Празниците идат вече,от подаръци затрупано е ЯНУАРСКОТО човече! (45)

• 40 045
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Честит Рожден Ден на Катето на Веси! /с малко закъснение Blush/ Пожелавам и здраве и щастливо детство! Много да радва мама! Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на смелото ни момче Виктор! Пожелавам му много здраве, късмет, весело и незабравимо детство, добри приятели! Heart Eyes

Честит празник, еления! Hug Всичко лошо да е останало зад гърба ви! Само здраве и много щастие ви пожелавам на всички!

# 571
Добро утро, мами!

Еййй няма наспиване с тази моята Зорница. Бебчо спи и не ме закача, тя ни разказа играта тази нощ. Един път стана в 3ч да реве и после в 6ч окончателно станахме...  Tired

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ НА ЕЛЕНИЯ! ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО СИНЧЕТО, ЕЛИ! ДА ГО ПАЗИ ГОСПОД ОТ ЛОШИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ И ДА ИМАТЕ САМО МОМЕНТИ НА РАДОСТ!   newsm59

# 572
  • Пазарджик
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МАЛЪК СЛАДЪК ВИКЧО,МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ МУ ЖЕЛАЯ!

ЕЛЕНИЯ ,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛА
Hug

Фея  Hug
Буби,разбирам те напълно,дано тези нощи свършват вече Hug.Ние тази нощ спахме/да не дърпам дявола зя опашката/,Нелката още спи  Shocked От вчера и давам Дентокинд,спим с дебела пижама и вместо адаптирано мляко и направих кисело мляко,все ми се струва,че е гладна малката ламя/все си търси мляко като се пробужда през нощта/

# 573
Добро утро и от мен  Heart Eyes

Честит рожден ден на Виктор - здраве , щастие и безгрижно детство.   bigdance2   bouquet за Еления. Весел празник.

Буби защо така?   Hug Зъбки ли са и при вас ?

Хубав ден и здраве. До после.

# 574
  • Пазарджик
Да ви питам,имали според вас смисъл да купувам триколка,Нелката има събрани парички от РД и ми се ще да и взема нищо полезно.Тя си е мързелива и не обича да ходи много,триколката която съм харесала е тази http://www.detski-magazin.com/trikolki-i-koli-za-qzdene/1378--tr … ker-cangaroo.html

# 575
  • В две тъмни очички
Добро утро, мацки!

Еления, честит втори рожден ден на твоя малък мъжага! Нека ти е жив и здрав, нека бъде много щастлив и нека всичко, което преживяхте остане зад гърба ви и от тук нататък да ви чакат само слънчеви дни!

След вчерашния преглед - Влади не е пораснала въобще за 3 месеца - 84см е все още (което много ме учуди), качила е 400 гр и сега е точно 11кг (като таман се беше нахранила).

После ходихме при д-р Ангелова, дерматоложката. Още когато видя екземата на свивките под дупето ме попита ходи ли детето на ясла. Според нея е от гърнетата, на които ги слагат. Заради дезинфекцията и препаратите и заради това, че не са измити хубаво след това. Смятам да занеса едно гърне и да ги помоля да не го дезинфекцират и да го ползва само Влади.
За устните ни изписа един липстик на биодерма , както и на Авен едно кремче, за сериозните пукнатини. За вечерта преди лягане мажем с друг - Нанобаза.

# 576
  • Сливен
Здравейте момичета,честито на всички празнуващи тези дни Hug
Да са ви живи и здрави мъниците и много щастие на всички ви. Hug Няма да изброявам,че рядко пиша и не мога да честитя на всички. Не исма да пропускам никой Wink
Тути лятото взех същата триколка, че и от същия магазин. Малко я ползвам,зимата изобщо. Голям мерак имах, а пък все на количката я качвах,че по-удобно. Апък и се понаучи давърви повечко. Триколката ми харесва. Маневрена е,като за триколка. Знам,че става за дете до 4-5 години.Идеална е за нашите, за малки не е удобна,защото постоянно падат наляво-надясно. Докараха ни я разглобена,и доста се мъчихме да я сглобим. Аз за сега съм доволна,дано лятото да я ползвам повечко.
Да се включа и аз в последните теми. Зъби мия много трудно, все си подава езика да яде пастата, нзм дали ги измивам хубаво.
На дома засичам инфо от време на време. Правят разни апликации и ги оставят във фоайето да си ги приберем.
Вие кога възнамерявате да ги пращате на градина,макар да е рано да се мисли още? Емилия може да седи в яслата до септември 2014(на 3 год и 7 месеца). Но мисля,че ще е прекалено голяма. Иска ми се юни(3 г. и 4-5 м) да е тръгнала на градина.

# 577
Честит рожден ден на Вико! Да расте здрав и силен и много да радва мама!!!

Тути, ние купихме такава от намаленията на Хиполенд миналата Коледа. Дария много се кефеше, кротуваше на по-дълги разстояния (в количката не). Управлява се средно трудно (има едни по-малки, които се управляват по-лесно, но пък съм бутала и такива, които са доста по-трудни). ММ обаче не можа да се справи, предпочиташе да я извежда с количката. Някъде на 10тото изкарване (по сравнително гладък терен се движим, ако изобщо е въможно) се счупи едното колело. По скоро някакъв ограничител, който спираше колелото и то започна да се мести навътре. Триколката стана трудна за бутане и нестабилна. Сега съм я олепила с лейкопласт и запратила на село.

# 578
тути, и аз се чудех за триколка, ама реших, че са вече големи малките джоски.
ще чакам и другите мами да кажат де.
макар че дара ходи повече и от мен (а аз обичам да ходя), проблемът е, че не смея да тръгна на големи преходи, гледам повече от 30-40 минути ходене да няма, защото ако се умори не мога да я нося. вие как сте с носенето? аз дара и 5 минути не мога да я нося Sad

буби, да не би зоринката да плаче заради новия член на семейството, просто да преживява промяната Thinking

тути, дара се буди почти само, когато й е студено или когато й е топло. понякога се буди и за да се почеше (от чувала няма как да си почеше крачетата) Laughing Laughing Laughing
между другото ние знаеш ли какъв проблем имахме с чувала. подариха ни нов, който е някакъв немски от незнам си каква материя и изведнъж дара започна да се буди през нощта и да ни кара да я вадим от него. играхме го това една седмица, докато осъзнаем, че просто долнището на пижамата й се запира в чувалчето. оттогава спи по голи крака Laughing

димара, ти ли ме беше питала за студовата алергия?
аз имам такава от малка. то не е точно алергия и нито при мен, нито при дара е остро изразено, но все пак реакцията я има. като излезеш навън, колкото и дебело да си облечен краката ти се зачервяват и започват да те сърбят, почешеш ли ги (а ти няма как да не го направиш) стават едни като пършички и оттам нататък само се възпаляват. реално не е свързано с храната, но някои храни ги дразнят. ние ще ограничаваме белтъчините.

бубе, край нямат вашите мазаници, ей! ужас! Sad
добре че е влади да се успокоя, че дара не е единствената тапичка Laughing Laughing Laughing

айде, пепинка, чакаме разказ за раждането! ама подробен искаме да е! като на буби!  Laughing

# 579
  • София
Добро утро Simple Smile

Честит Рожден ден на Викчо, да расте жив и здрав, много палав и силен  Hug

Тути, ние имаме същата триколка, цяло лято и есен я търкаляхме из квартала, на мен лично ми е страшно неудобна, най-вече с катеренето на тротоарите, трябва да я вдигнеш цялата във въздуха, с детето в нея, но иначе малката много й се кефи  Peace И Тия спи с 2 подобни пижамки, родих се направо, нали все е отвита  Grinning

На малката пръжчица не й се размина варицелата, трябва ли да я вода до поликлиниката или в такива случаи е редно да дойде док. до в къщи, знаете ли?

# 580
Благодаря майчета!Днес наистина ми е много специален ден!Преди 2г и 10 мин Mr. Green на днешния ден се роди Виктор!Пожелавам си да ми е жив и здрав и све така борбен и упорит във всичко!На мама победителя. Heart Eyes

# 581
  • sofia
Еления, жив и здрав да ти е Вики, много усмихнат и щастлив.

# 582
Еления, да ти е жив и здрав Вики, много усмивки и само радостни моменти от тук нататък и много гордост да ви носи!   bouquet

мадлен, обади се на лл и я попитай, ние например ги заведохме и двамата до там, но с предварително обаждане и ни вкара на момента, в който отидохме, за да нямат контакти все пак. леко да минава  Hug

тути, имах такава триколка за марти, но почти не съм я ползвала, а и той преимно я буташе навън, вместо да се вози  Simple Smile да я кара, пък му беше трудно, защото педалите хем изискват малко усилие, хем са по-далече някак си и е трудно за детето да я кара. по тротоари, ако все пак детето се вози, наистина трябва да се вдигне цялата, за да се качи. сега за ивайла, въобще и не съм я вадила, седи си прибрана. прави ми впечатление, че децата навън много ползваха лятото тротинетки или от тези колелета които са без педали, те са идеални за тази възраст, а йвайла има пък такава кола, която се обкрачва, голям хит е, много я кара вкъщи, марти също навремето много караше такива.

елч, много неприятно звучи това със студовата алергия  Hug
Ивайла също не е от високите 82см. я мерих с пантофи, което значи, че е към 80-81см. , а за кг. незнам, със сигурност обаче няма 10кг. незнам дали и 9.500кг. има  Simple Smile

буби, да не би наистина да си преживява нещо зори? тя трудно би могла да си каже, но например марти, когато се роди ивайла, като ме види да й се радвам, идваше при мен, за да го прегърна или целуна, да му се порадвам и на него, или пък ако му се скарам, ме е питал дали го обичам, въобще все такива неща, които искат някакво засвидетелстване на това, че нищо не се е променило от преди появата на бебето. от друга страна не е проявявал никога някакви остри реакции на ревност, напротив към нея винаги е бил много мил и внимателен е, това, докато не порасна и не започна да му пипа нещата  Mr. Green много са деликатни понякога нещата и колкото и да се стараем не винаги улавяме емоциите и чувствата на децата ни  Hug

бързо да отминават всички неразположения, на малки и големи!  Hug

# 583
Буби и аз мислех в тази насока но не посмях първа да се изкажа. Нашата кака и до ден днешен непрекъснато иска да и се доказва че все още си е малката пръжка на тате.

Бубе, ние лятото при една от консултациите даже бяхме свалили вместо да качим. Дано да ви помогнат мазилата  Praynig  Hug Ако е алергия - много неприятно.

Не мога да бъда полезна за триколката , понеже ние на каката и взехме по късно и тя трудно вървеше - не и се зарадва много. Относно неносенето мисля на Нати да му вземем едно колело без педали- ходи и се придвижва. Пак ще се изморява сигурно - не знам.

# 584
Еления, да ти е жив и здрав Вико, много весели игри му желая и без никакви инциденти. Весел празник.

Бубе
, много неприятно това с гърнетата, сякаш наистина най-добре да занесеш едно само за Влади.

Мадлен
, да минава леко варицелата.

Буби, сигурно и Зоринка преживява по неин си начин появата на малчо?

Тути , ние имаме същата, но не е на Кангаро, а на Колино и беше към 75лв. Да лятото не можеше да върти педалите, но пък и се радваше и с кеф се вози, дори сега си търси колелото. Неудобното е единствено, че на по-висок бордюр след като кача предното колело (не съм я вдигала цялата справяла съм се колело по колело) просто поставката за крачетата, която се пада след педалите подпира на високите бордюри и просто я надигах още малко като балансирам същевременно. Звучи малко неудобно, но се свиква.
http://www.kolino.eu/bg/products.php?start=10&cat=35&subcat=0

Уф то излиза целия каталог. Последната на страницата(2стр) - лилава!

Общи условия

Активация на акаунт