Време е за Икеа! - Тема 16

• 76 367
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Не се сетих, благодаря  Simple Smile Явно още съм сънена  Laughing
Някой може ли да даде отзиви и за това бельо?

Супер е! Както всички комплекти.

# 46
  • софия
Не се сетих, благодаря  Simple Smile Явно още съм сънена  Laughing
Някой може ли да даде отзиви и за това бельо?

Супер е! Както всички комплекти.
абе не всички, но повечето са страхотни!
А този специално е наистина разкошен, позлваме го вече почти година и не е мръднал при все пране дето е видял!

П.С ще си допълня поста за да не разширявам излишно темата:

Та можете ли да ми кажете дали тук във форума някъде има секция или тема за продажби на мебели. Ние си менихме жилището и съответно сменяме обзавеждането, та ще продаваме "старото", което е почти ново- ползвано няколко месеца (особенно детската стая)

# 47
  • София
Имам предвид детските. Ти от кои не си доволна?
Тези дни мислех да се разходя и да взема от големите комплекти за спалня.

# 48
Аз за спално бельо мога да кажа за детското на бухалчета - 100%памук пише, но материята не ми допадна, въпреки пранета с омекотител и т.н. си е  осезаемо по-грубичка от тези на които са свикнали да спят децата Confused.За нас съм купувала само калъфки, пак чувствам материята по-грубичка. Принципно са хубави нещата, но може би ние с дъщеря ми сме по-чувствителни, знам ли Rolling Eyes...мъжа ми няма проблеми, не е толкова претенциозен  Laughing.

# 49
  • София
А за матраците някой ще сподели ли мнение? Харесала съм http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=81921 и http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=19126 спални и си мисля, че е добре и матракът да е от Икеа  newsm78

# 50
О, нашето легло е точно BRIMNES, много си го харесвам, много лесно и бързо го сглоби мъжа ми и ни е много удобно  thumbsup . За матрак не мога да се изкажа, нашият не е от Икеа, но леглото наистина си е супер!

# 51
  • софия

a, точно недоволна не съм Simple Smile ползвам си ги и им е радвам заради разцветката, но наистина е по-рехаво тъкан плата и стои по-грубичък. Ама това ако го сравняваш със сатинирания памук например.

ето за тези говоря
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=11303

Долу горе при Икеа, за спалното бельо се ориентирам по цената, колкото по-ниска толкова по- рехав плата.

За матраците специално си мисля, че са им виоки цените. Ние преди година си купихме 35 сантиметров матрак (горния слой с мемори и най отгоре пух) от друг магазин- беше на промоция от 960 лв на 630 лв. Е няма такава мания! Миля че ударихме късмет, защото матрака, който искахме от Тед го нямаше наличен, а на мен ми беше писнало да спя на земята, та не исках секундичка да чакам повече!!!

# 52
Принципно са хубави нещата, но може би ние с дъщеря ми сме по-чувствителни, знам ли Rolling Eyes...мъжа ми няма проблеми, не е толкова претенциозен  Laughing.
Аз държа на материята  Peace Претенциозна съм относно мекотата и комфорта по време на сън. Както за матрак, така и за завивки.
Докато бях бременна можех да спя само с един комплект, който от пералнята хвърлях в сушилнята и пак на леглото  Laughing Мъжа ми пък не прави никаква разлика, ако ще чаршафите да са с най-ниско качество Sunglasses
Благодаря за отзивите   bouquet

# 53

a, точно недоволна не съм Simple Smile ползвам си ги и им е радвам заради разцветката, но наистина е по-рехаво тъкан плата и стои по-грубичък. Ама това ако го сравняваш със сатинирания памук например.

ето за тези говоря
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=11303

Долу горе при Икеа, за спалното бельо се ориентирам по цената, колкото по-ниска толкова по- рехав плата.

Да, тези, които си показала са много рехави, затова и евтини. В информацията за спалните комплекти може да се види с каква гъстота на нишката са.
Моят син последно се сдоби с този тюркоазен сатен. Ами, страхотен е ...

От детските спални комплекти съм доволна без изключения. Никога не съм ги намирала за груби.  newsm78  Виж, при комплектите за спалня на няколко пъти съм попадала на некачествени.

Матраците им също са много хубави - без забележки съм вече от доста години ... И понеже се спомена "Тед" - аз от тях съм с много лоши впечатления - изобщо не могат да се сравняват с икейските като качество.  Peace

# 54
Какво ви е мнението за електроуредите. Миналия път се загледах и видях, че са с 5 години гаранция и цените ми се сториха нормални.

# 55
  • София
ние взехме плот с котлони, обикновен, май се води стъклокерамичен.
оказа се електролукс и пишеше, че е произведен в Германия.
цената беше добра, много е удобен за ползване, има си разни защити от прегряване, изкипяване и подобни, има си и 5г гаранция.
този:
http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=82631

# 56
  • София
Някой от вас скоро да е пробвал да зареди Kitchen planner-a? От два дни се опитвам да го подкарам и с Мозила и а ИЕ, но не и не Twisted Evil Ако има някакво значение съм с windows 8

# 57
# 58
А дали ще има и след нова година намаления по отдели или намаленията ги правят само около нова година? Не се сещам миналата година как беше  Embarassed 

# 59
  • софия

Матраците им също са много хубави - без забележки съм вече от доста години ... И понеже се спомена "Тед" - аз от тях съм с много лоши впечатления - изобщо не могат да се сравняват с икейските като качество.  Peace
съгласна
нашият между другото е от някаква си неизвестна до този момент марка- английски или австралисйки, изобщо много се радвам, че се разминахме с Тед.

Икеа имат много добри, но пак да си кажа скъпи са ми.

Аз съм хвърлила око на техен абосрбатор, но много ми се иска да е тих. като ги питах не можаха да ми дадат отговор, а все още не съм намерила време да чеа и да се самообразовам за абсорбаторите като цяло! Някой да има впечетления?

И другото, някой спомена ел.уредите им- много често в залата за намаления има страхотни модели- без дефекти- прсто са били в макетите от изложбената зала!

Общи условия

Активация на акаунт