Аватарно - коледно - приятелска / Тема No 17

• 19 936
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Ха, ха, аз съм на гости при втория Дунав мост.  Laughing

# 91
Изпуснах вииии Hug
Честита Коледа на всички Hug
Аз май ще отпадна от аватарната игра Sad Спряха ми нета в работата и сега ми е много гадно. Имам само на обяд около 30 мин, защото замествам една колежка и от нейния компютър си цъкам. Все едно са ми отрязали ръцете, така се чувствам  ooooh!

# 92
# 93
  • España (Плевен)
Здравейте, мацки!  Hug Hug Hug
Не съм писала тези дни. Сядах само за преглед..

Реших да се преоблека с "Мъж на Година 2012". Красавец е, нали?

# 94
Уау,само като ги видях и оздравях hahaha

# 95
  • КиТ
Готвиме ли се за януари Party Party Party Party,утре ще вляза,може да има някви плановеееееееееееее Whistling Whistling Whistling Whistling

# 96
  • Петрич
Evridika, много кофти Sad

# 97
  • España (Плевен)
Аз съм готова за 7-ми януари..  Hug

# 98
  • Sofia
Плами, тук нищо не пишете, да не се шегуваш с мен  Crazy   Rolling Eyes  Joy
Как сте красавици, темата е позатихнала празнично. Ние почиваме активно, само посрещам и изпращам гости, всички са доволни, особено децата, Дядо Коледа беше много щедър  Sunglasses

# 99
  • В Космоса
Как сте?
За Пламенената инициатива няма да успея, ще съм в София чак за играта, даже не знам дали ще имам време преди това да се подготвя за нея. Ако се организирате, знаете - пълен отчет и снимки. Crazy

# 100
  • Сопот, Пловдив
Готви се някаква среща ли? Аз ще съм във София на 8-ми януари, но служебно и така и не зная дали ще ми остане време за нещо друго, освен за работа.

# 101
  • КиТ
Плами, тук нищо не пишете, да не се шегуваш с мен  Crazy   Rolling Eyes  Joy

Не се шегувам бре  Naughty Просто ви няма и ви набарвам на ЛС  Mr. Green Joy Joy Joy

Роис аз ще ходя на 2ри та ги врънкам,обаче се останави,че всички са ученички  Crazy и че се върнат на 6ти  Tired Софи и тя в числото,не се знае ще се връща ли тогава в София  newsm78

Та в момента са навити: mds,Поли,Селен и 2 момичета от КИТ,та май ще правим сборна група  Crazy Joy Joy Joy Ще питам двете момичета да дадат акъл къде да ни е срещата и тея които са навити и те да предлагат,носете фото апарати и се гответе за мен,другите които ме изпуснат,пак ще могат да ме видят евентуално Февруари месец  bowuu или ако не стане лятото  Peace та няма отърване от мен  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 102
Весело посрещане на НГ,момичета!  Hug
п.п. не съм сред поканените за срещата ,но така или иначе разбрах за нея Wink ,и без това нямаше да присъствам,сина ми има рожден ден на втори ,но …да си кажа,някак неприятно ми стана от тази избирателност... Confused

# 103
  • София
Нези, не се засягай за подобно нещо! Hug
Разбира се, че всички са поканени, надявам се и аз Mr. Green
Та, ако решите къде и кога, пуснете писъмце на лични, плзззз Hug
Ще гледам да се събера и да присъствам ooooh!

# 104
Момичета, весело посрещане на Новата година  Simple Smile

Нези, весело изкарване и на рождения ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт