Време е за Икеа! - Тема 16

• 76 381
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Днес бяхме за проект на кухнята и момичето, което ни обслужи си призна, че абсорбатор Faber, който сме избрали за нашата кухня, е доста по-добър избор от техните. Както тя каза "Въпреки че са ни конкуренция, не мога да не призная, че са по-ефективни".

# 61

Матраците им също са много хубави - без забележки съм вече от доста години ... И понеже се спомена "Тед" - аз от тях съм с много лоши впечатления - изобщо не могат да се сравняват с икейските като качество.  Peace
съгласна
нашият между другото е от някаква си неизвестна до този момент марка- английски или австралисйки, изобщо много се радвам, че се разминахме с Тед.

Хайде и аз да кажа - ние не се разминахме с Тед Mr. Green, имахме си и си спяхме на него с години, общо взето от този ми опит мога да кажа, че съвсем наскоро с огромен кеф го изхвърлихме.Сега сме с Магнифлекс, минаха ми всички болежки, ставни проблеми, спя истински, невероятно усещане.Няколко неща съм си купувала на широко рекламираните Тед и всички са ужасни, последно на дъщеря ми с огромно удоволствие смених скърцащата подматрачна тед-рамка и я замених с такава от Икеа /най-обикновена от масивна дървесина/, много съм доволна от размяната и повече което и да е на Тед -не купувам Naughty, колкото и да ги рекламират   Sick !

# 62
  • софия
Днес бяхме за проект на кухнята и момичето, което ни обслужи си призна, че абсорбатор Faber, който сме избрали за нашата кухня, е доста по-добър избор от техните. Както тя каза "Въпреки че са ни конкуренция, не мога да не призная, че са по-ефективни".
Абсорбатора в кунята ни в старото ни жилище беше Faber- е няма такава разкошна машина. Въпреки че е над 10 годишен и до ден днешен е най-тихият от вички абсорбатори сред тези на приятелите ни.
Благодаря че сподели, ще поразпитам и май пак такъв ще потърся.

# 63
  • София-в сърцата на моите деца
  bouquetЧестита нова Година Hug

# 64
За много години,момичета! Живи и здрави!  Simple Smile

# 65
За много години! Бъдете живи  и здрави!  bouquet

# 66
За много години и от мен в една от най-готините темички!

# 67
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
А за матраците някой ще сподели ли мнение? Харесала съм http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=81921 и http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=19126 спални и си мисля, че е добре и матракът да е от Икеа  newsm78

Аз купих от икеа бялата спалня с четирите чекмеджета -табла скрин и 2 нощни шкафчета -само ще кажа че спалнята я сглобихме с мъжа ми за 2 часа -много лесно и без проблеми -много съм доволна леглото е много стабилно а чекмеджетата са невероятни -дълбоки и се побира страшно много багаж
ако имаш интерес мога да я снимам да я видиш

# 68
  • София
Много благодаря за информацията! Все повече се убеждавам, че това е моята спалня Simple Smile
А с какъв матрак сте?

За снимка, ще съм ти благодарна   bouquet

# 69
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
На спалнята нямам подматрачна рамказащото самия матрак ми е с вградена рамка но основата е много стабилна -довечера ще ти снимам спалнята и ще ти покажа -но определено ако избереш това легло ще останеш много доволна

# 70
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ

За снимка, ще съм ти благодарна   bouquet

пратих снимки на лични -аз съм купила легло с размер 180 X  200                           

# 71
Еееееее,защо на лични  Naughty не е честноооооооо  photo

# 72
 Peace
 съжалявам че не си купих съдомиялна от икеа
а си взех тъпото АЕГ няма такъв скъп боклук

# 73
при нас започна акция - не било намаление, а по-ниски цени. Е, етажерката, за която се бяхме засилили, си е на същата цена.

обаче, има едни кутии за съхранение, прозрачни, Samla - при вас са 12,50 за средната без капак, а при нас излиза 6 лв! Такава разлика отдавна не бях засичала.... аз купувам такива за играчките.

затова пък са орязали детското меню сутрин - чак след 11.30 има. Сутрин само яйца, continental breakfast, и кроасани.

# 74
  • София
Започнали са разпродажбите на последни бройки. Като гледам в сайта бая Хемнес-и за последно ще ги има. Дано да има нови серии.

Общи условия

Активация на акаунт