Аватарно - коледно - приятелска / Тема No 17

• 20 011
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • Сопот, Пловдив
la vida loca , страхотни дрешки!

Е, сега с тази тема ще падне чудене, половината картинки и комбинации, които си пазя в архива и без това са черно-бели  Grinning. Пък и лесно мога да направя всичко друго черно-бяло.  Grinning

# 436
  • Варна
Много харесвам черно-бялата фотография, но поне да имаше някаква допълнителна тема!  Confused

Много общо ми се струва и ще бъде по интереси. Черно-бели снимки на актриси, актьори, котки, ретро....

# 437
Ами синята, а предполагам, че и червената също бяха така. Пълна свобода. Simple Smile

# 438
Честито на Малвинка и останалите победителки и всеобщата любимка Софи  Hug
Страхотна тема! Ще участвам с нещо много любимо носено, освен, ако не открия нещо по-добро...

# 439
Честито на всички   bouquet

Джой  Hug

Малвина, новата тема е супер. И аз ще се включа.

# 440
  • Sofia
На мен темичката много ми харесва. Вярно, че е обширна, но тъкмо ще е много разнообразна. Аз вече си избрах, само трябва комбинацията да направя...

# 441
Супер е темата, но наистина е доста обширна. Честно казано нямам идея какво да си сложа, но имам време да си помисля.
Ла вида лока, аватарът и подписът са наистина страхотни. Много ми харесва как са нарисувани и как си пасват.  Heart Eyes

# 442
Черно-бяла, супер Simple Smile Отнасям се със страхопочитание към тази тема, трудно ще ми е, да не кажа невъзможно да избера нещо. Добре, че има доста време  Simple Smile

# 443
И аз съм така. Peace Мисля,че никога не съм била с черно-бяла комбинация.Но ще ми бъде интересно . Wink

# 444
Имах предвид, че на мен ми е толкова любима, че ще ми е адски трудно. На такива теми искам да сложа много неща и накрая става едно голямо нищо Laughing

# 445
 Joy разбрахме се ,значи. Mr. Green

# 446
  • В Космоса
Ку-ку! Crazy

Къде сте, бре? Grinning

Тази година ентусиазмът рязко спадна. Grinning Преди каква еуфория беше, какво суетене... Joy

# 447
  • КиТ
Аз съм готова с комбинаци,имах бая натрупани и само трябваше да си избера точната  Crazy Joy Joy Joy Joy
Черно белите ми се струват много депресиращи сякаш и по за зимата,та рядко слагам, за това сега ще ми се отдаде нужното внимание  Crazy Peace

Ми Акаша работим,кво искаш,нямам време до тоалетната да отида Tired,ти във форума искаш да влизам  Crazy Joy Joy Joy Joy

# 448
  • В Космоса
Голяма работничка стана па ти! Crazy Joy Joy

Работи, работи, така трябва! Peace Laughing

# 449
  • КиТ
Моля ти се Crazy с нетърпение чакам събота и неделя  #Crazy Joy Joy Joy и копнея вече времето да се превърти с 6 месеца напред и да търся държавна работа(или нейде в администрацията)  Blush Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт