Аватарно - коледно - приятелска / Тема No 17

• 19 981
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • España (Плевен)
Момичета, Весело посрещане на новата 2013 година!
Нека вашия дом да е изпълнен винаги със светлина и топлина!
Дано новата година да е по-добра от отиващата си стара
и да имаме всички повече поводи
да се усмихваме и да се радваме на живота!!!

Hug Hug Hug

# 121
Аз мога на 2-ри, но ако е по-рано срещата, за някое следобедно кафе Laughing Че вечер трябва да приспивам детето  Laughing Като решите за часа ще пиша дали ще идвам Wink
Ако не пиша повече днес - весело изкарване на новата година. Желая на всички, тя да бъде изпълнена с много сбъднати мечти, много здраве и радост за вас и вашите семейства!

# 122
  • в огледалото на живота
Весела  Нова Година дами!
В очите – радост да искри,
в душата – добрина пламти!
Любов, здраве, щастие, късмет
и приятни изненади... безчет!

Да си изкарате хубава среща с много приятни емоции! Hug

Последна редакция: пн, 31 дек 2012, 10:16 от devi4ca

# 123
  • Бургас
Весело посрещане на 2013-та година и от мен !  Hug

# 124
  • София
  Здравейте, момичета, за голямо мое съжаление аз няма да успея за срещата. Весело посрещане на Новата Година  Hug

# 125
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Момичета ... бъдете здрави най-вече през новата 2013 година!!!

Нека тя да ви донесе:

12 месеца късмет,
52 седмици успех,
365 дни секс,
8760 часа любов,
525600 минути щастие,
31536000 секунди здраве!

# 126
Туп  Mr. Green
Ааа, Ла вида, много секс е това  Joy  Joy  Hug
Ой, СУ и Кривото, много би ми се искало да съм с вас, ама не мога, бре. Да си изкарате страхотно  Hug
Весело посрещане на Нова година, момичета!  Hug

# 127
  • Sofia
Ау, Плами, трудна задача е било това със съобщенията,  Hug благодаря за усилията да ни събереш. Момичета, ясно е, че пропуските са неволни, нека няма сърдите, ще е хубаво да се съберем повечко   bouquet
Ние си оставаме в къщи днес, но ще я карам мързеливата, поръчали сме храна, от мен само торта и баничка с късмети.
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ВСИЧКИ, ЗДРАВА И КЪСМЕТЛИЙСКА НОВА ГОДИНА, КРАСАВИЦИ!    bouquet

# 128
  • София
Весело посрещане на Новата година и от мен!
До догодина!  Simple Smile  Hug

# 129
Момичета, и аз да ви пожелая весело да изкарате празника и щастлива Нова Година! Аз също бих предпочела да не е нещо много късно. Кривото е ок, достатъчно централно е, но наистина, може би ще трябва да се преброим и да се направи резервация.

# 130
Весело посрещане на Новата година, момичета Tada Желая ви тя да е изпълнена с много здраве, радост и късмет и повече щастливи моменти от предишната! Hug Hug Hug
Скрит текст:

# 131
  • КиТ
Плами,  Hug ! Аз съм убедена, че не си пропуснала никой нарочно и евала за ентусиазма да организираш!  Hug

До сега не съм организирала нищо,та  Blush Joy Joy Joy

Оказва се,че има момичета свободни през деня,а вечер не могат  Thinking Та може и две срещи да има,аз съм издържлива  Mr. Green

Та предлагам:Първа среща в 4 часа пред софийския у-тет и се разбираме за място,щото ако вечерта пак сме в Кривото ще ми дойде множко  Mr. Green Joy Joy Joy Joy През деня ще сме най-много 5-6 та ще се намери свободно място предполагам newsm78
Втора среща:към 7 часа пак пред Софийския у-тет в Кривото щом е добре там,който може по-късно ще разпращам и джиесема си,само да не пропусна пак някой,та да звънне,ако пропусна все пак някого,може да се обръщате към Селен,тя ще е с мен цял ден и ще ми помага в ориентацията  bowuu bowuu bowuu

Весело посрещане на новата година ви желая  Hug Hug Hug Hug Очаквайте включване от мен и утре  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Ще го мисли още малко и ако трябва ще кажа на Селен и да запази маса в Кривото за вечерта Crazy Още няколко хора да подкрепят идеята и се залавяме  Mr. Green

Също така,я каже колко човека се събрахме  newsm78 Около 10 човека ми излизат за вечерта  Thinking Пак да се яват свободните и да кажат нещо,утре да запазваме Crazy

Последна редакция: пн, 31 дек 2012, 16:18 от plami89

# 132
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Честита 2013, момичета!!!
Да сте здрави ... другото ще ви намери  Hug

# 133
  • España (Плевен)
За много години, Мацки! Да сте много щастливи през Новата 2013г.  Hug Hug Наздраве!

# 134
  • Бургас
Честита нова година, момичета !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт