Празниците идат вече,от подаръци затрупано е ЯНУАРСКОТО човече! (45)

• 40 041
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Честит рожден ден на Вико!  nbirthday

Ние имаме също триколките на Колино, само че от по -евтините. Обича да се вози в нея, но на мен ми е трудна за управление по плочки.

Иначе сополите май бяха фалшива тревога.  Grinning

# 586
Еления,да ти е живо и здраво детенце!Да е победител във всичко! Hug
Триколка ни подариха на кръщенето,когато Дара беше на 5м.Никога не съм излизала с нея,тъй като нашата е доста шарена  и музикалта и сме голяма атракция с нея.Вкъщи се присеща за нея понякога.
Калифорния,радвам се,че не е сериозно!
Бубе,занеси гърне,което да ползва само Влади.

# 587
  • София
Еления, да ви е жив и здрав Вико!
Триколката е една от най-неуспешните ми покупки. Подарихме на каката за 1-вия рд Smart Trike - беше най-хубава за тогава, но ми е супер неудобна - завоите и бордюрите бяха кошмар. Макс 5 пъти да съм я изкарвала. Още ми пречи из къщи - махнала съм и дръжката ужким да я карат като колело, но не успяват. За тези пари бих купила (както и ще направя утре) готин скутер и се надявам да го кара до към 4-5 години, а за разходките - кратки - пеша, дълги с количка - удобна, с голям багажник за всичко и т.н. екстри, които триколката няма.
Буби, сигурно и се отразяват промените и затова е неспокойна. Милата, спомням си като дойдоха да ме видят в родилното точно ми донесоха Боян да го кърмя и влиза Михаела - направо и потънаха гемиите, погледна ме стреснато и каза, че иска да си ходи Sad. Горката, още ми е пред очите. Ама пък сега си има достоен партньор в игрите и само се търсят 2-та.

# 588
Честит рожден ден на Викчо!
Здрав и усмихнат да расте!
Много да ви радват със Стелка!

mrm, много мило ми стана от разказа ти! Миличката кака!  Heart Eyes
Това е, което не можах да осигуря на моите деца - другарче в игрите!
Обичат се, търсят се, понякога се забавляват заедно, ама да си играят просто не могат, уви!
А вашите пък ще имат този късмет! Блазе им! (и аз не съм го имала, помня колко ми липсваше)

Дано и Зоринка бързо свикне! Буби, дръж се!
Направо ви се възхищавам с Дани-Зай и Димара!

В тази връзка, какво става с Пепинка?

# 589
Аз също не мога да нося Калоян. Тежи ми и много рядко го нося. По изключение. И като сме заедно си върви. Ако знае, че някой би го носил, веднага вдига ръцете. Иначе тежи 12кг и половина , ако не и 13 и 83см.

За РД съм поръчала да му вземат колело без педали. Триколка нямаме, а  и не съм и искала да имаме. Явно съм уцелила, като не съм купила. Иначе свекърите за РД са му взели една триколка, ама не като тази, която тути показа, а някаква, коята пак се отблъсква с крачета. Не знам колко ще е удобна. А и е с пластмасови колела,, така че предполагам, че бързо ще се изпочупи.

ПС. Честито на всички малки големи рожденици ! Simple Smile

# 590
Момичета, и аз си мисля, че е твърде вероятно и да са емоции, свързани с появата на бебето, макар и да няма видимо проявление през другото време. Тя към бебето е много нежна и мила, и не ми обръща кой знае какво внимание като го разнасям, кърмя и прочие... Само държи да ми помага като го сменям.  Mr. Green Тя по принцип и преди да се роди бебето се будеше по някое време нощем и идваше да спи при мен. (Лош навик, на който я свикнах, но нали знаете как човек няма сили да се бори посред нощите...  Embarassed ) Та си мисля, че по-скоро плаче, понеже като стане нощем и вижда, че ме няма в стаята. Аз я чувам от съседната и като отида, тя ме гушва, заспива и продължава да спи. Та така... Надявам се да премине.
А иначе като дойде в родилното да ни види беше голямо щастие, защото тя е убедена, че това бебе е нейно.  Mr. Green И даже искаше да го взима с нея, като си тръгнаха от свиждането.  Laughing

Зоринка в момента е около 86см и 13кг с дрехите и пантофите.  Mr. Green Бая кюфтенце е...

Влади, дано се оправи дребната и джучките да зараснат.  Peace

Ех, Пепинка, как ни държиш в очакване!  Wink

# 591
  • Пазарджик
Момичета благодаря ви за отговорите,още съм в чуденка.Нелката е доста мързелива не и се ходи,на десетата мин.вече протяга ръце да я гуша и аз се чудя с какво да я залиша.Почваме да гоним и плашим пилетата,търсим кола /от тези със стотинките/да се возим,купуваме нещо за ядене -обикновено геврек и т.н.,да ама това ако се разхождаме,ако имам някакви задачи се носим .Вчера я примерих в офис на Еконт,облечена с якето,ботушки и дрешките отдолу-15,300кг.,а и с якетата много се хлъзга.Направо ми потъват краката като я гушна и я разнасям.А краката много ме болят,заради вените,днес видях отново огромна синка на крака си  ooooh!

И да ви разкажа случка от днес,малката направо ни разби.Вървим към у-щето на Таня ,а тя ми казва марката на всяка кола която минава,и както си вървим и говорим с Таня,дребната извика"а синя кола" и наистина покрай нас минаваше синя кола.Тя цвета го знае от служебната кола на баща и,но ме впечатли това ,че разбира за какво си говорим

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 17:33 от tuty1

# 592
Тути много са умнички, наистина . И аз доста пъти се изумявам и се убедих стократно че всичко разбират- въпрос на време е да започнат да се изразяват.

И нашата кака като тръгнем на разходка на първите сто метра започва да си поседва по тротоара "изморих се мамо" - сподели ако я запишеш на нещо - какво е препоръчително. А иначе ми прави впечатление ако е в игра , може да скача до безкрайност и не се оплаква.

# 593
ооо, тути, те всичко си разбират. ние с мм като си говорим и споменаваме неща, които дара има в играчките или книжките си и ни ги носи и ни ги показва (разбира се, с настятелно потупване по нечий крак и радостни крясъци, че ги е намерила). показва и цветовете - бяло, синьо, червено и зелено. оранжевото и лилавото малко я затрудняват, ама ще ги научи и тях Simple Smile та, изобщо не се учудвай, хич не са ни малки хлапетата вече.

# 594
  • В две тъмни очички
Фея, ние сме си с алергия още от миналата година, просто не се беше проявявала скоро. Имаме си себореен дерматит.

Аз да ви се "похваля", днес докато разглеждахме коли с ММ, че нали продадохме БМВ-то, и аз съм се зазяпала в едно навела съм се и оглеждам през прозореца и снега под краката ми се пропука (разбирайте сняг 5-6 см не повече) и поднесе леко, а аз стъпих на криво и от там си навехнах крака отново, а таман беше започнал да ми минава от предишното навяхване. Няма да ви кажа как писнах, пребледнях и ми стана лошо. До такава степен ме заболя, че първите 15-20 секунди направо не знаех къде се намирам. Боби хвърли и ключове и коли и всичко, милия. Грабна ме и ме изнесе от автокъщата, занесе си ме до колата , даде ми вода и искаше да ме кара на лекар, ама ми поотмина. Сега глезенът ми пак е огромен и аз отново не мога да ходя. От всичко най-ме е яд, че таман бях започнала да ходя на фитнес - вече 3 седмици и сега пак трябва да спра или поне да не тренирам за крака, а само за горна част! Направо побеснях!!!!

# 595
Бубе ясно , имах впредвид че е неприятна история това с алергиите. А за съжаление сигурно всяко второ детенце се оказва с подобен здравословен проблем. Нали ги израстват - дано по - бързо да ги израснат. На вас ви пожелавам да се проявява максимално рядко. Съжалявам за глезена - бързо да минава и никога повече да не ти се случва. И Влади бързо да се оправя  Hug  Praynig

# 596
Честит Рожден Ден на Вики! Да расте здрав и голям мъж! Еления - Весел празник Hug
За теб

Връщам се да ви чета,че днес цял ден нямах време ooooh! Blush

# 597
Минавам само на бързо да кажа, че днес бяхме цял ден по лекари...

Ехографията на мозъка на Мишко мина много добре, проверките на нервите също. Слава БОГУ скапаните ваксини не са му увредили мозъка. Praynig

Другата седмица сме на контролно ЕЕГ и сме готови  Heart Eyes Heart Eyes

А Иначе има Атопичен дерматит, ма като гледам от вратата ни сложиха диагнозата...ще отида при друг дерматолог за второ мнение.

Честито на всикчки малки рожденничета днес!! БЪдете здрави мили дечицаа!!

# 598
пепинка е родилааа! Simple Smile

# 599
  • Пазарджик
ПЕПИНКА Е РОДИЛА  newsm44
ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ БОНБОН  Hug

ЕЛЧ ИЗПРЕВАРИ МЕ

Зайке,чудесни новини,много се радвам Hug

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 21:15 от tuty1

Общи условия

Активация на акаунт