Аватарно - коледно - приятелска / Тема No 17

• 19 955
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • КиТ
Весело посрещане на НГ,момичета!  Hug
п.п. не съм сред поканените за срещата ,но така или иначе разбрах за нея Wink ,и без това нямаше да присъствам,сина ми има рожден ден на втори ,но …да си кажа,някак неприятно ми стана от тази избирателност... Confused

А Нези май ти писах писанце бре  newsm78 Даже първонамчално те сбърках с Поли  Crazy Joy Joy Joy Joy Гледах внимателно,да не пропусна някого  Blush Не е било в никъв случай нарочно,ако наситина съм те пропуснала  Peace

Разкош на тебе пратих нали?Оше не знам кога ще е срещата,Машонка потвърди,че и тя ще идва,остава да се реши часа?????Едно от момичета от КиТ предложи пред Софийския у-тет,казвайте и вие Grinning

Ох наистина ми стана гадно,ако съм пропуснала някого да си каже,че съм го пропуснала и да каже дали може да дойде,за това днес и писах съобщение в темата,да не остана някой не разбрал!!!

Последна редакция: нд, 30 дек 2012, 22:32 от plami89

# 106
и мен сте пропуснали Confused

# 107
абе, явно доста народ е пропуснат  Rolling Eyes

# 108
  • КиТ
Да явно в темата трябваше да пиша ooooh!

Та пак пиша:СРЕЩА НА 2ри ЯНУАРИ,АКО ИМА СВОБОДНИ ТОГАВА ИДВАЙТЕ И КАЗВАЙТЕ,ДА СЕ СЪБЕРЕМ И ВИДИМ!!!!!!

# 109
Нези, Плами преди няколко дни разбра, че ще идва до София по работа и като разбра, че ще има свободно време, веднага се хвана да организира среща, за да се види с който може. Ако те е пропуснала, мисля, че не е нарочно, не ѝ се сърди (то и тя си е казала, де). На мен ще ми е приятно да се съберем колкото може повече хора, пък който не може сега - друг път. Весело изкарване на рождения ден Hug Hug Hug

Плами, ако срещата е следобедна преди това мога цял ден да те развеждам из София Crazy Пред Софийския е добре, централно е Peace, но ако някой има идея за някое заведение, може да се събираме направо в заведение, за да не стоим да се чакаме на студа, пък и ако сме повечко май няма да е зле да си направим резервация, иначе може леко трудно да си намерим места Thinking

# 110
  • КиТ
В събота вечерта разбрах ако трябва да сме точни  Rolling Eyes

Ами вчера след обяд,седнах отворих хиляди прозорци с разпращане на съобщение,направих го на съобщение с цел,че ако някой просто влезе на бързо и не отвори да види темата,поне да види съобщението  Crazy не ми се е получило,както е видно Tired Посипвам си главата с пепел  ooooh!

Мола ви не ми се сърдете,за толкова за кратко време едвам смогвам  #Crazy За мен също е неприятно,че не съм ви пратила и на вас ЛС  ooooh!

Приемете моите извинения   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Бум от Кит предложи среща пред Софийския и да седнем в Кривото newsm78 каквото и да е това  Crazy

# 111
Пицария е, тя е съвсем наблизо до Софийския. То и аз се сетих точно за нея, защото може би е най-близкото заведение до Софийския, подходящо за срещи на големи компании.

# 112
Аз работя точно до университета, но съм на работа на 2-ри. Разбрахте ли се за час?

# 113
  • КиТ
Ами и другите да кажат? Предлагайте newsm78 Кофти е сега са празници,никой не сяда на компа,я види,я не и аз кват съм патка застлена и хептен,трябваше от събота вечерта да почна с поканите,обаче тогава не бях сигурна на 100%  ooooh!

Часа и той е неясен,вечерта,ама в колко часа?Не зна кога  е приемливо? В 7?В 8?

# 114
  • Сопот, Пловдив
Приятно изкарване на срещата и ще чакам снимки! И се надявам по-нататък да дойда и аз на някое събиране.  Grinning

Пожелавам на всички от сега весело посрещане на 2013 година! Аз утре съм без дете, реших се да го оставя на майка ми и ще ходя на купон в Пловдив  Mr. Green . Та, следващото ми включване може да е чак догодина.  Grinning

# 115
  • КиТ
Роис весело посрещане на Новата Година ти пожелавам  Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Ако оставаш и ти на 8ми можеш и ти да врътнеш среща,тогава повечето скитници,ще са се прибрали  Crazy Peace Hug Hug Hug Hug

# 116
  • Сопот, Пловдив
Бих врътнала среща, но съм в София на среща с шефа  Grinning и не знам колко време ще ми отнеме да приключим със служебните неща, може да не ми остане време за нищо друго.

# 117
  • КиТ
То и аз на 3ти ще съм само на обучение и няма да имам време,добре,че идвам един ден по-рано  Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

Ще прегледам пак темата,за пропуснати хора,въпреки,че не се сещам,не си оставих разпратените ЛС-та,щото трия всичко,понеже съм голяма чистница  Crazy

# 118
  • КиТ
Така минах отново през темата,разпращах пак ЛС,за тези които не видят тук,някой може да са получели 2 пъти ЛС  #Crazy но ще ме извините  Mr. Green На тези който съм видяла,че са от други градове не съм пращала,това не е дискриминация  Naughty просто е ясно,че няма да се дигнете на първия работен ден да се виждате с мен  Crazy Но пак казвам,всеки който иска идва,всички сме задружни,никой не се дели,обичаме ме се и ще се срещаме   Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Отново ви моля,който се  епочувствал обиден да ме извини,не е било нарочно и ли преднамерено  Peace Ако трябва по-късно днес пак ще мина да ви разпратя ЛС-та 3ти пореден път  Crazy #Crazy Crazy Joy Joy Joy Трябва да напарвим списък на хората в темата  Crazy #Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy Че така много трудно,влизах и в предната тема има някои момичета дето не са се записали в новата  newsm78

# 119
  • Сопот, Пловдив
ПламиHug ! Аз съм убедена, че не си пропуснала никой нарочно и евала за ентусиазма да организираш!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт