug

Седя на компютъра , а на каката милата толкова и е скучно вече че през две минути сменя игрите и нищо не и е интересно. От 15 мин ме крънка да играем не се сърди и аз реших че ако и обясня може и да ми съчувства.  И я моля- Нати е кисел маме цял ден и ми е изтощено ,не ми се играе- виж че е болен.

И си продължавам , а тя- само Нати ти е важен като е болен, ами аз - аз не съм ли ти важна?
При което и викам - как може маме защо говориш щуротии. И Веднага - не е маме, имах в предвид че на мен ми е счупена клюнчицата още не ми е минала- значи трябва да сме ти еднакво важни. Искаш да ми разбиеш сърцето ли ?  Joy

Тути май точно така излиза.

На него 5тото зъбче долу вляво му се е показало но в дясно е набъбнало здраво и милото сигурно ужасно го боли  Cry одеве заспа и след 20 мин както си спеше се разплака с глас и 10 мин го успокоявах- пусти зъби. При каката толкова безболезнено пробиха.

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 17:44 от фея зловеща графиня

# 562
Адис, вярно е че много ги занимават. Апликации, рисуват, пеят, играят, когато чакат да ги вземем им дават разпечатани оцветявки. Днес изнесоха на таблото правилника за кандидатстване в градината, с подчертани важните моменти за кандидатстването. Когато ги мерят изнасят списъка с мерките на таблото. Отделно когато имахме скарлатина в групата веднага изнесоха и информация за самото заболяване. Сега има инфо и за различните респираторни заболявания /нали им е сезон/. Въобще съм много доволна от нашата ясла.

Вече ни е пробил първият от последната четворка кътници, а аз се чудех защо пищи нощем.

Пастата я взимам от аптеката.

Количка не ползваме от октомври месец.

Кали обича да я водим за ръка, но пък когато си науми нещо трудно ще я накараш да си промени мнението  Mr. Green

# 563
Оффф,моето джангазе заспа в 17ч.и още спи....Довечера ще е веселбата.
Количка не ползваме от лятото/някъде август я зарязахме/.
Елч,аз съм ЗА психолозите.Преди време съм посещавала няколко и съм изключително доволна.Мисля,че една консултация със специалист винаги би била полезна.Иначе за вашата Даруна съм сигурна,че си е екстра,но за твое успокоение-отиди. Hug
Дара много обича да спи на пода,вече няколко сутрини я откривам я в коридора,я в кухнята ooooh!
По Коледа открихме вкуса на шоколада и вече е пристрастена-ще откача.Постоянно ходи по шкафовете да търси "колад" #Crazy
С две думи-и моята не е лесна.
Прегръщам ви ,мамита!

# 564
Привет!
Пепинка явно вече не е в комплект  Wink
Количка не ползваме от юни,тогава взехме триколка.Иначе като си види количката и се напъхва вътре и си се радва.
Кътници няма пробили,но са надути 2 от венците.
Последните няколко вечери не мога да спя от нея-събужда се на 30-60 минути максимум,пие вода,търси биба,проплаква,върти се като луда и т.н.Съответно сутрин съм като сомнамбул. Crazy Отделно където е и толкова време болна...а снощи бе ад-преживяваше явно поставянето на абоката отново и отново...
Иначе все си кашли,но белите не намаляват  Wink

# 565
Ейприл  искренно се посмях   Laughing  Hug

Между другото и Нати на следобедния сън за трети път го намирам заспал на земята  Joy  hahaha

И нашата принцеса все по-трудно я ограничавам с школада и всеки път го ядем уж тайно от него , но това е докато не каже и той един ден шоколад и тогава - не ми се мисли - 2ма срещу един Crazy

Хубава вечер мами - недоспалите да си поспят , а болничките да оздравяват  Hug

Пепинка сигурно има с какво да се похвали - дано да са добре .

# 566
  • София
Привет.
Да е живо и здраво Катето-патето! Дано майка и се включи пак тук!
Днес ми е гаден ден - махнаха ми нокъта на показалеца на дясната ръка и умирам от болка и съм като инвалид. От една възпалена кожичка егати мъката. Сега нищо не мога да правя. Как ще се оправям с децата не знам - ще разчитам изцяло на мм.
Абе имам чувството, че Боян е мн. кльощав - 12,5 кг/95 см, има ли и други с подобни мерки?
Боболина, милото - бързо да забравя стреса!
Елч, сигурна съм, че всичко при вас е ок, но и на мен ще ми е интересно какво ще каже психолога.
Ей, да пишеш с лява ръка не си е работа. Отиде ми социалния живот!

# 567
Ооо мрм  Hug - бързо да ти минава. Майка ми на скоро от трънче беше стигнала до подобна ситуация, но и се размина само с антибиотик и с дренажи повече от седмица - ужас - spoko

# 568
Фея, Честит рожден ден със закъснение на твоето пораснало момче! Много радост да ви носи!

Количка не ползваме от доста време. Като излизаме само с нея си ходи, когато сме с баща й, винаги се уморява на третата крачка и той я носи на конче  Simple Smile Периодът, в който не даваше ръка, май отмина. Никога не се знае де, но сега е много сладка, иска да дава ръчичка и на двамата. Само един не и е достатъчен.

На консултацията преди два месеца беше 90 см и 15 кг.

Шоколад гледам да не давам, но нейзнайно защо всеки, който я види, се опитва да почерпи с шоколад, бонбони, яйце и т.н. Аз купувам стафиди и ги пробутвам за бонбончета, но не вярвам още дълго да минава.

# 569

За празника на Катето-ПатетоHeart Eyes
Веси, да ти е много щастлива порасналата дъщеричка! Много да те радват с батко й!

Общи условия

Активация на акаунт